Jelisaveta i Teo dobili kćerku

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić jutros oko pet časova po srpskom vremenu postali su roditelji devojčice Petre, a od samog početka njihove ljubavne veze javnost prati svaki korak ovog para. Međutim, i pre nego što su se upoznali i uplovili u vezu, a zatim i u brak, emotivni život Jelisavete i Tea punio je medijski prostor.

 

Zabava 13.02.2019 | 13:18
Jelisaveta i Teo dobili kćerku
Pre nego što je upoznala sadašnjeg supruga, ljubavni život Jelisavete Orašanin obeležila je dugogodišnja veza sa glumcem Vukom Kostićem. Par nije krio ljubav, šuškalo se da će otići i pred oltar, ali su se nakon pet godina veze 2015. godine ipak razišli.

Osim Vuka Kostića, na listi Jelisavetinih bivših ljubavi su, kako se pisalo, i košarkaški trener Momir Gajić (inače bivši dečko pevačice Rade Manojlović) i maneken Dušan Šušnjar.

Miloš Teodosić je od 2009. do 2013. godine bio u vezi sa odbojkašicom Majom Ognjenović, sa kojom je živeo u Atini. Bili su pred brakom, ali su posle četiri godine veze raskinuli.

Nakon Maje, Miloš se kratko zabavljao sa Jelisavetinom koleginicom - glumicom Sofijom Rajović, a pisalo se i o njegovoj vezi sa manekenkom Jelenom Kuveljić, ali o tome nikada nije javno govorio. Inače, ni Jelisaveta Orašanin ni Miloš Teodosić nisu, poput mnogih drugih javnih ličnosti, pobornici objavljivanja privatnosti na Instagramu, te ni svoje, a ni slike sa bivšim partnerima gotovo nikada nisu objavljivali na ovoj društvenoj mreži.

(Blic) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mi imamo dva Boga, Tea i Bodoroga

13.02.2019 22:13

Cestite Teo... Nek je ziva i zdraba i nek se zove Atina

ODGOVORITE