Трофеји ВК Партизан иду "Градској чистоћи"?!

Ватерполо клуб Партизан се и даље мучи са дуговима, а стигла је и нова тужба на Бањицу.

Остали спортови 17.03.2019 | 22:15
Трофеји ВК Партизан иду "Градској чистоћи"?!
Како преносе београдски медији, црно-беле је тужило Јавно комунално предузеће "Градска чистоћа" која је дуговање Партизана од 4,7 милиона динара пребацило на извршитеље.

Они ће покушати да напате потраживање, а на списку предмета би могли да се нађу и трофеји, међу којима су и пехари Лиге шампиона.

"Нама је све одавно пописано. Понудили смо им и пехар Лиге шампиона да попишу. Он је непроцењиве вредности, нека лепо и то попишу. Однели су нам неки стари фрижидер, у ком расхлађујемо сок и воду за делегате, судије... Вреди можда 1.000-2.000 динара. Таман фино што су нам однели да га се решимо, ионако је једва и радио", огорчено је рекла директорка ВК Партизана Татјана Ракас.

"Прошле године су дошли да нам узму теретану! Еј, теретану! У полицији се људи чуде кад виде шта нам се ради, не могу ни они да поверују. Дакле, све што је могло да се стави на списак за конфискацију је стављено. Није, заборавили су нешто – да изнесу воду из базена. Ево, позивам их да дођу и да нам однесу воду", саркастично каже Ракас.

"Срам их више све било! Је ли циљ да се угаси ватерполо клуб Партизан? Нема проблема, на добром сте путу да угасите шести најтрофејнији клуб на свету у свим спортовима. Да оставите 350 деце на улици, да угасите клуб који је један од симбола овдашњег спорта", додаје директорка Партизана.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар