Овог пута је 0:2 било превише: Орлићи не иду на ЕП!

Пораз селекције Ненада Сакића од Белгије.

Фудбал 23.03.2019 | 17:45
Овог пута је 0:2 било превише: Орлићи не иду на ЕП!
Једном смо се вратили после два гола заостатка, други пут такав сценарио није био могућ. Омладинска репрезентација Србије остала је и без математичких шанси да се пласира на Првенство Европе у Јерменији (14-27. јул), пошто је у другом колу квалификационог турнира у Италији претрпела пораз од Белгије – 0:2.

Тим селектора Ненада Сакића је, баш као и пре три дана против Украјинаца, дао ривалу два гола форе, тад је успео да се врати погоцима капитена Душана Влаховића, међутим, данас су наши момци пуцали празним пушкама и дозволили Црвеним ђаволима да славе захваљујући двоструком стрелцу, Лују Опенди. Талентовани нападач Клуб Брижа је погађао мрежу голмана Милоша Гродића у 39. из једанаестерца (старт Каменовића над Бусом) и 61. минуту и тако оставио Белгијанце у игри за прво место.

Орлићи су испали, јер имају само један бод из две рунде, а чињеница да само првопласирани из сваке групе иде на завршни турнир значи да ће завршни меч против Италије 26. марта бити само ревијалног карактера.

Србија је играла у саставу: Гродић – Шеховић, Јеличић, Павловић, Каменовић – Звеканов, Нешковић, Босић (од 69. Лукић), Јаковљевић (од 46. Видосављевић) – Тедић, Влаховић.

КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО У19 - ДРУГО КОЛО: 

ГРУПА 7

Субота

Србија - Белгија 0:2 (0:1)

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар