Бред се вратио бившој љубави

Овог викенда холивудска звезда Џенифер Анистон направила је велику прославу поводом свог 50. рођендана, а међу гостима је примећен и њен бивши супруг.

Занимљивости 10.02.2019 | 19:54
Бред се вратио бившој љубави
Њена приватна журка привукла је многе светске звезде које су папараци пажљиво чекали испред познатог ресторана у Западном Холивуду.

Док многе звезде нису имале проблем да их фотографишу пре забаве, једна особа је посебно привукла пажњу окупљених фотографа и сви остали су пали у други план.

Међу хордом обезбеђења, фотографа и званица глумац и бивши супруг Џенифер Анистон је покушао да се ушуња у ресторан непримећен. Међутим, није успео да побегне од оштрог ока папараза, па је ухваћен како улази на прославу.

Фотографије Бреда Пита су у кратком року обишле цео свет и сви мисле да више нема сумње да су се бивши супружници помирили.

Поред Бреда, који је лице покушавао да сакрије испод качкета, прослави су присуствовали и Гвинет Палтроу, Кети Пери, Орландо Блум, Барбара Стрејсенд, Кејт Хадсон, брачни пар Клуни, Сандра Булок и многи други.

Џенифер је на прославу стигла у елегантном црном комбинезону са голим леђима, а изгледа да није марила за окупљење новинаре и фотографе док је елегантно улазила на своју прославу.

Пар се венчао 2000. године, а разишли су се пет година касније, одмах пошто је Пит са Анђелином Џоли снимио "Господин и госпођа Смит".

Џенифер је након Бреда Пита била у браку са глумцем Џастином Теруом од 2015. до 2017. године, када су се развели. Бред Пит и Анђелина развели су се 2016. године.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Маxи

11.02.2019 06:37

Њих двоје и јесу једно за друго, штета што се она крвопија Ангелина умијешала

ОДГОВОРИТЕ