Лука на насловној Марке: Ово је Реалова деветка!

Цена 70. 000. 000 евра!

Фудбал 17.04.2019 | 18:00
Лука на насловној Марке: Ово је Реалова деветка!
“Јовић је број 9“, вришти са насловне стране Марке на којој се јутрос шепури Лука Јовић. Најтиражнији спортски лист Шпаније, традиционално у добрим односима са Краљевским клубом, тврди да је Реал и дефинитивно идентификовао српског нападача као наследника Карима Бенземе.

Марка подсећа да је 21-годишњи нападач ове сезоне већ постигао 25 голова за Ајнтрахт и да су се у Мадриду усагласили: Јовић је први пик за Реалов шпиц.

Наравно, његов долазак неће значити моментални растанак са Бенземом, напротив, он би требало да у наредним сезонама буде Јовићев ментор. Тек када на стадиону “Сантјаго Бернабеу“ буду проценили да је Лука сасвим сазрео гурнуће га на место првог нападача. Под условом да се буде развијао како треба, а нема разлога да не буде тако, мада се, кад је Реал у питању, ништа не може унапред тврдити. Маријано Дијаз је рецимо добио исту прилику, али га је Реалова управа врло брзо прецртала из планова за будућност.

Марка иначе пише и да ће Јовићева цена бити виша од оне која се прва помињала. Уместо 60.000.000 евра Реал ће морати да издвоји чак 70.000.000 евра што се уклапа у ону причу да је Барселона одустала од Лукиног довођења зато што је предвидела лицитацију најбогатијих европских клубова. А ту Реалу ипак нема равног.

Мадридски спортски листи пише и да су представици Краљевског клуба већ неко време редовни на Ајнтрахтовим утакмицама, да су били и на Лужу и гледали меч са Бенфиком у Лиги Европе. Додатан мотив за Јовића да настави голгетерску серију.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар