Н'Голо, да ниси мало поранио?!

Везиста Челсија на окупљање репрезентативаца Француске дошао у 6:30, ШЕСТ сати пре саиграча!

Фудбал 19.03.2019 | 12:15
Н'Голо, да ниси мало поранио?!
Н'Голо Канте се или баш ужелео саиграча из репрезентације Француске или баш уплашио да не закасни на окупљање за утакмице са Молдавијом и Исландом у квалификацијама за Европско првенство. Јер, како другачије објаснити оно што је урадио?

Везиста Челсија дошао је у камп "триколора" у Клерфонтену јуче ујутро у 6:30, односно шест сати пре термина који је заказао селектор Дидије Дешан!

Само 12 сати раније, Канте је завршио свој наступ за Челси у Премијер лиги против Евертона, подсетили су француски медији.

Омалени фудбалер важи за једног од омиљених у редовима светског првака, познат је по скромности, међутим, саиграчи из Челсија Калум Хадсон-Одои и Рубен Лофтус-Чик открили су и да редовно касни на клупска окупљања.

"Не бисте веровали, али увек закасни. Увек",испричао је Хадсон-Одои у једном од претходних интервјуа за "Соццер АМ", а Лофтус-Чик на питање који играч има највише казни због кашњења као "из топа" рекао је име француског репрезентативца.

"Не касни он много, али уобичајено је да се дође мало раније, а он увек стигне или тачно у минут или минут-два касније... Дође са оним својим осмехом и сви му онда опростимо", испричао је Лофтус-Чик.

Подсетимо, репрезентативци Француске окупили су се у понедељак за дуеле са Молдавијом у гостима (22. марта) и Исландом код куће (25. марта) у оквиру квалификација за Европско првенство. У тој групи су још Андора, Албанија и Турска.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар