Ево рјешења за спортског директора...!

Први пик је човек који је открио Белотија, Имобилеа, Дармијана. . .  Ако Петраки не прихвати понуду, Рома прелази на резервну варијанту са Тотијем.

Фудбал 20.03.2019 | 22:00
Ево рјешења за спортског директора...!
У дану кад је Рамон Родригез, познатији као Монћи, озваничио повратак у Севиљу, навијачи Роме питају се ко ће наследити Шпанца на функцији спортског директора. Фотеља је празна пошто је познати трансфер гуру напустио Олимпико незадовољан начином на који су се вукли поједини потези, пре свих последњи кад је прескочен приликом одлуке да се уместо смењеног тренера Еузебија ди Франческа ангажује повратникКлаудио Ранијери.

Отад је прошло десет дана, није било у међувремену информација ко би могао уместо Монћија, да би италијански медији овог понедељка јавили да је први пик председника Џејмса Палоте Ђанлука Петраки, који исту функцију обавља у Торину. Палота је ступио у преговоре са првим човеком спортског сектора Бикова, долази се и њему у Риму, али је проблем у сазнању да га угвор са актуелним клубом веже до лета 2020, па би Вучица морала да плати обештећење. У таквим околностима доста ће зависити од става председика Торина, Умберта Каира, који би се изненада, у освит летњег прелазног рока, нашао у необраном грожђу.

Петракија су Роми препоручили добри резултати на месту спортског директора Торина у последњих девет година. За то време успео је да стабилизује Гранате, у једном тренутку их поново уцрта на европску мапу, посебно се истакао куповином играча за мали, а продајом за велики новац. Његовим „изумима“ сматрају се Ћиро Имобиле, Алесио Ћерћи, Андреа Белоти, Давиде Запакоста, Матео Дармијан, Давид Огбона, наш повремени репрезентативац Никола Максимовић...

Више него довољна препорука да пређе у Рому, ако му то дозволи председник Каиро. Ако не, онда ће на Олимпику морати да се окрену другом решењу, а у том случају би привремени спортски директор РикиМасара добио појачање у лику Франческа Тотија, који сад обавља функцију директора фудбала, па би њих двојица имали задатак да спреме летњи прелазни рок.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар