Роналду пријети суспензија због ОНОГА?!

Јувентусов херој победе над Атлетико Мадридом могао би да буде озбиљно кажњен због начина на који је прославио један од три гола у Лиги шампиона.

Фудбал 15.03.2019 | 10:15
Роналду пријети суспензија због ОНОГА?!
Тренер Атлетико Мадрида Дијего Симеоне се ухватио за међуножје након што је његов тим повео 2:0 у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона против Јувентуса.

Његова провокација ипак прошла је некажњено. Тачније, платио је "само" 20.000 евра.

У реваншу, међутим, Јувентус је захваљујући Кристијану Роналду успео не само да надомести два гола минуса, већ и да постигне гол више за пролаз у наредну рунду такмичења.

Али, Роналдо је своја три гола на крају утакмице прославио на некултуран начин - гестикулирајући набијање на "ону ствар".

Управо због тога могао би да буде предмет дисциплинског поступка пред органима УЕФА, а шпекулише се чак да му прети и суспензија!

За разлику од новчане казне за Симеонеа, Роналдо је под већом лупом, с обзиром на то да се у члану 11 Дисциплинског правилника УЕФА говори о "неспортском понашању", а односи се на оне који вређају, провоцирају и намерно крше правила фер-плеј понашања.

Ако се утврди да је намерно провоцирао госте, а био је испред трибине са навијачима Атлетико Мадрида, могао би да пропусти бар једну утакмицу у Лиги шампиона.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар