Јелисавета и Тео добили кћерку

Јелисавета Орашанин и Милош Теодосић јутрос око пет часова по српском времену постали су родитељи девојчице Петре, а од самог почетка њихове љубавне везе јавност прати сваки корак овог пара. Међутим, и пре него што су се упознали и упловили у везу, а затим и у брак, емотивни живот Јелисавете и Теа пунио је медијски простор.

 

Забава 13.02.2019 | 13:18
Јелисавета и Тео добили кћерку
Пре него што је упознала садашњег супруга, љубавни живот Јелисавете Орашанин обележила је дугогодишња веза са глумцем Вуком Костићем. Пар није крио љубав, шушкало се да ће отићи и пред олтар, али су се након пет година везе 2015. године ипак разишли.

Осим Вука Костића, на листи Јелисаветиних бивших љубави су, како се писало, и кошаркашки тренер Момир Гајић (иначе бивши дечко певачице Раде Манојловић) и манекен Душан Шушњар.

Милош Теодосић је од 2009. до 2013. године био у вези са одбојкашицом Мајом Огњеновић, са којом је живео у Атини. Били су пред браком, али су после четири године везе раскинули.

Након Маје, Милош се кратко забављао са Јелисаветином колегиницом - глумицом Софијом Рајовић, а писало се и о његовој вези са манекенком Јеленом Кувељић, али о томе никада није јавно говорио. Иначе, ни Јелисавета Орашанин ни Милош Теодосић нису, попут многих других јавних личности, поборници објављивања приватности на Инстаграму, те ни своје, а ни слике са бившим партнерима готово никада нису објављивали на овој друштвеној мрежи.

(Блиц) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ми имамо два Бога, Теа и Бодорога

13.02.2019 22:13

Цестите Тео... Нек је зива и здраба и нек се зове Атина

ОДГОВОРИТЕ