Против Србије почиње ново поглавље!

Немци се окупили без селектора, Бироф тражи победу! И Јулијан Брант се узда у квалитет играчког кадра Панцера.

Фудбал 19.03.2019 | 18:15
Против Србије почиње ново поглавље!
Без селектора Јоахима Лева који је на операцији зуба и Сержа Гнабрија који је прехлађен, немачка репрезентација се окупила данас у Волфзбургу уочи пријатељске утакмице са Србијом (среда, 20.45) на распродатој Фолксваген арени.

У одсуству селектора, тим менаџер Панцера Оливер Бироф се обратио медијима и наговестио тежак посао за Орлове Младена Крстајића.

"Желимо да успешно отворимо ново поглавље у немачком репрезентативном фудбалу. И јако нам је важно да утакмици са Србијом приступимо са концентрацијом, мотивом и обавезом од самог почетка. Верујем да можемо да направимо добар резултат, посебно због чињенице да поседујемо снажан и квалитетан играчки кадар. Гледаћемо да тај квалитет преточимо у велике резултате у годинама које долазе", најављује Бироф.  

Ас Бајера из Леверкузена Јулијан Брант фактички је домаћин у Волфзбургу с обзиром на то да је прошао све млађе категорије Вукова.

"Јасно је да хоћемо обе победе у наредне две утакмице, прво против Србије, затим и против Холандије. Репрезентација је нова, али и квалитетнија јер имамо много већи избор добрих играча, посебно у ситуацијама један на је један. Имамо и играче страховите брзине, добре технике, све што је неопходно за велике резултате", најављује Брант.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар