На продају кутија за размишљање

Британска онлајн продавница "Тхе Форм Емпориум" недавно је објавила нови артикл у својој понуди, а у питању је кутија за размишљање која се може набавити по цијени од 650 долара.

Занимљивости 05.02.2019 | 07:34
На продају кутија за размишљање
У питању је црна кутија која је направљена од картона и текстила и корисник може ставити главу у ову кутију те на тај начин размишљати на миру.

Судећи по овом интернет сајту кутија има за циљ да кориснику обезбиједи лични простор у којем ће моћи размишљати без узнемиравања, а творци сматрају да доприноси менталној ефикасности корисника.

Многи интернет корисници су са подсмијехом дочекали ову идеју те сматрају да је 650 долара за обичну црну кутију сулуда идеја. Творци кутије се не слажу те сматрају да њихов производ нуди много више.

У својој унутрашњости кутија има подешавајућу интегрисану пластику у облику заштитне кациге са интегрисаним чеповима за уши. Корисник који наручи кутију за размишљање има и прилику да бира боју којом ће бити обложена унутрашњост у коју ставља главу.

На овом интернет сајту такође стоји да је кутија за размишљање артикл који се производи у ограниченој серији те да сви заинтересовани купци морају реаговати брзо уколико желе да набаве своју кутију за размишљање.

Након што се ова кутија појавила на интернету бројни корисници су били збуњени овим производом. Једна жена је прокоментарисала питањем упућеним свим другим корисницима: "Да ли се смијете као и ја", док је други корисник написао да кутија изгледа као ефикасан алат за размишљање.

"Да ли ће вам помоћи да размислите колико сте глупи јер сте обичну кутију платили 650 долара", гласио је један од коментара на друштвеним мрежама.

Било је и оних који су постављали јавна питања челницима интернет продавнице "Тхе Форм Емпориум" да ли је 1. април дошао ове године нешто раније.

"Шта можете купити особи која има све. Па, наравно, кутију за размишљање", стоји у другом коментару.

Нико од челника интернет продавнице још није дао коментар у вези с њиховим новим производом, нити је познато да ли су успјели да продају некоме кутију за размишљање.

(Агенције) 

Коментари / 0

Оставите коментар