Полиција да буде у служби грађана

ПДП тражи да се под хитно открију починиоци уништавања имовине народног посланика Станивуковића и да полицијски службеници који су пријетили Станивуковићевом сараднику и присиљавали га на лажно свједочење буду откривени и санкционисани.

Република Српска 14.02.2019 | 11:58
Полиција да буде у служби грађана
Делегација Партије демократског прогреса предвођена предсједником Браниславом Бореновићем састала се данас са шефом Канцеларије ОЕБС-а у Бањалуци Дмитријем Јорданидијем поводом посљедњих дешавања угрожавања безбједности народног посланика Драшка Станивуковића и пријетњи појединим грађанима Бањалуке.

ПДП тражи да се под хитно открију починиоци уништавања имовине народног посланика Станивуковића и да полицијски службеници који су пријетили Станивуковићевом сараднику и присиљавали га на лажно свједочење буду откривени и санкционисани.

Бореновић је изразио забринутост и незадовољство поступањем појединих представника полиције, који умјесто да рјешавају случајеве угрожавања сигурности , јавно пријете грађанима:

„Поново истичем и на томе ћемо истрајати – сви случајеви угрожавања безбједности и живота морају бити ријешени, а полицијске структуре морају бити у служби грађана, како је то Уставом и законима загарантовано“, рекао је Бореновић.

Делегација ПДП-а такође је упознала шефа Канцеларије ОЕБС-а у Бањалуци о бруталним неистинама изнесеним на Јавном сервису РТРС и СРНИ.

Састанку су, поред предсједника Бореновића, присуствовали и потпредсједник Игор Црнадак, генерални секретар Перица Бундало и посланик Драшко Станивуковић, саопштено је из ПДП-а.

БН ТВ

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Да

14.02.2019 11:08

Чувајте Станивуковића.То је класични терористички акт.Извршиоц је оставио јасну поруку.Значи оштетио је аутомобил и издувао гуме,што је лако доказиво,али је оставио јасну поруку,за следећи пут,неће бити тако! Уствати нека вам објасне стратези и теоретичари као што су: Ћеранић,Перишић,Лукач,Лазански,Галијашевић и плаћени аналитичари из Србије и вдјећете да је то метод њихове борбе против"жуте револуције".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxит

14.02.2019 11:45

Једини Устав и закон у РС су Миле и његова секта. Имам осјецај да је крај досао,ко изадје задњи нек угаси свјетло.На крају це у БиХ остати гласаци ХДЗ,СНСД и СДА. Е онда нек је Бог на помоци,у тој ситуацији неце их ко имати плацати,смањице се обим уплате свих пореза,страни кредити бице недоступни.Е тада це видјети како је бити угрозен,нек се наједу национализма која им је сада главна привредна грана.

Name

Реалиста

14.02.2019 11:51

Јад и биједа , без икаквог реда. Све даље,све горе, напретка нема ,омладина се селити спрема.

Name

Забринути

14.02.2019 11:41

Драшко чувај се. Невјеруј ником а поготову овој власти. Узми себи обезбјеђење док је вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалитиц

14.02.2019 11:49

Па јесу. Посебно на "слузби" која се одрзи кад полиција убије неког.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

14.02.2019 11:59

МАЛИ ПОКУШАВА ДА ИМИТИРА СРЕЋКА ШОЈИЋА,А ПДП СТРАНКУ ЗДРАВОГ РАЗУМА.ПОМИРИТЕ СЕ СА СУДБИНОМ ДА ЋЕ ТЕ СЛЕДЕЋЕ 4 ГОДИНЕ БИТИ ОПОЗИЦИЈА. ВАМА НЕ МОЖЕ ПОМОЋИ НИ ДОНАЛД ТРАМП НИТИ ПОКОЈНИ ПЕДИ ЕШДАУН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Револт

14.02.2019 12:34

Благо теби па си глуп и не размишљаш својом главом црвени сатрапину. Слушај ти те твоје надређене па ћеш на добар пут изаћи. Мало слушај и другу страну и неке мало слободније медије осим ртрс, атв и срне што објављују само што им твој шеф каже. Изађи из тунела па се правилно информиши и види шта твоји раде. По вама је и Давор убио Давида. СРАМ ВАС БИЛО СТИДИТЕ СЕ ФФФУУУЈЈЈЈ

Name

ЗА 007

14.02.2019 14:04

ЧИСТИ СВОЈЕ ДВОРИШТЕ БИТАНГО!!!!

Name

Т

14.02.2019 12:36

То немогућа мисија на ОВИМ просторима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па У Слузби Је

15.02.2019 05:36

народа,од њиха купујем прасак за главу кад ми придодје криза.. само глава никако не преостаје...лос qуалитет

ОДГОВОРИТЕ