"Новак зна да може да побиједи Надала увијек!"

Аустријски тенисер Доминик Тим причао је о очекивањима пред почетак главног програма сезоне на шљаци.

Тенис 18.04.2019 | 08:30
"Новак зна да може да побиједи Надала увијек!"
Он каже да је Надал и даље главни фаворит за титулу на сваком турниру на којем се појави на најспоријој подлози, али да ће му ове године вероватно бити мало теже него прошле.

"Све док Рафа игра биће фаворит на апсолутно свим турнирима на шљаци, али мислим да сада има више незгодних противника него што је то било претходних година", рекао је Тим.

Аустријанац је открио ко су главни кандидати за титуле на шљаци, поред њега и Надала.

"Саша (Зверев) као и увек, Новак (Ђоковић) се вратио на врхунац. Надам се да сам ту и ја, а ту су и млади момци. Феликс (Оже-Алијасим) мислим да воли шљаку, а играо је фантастично у Мајамију. Ту су и Стефанос (Циципас), (Денис) Шаповалов и још много младих 'изазивача' за нас", додаје Тим.

Доминик је свестан претње која долази у виду Ђоковића.

"Прошле године није играо добро. Сада је освојио три последња Слема и мислим да он верује да Рафу може да победи на било ком турниру. Прошле године није био на врхунцу, тако да је он сада још један изузетан противник за Рафу, чиме ову сезону шљаке чини још интересантнијом".

Тим је похвале послао и на рачун Роџера Федерера.

"Он је један од прва три фаворита (за турнире на шљаци). Фантастичан је на свим подлогама и његов учинак на шљаци је сјајан. Играо је много полуфинала и финала. Да није било Рафе имао би шест или седам титула на Ролан Гаросу. (Рафа) је био једини његов проблем", јасан је Тим.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар