Надал: Новака и Роџера изузетно цијеним!

У добрим смо односима.  Други тенисер света, Рафаел Надал, изјавио је да се ближи дан када ће чланови "велике тројке", у којој су поред њега Ђоковић и Федерер, отићи у пензију.

Тенис 09.03.2019 | 19:30
Надал: Новака и Роџера изузетно цијеним!
Шпански тенисер је други носилац на Мастерсу у Индијан Велсу, али признаје да све чешће мисли о томе шта ће бити када окачи рекет о клин.

"Надам се само да то неће бити тако брзо, мада сам убеђен да могу да будем срећан и без тениса", рекао је тенисер из Манакора.

Рафа ће у Индијан Велсу покушати да стигне до четврте титуле на такмичењу на којем је одиграо укупно 60 мечева (скор 50-10). Свестан је да ће му највећи ривали, као и до сада бити Новак Ђоковић и Роџер Федерер.

"Ценим их пре свега због великих заједничких искустава. Имали смо односе пуне понштовања, како на терену, тако и ван њега. Ово је само игра, победиш, изгубиш, то је све део наших живота", признао је Шпанац.

Надал је крајем јануара у великом финалу на Аустралијан Опену изгубио од Новака Ђоковића у три сета.

"Добар сам губитник. Наравно да ме повређује кад изгубим, али и даље имам ту страст и узбуђење. Велики су, не они који побеђују, већ они који желе да помогну другима", закључио је Надал.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар