НФЛ земљотрес – Одел Бекам у Браунсима!

Сада већ бивши хватач НФЛ екипе Њујорк Џајантса, каријеру ће наставити у Охају, тачније у екипи Кливленд Браунса.

Остали спортови 15.03.2019 | 12:30
НФЛ земљотрес – Одел Бекам у Браунсима!
Живот навијача Кливленд Браунса није био лак протеклу деценију, велики број проблематичних играча и тешких пораза красиле су извештаје о утакмицама ове екипе, све док неколико добрих избора на драфту није тотално променило ствар.

Ту се пре свега мисли на одличне игре Кливлендових дефанзиваца, попут перспективног Џабрила Пеперса, али највише се односи на њиховог новог квотербека, Бејкера Мејфилда који је у потпуности окренуо судбину "уклете франшизе".

Прошле године су Браунси потписали сјајног хватача Мајами Долфинса, Џарвиса Лендрија који је заједно са Џошом Гордоном требао да чини убојит тандем "по боковима", али се због Гордоновог понашања то није догодило.

НФЛ фан базу је у ноћи између уторка и среде шокирао један трансфер. Одел Бекам Џуниор одлази из Њујорк Џајантса и своје таленте носи у Охајо, међу Кливленд Браунсе. Бекам игра на позицији вајд рисивера и од почетка каријере је члан Њујорк Џајантса, а већи део протекле сезоне је због повреде морао да пропусти.

Бекам је бивши студент универзитета Луизијана Стејт (ЛСУ) где је студирао са још једним играчем Браунса који му је тамо био ментор – Џарвисом Лендријем. Браунси можда јесу изгубили тандем Лендри – Гордон, али су зато добили нешто много боље. Тандем Лендри – Бекам Џуниор.

Кливленд је за Бекама послао Џабрила Пеперса, пик прве рунде и пик треће рунде (Кливленд има два пика треће рунде, тако да им један пик у трећој рунди остаје) и нада се да ће Браунси после 17 година моћи да се нађу у плеј офу и да ће Бекам у Браунсима имати још много "тачдаун плесова".



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар