Звезда отишла на Кипар без Стојиљковића!

Стручни штаб првака Србије ће на медитеранском острву до 23. јануара радити са 32 играча.  Звезда отпутовала на Кипар без Сумаиле, Зе Маркоса и Стојиљковића.  Фудбалери Црвене звезде отпутовали су на Кипар, на први део припрема за наставак сезоне.

Фудбал 14.01.2019 | 19:45
Звезда отишла на Кипар без Стојиљковића!
Фудбалери Црвене звезде у понедељак ујутру су одлетели на Кипар, где ће у наредних 10 дана обавити први део припрема за пролећни део сезоне.

Црвено-бели су због неповољних временских прилика одустали од одласка у Словенију, у Терме Чатеж, па ће им база до 23. јануара бити Пафос.

Тренер Владан Милојевић одлучио је да на пут поведе 32 играча, међу којима од звучнијих имена нема Николе Стојиљковића.

Нападач који је летос доведен на позајмицу из Браге, али се није наиграо у црвено-белом дресу (пет голова на 15 наступа), остао је у Београду како би завршио трансфер у редове шпанског друголигаша Мајорке.

Осим њега и Милоша Дегенека, који је у суботу продат саудијском Ал Хилалу, у комбинацији за пролеће нису ни штопери Зе Маркос (јесенас био позајмљен Раду) и Рашид Сумаила, који је у Звезди био на позајмици из кувајтске Квадсије.

СПИСАК

Милан Борјан, Зоран Поповић, Немања Супић, Александар Станковић, Милош Гордић, Филип Стојковић, Марко Гобељић, Вујадин Савић, Немања Милуновић, Срђан Бабић, Милан Родић, Стефан Хајдин, Алекса Терзић, Вељко Николић, Бранко Јовичић, Душан Јованчић, Ненад Милијаш, Дејан Мелег, Лоренцо Ебисилио, Ел Фарду Бен, Марко Марин, Славољуб Срнић, Горан Чаушић, Милан Јевтовић, Вељко Симић, Југ Станојев, Дејан Јовељић, Милан Павков, Џонатан Кафу, Ричмонд Боаћи, Ерик Јирка, Милош Вулић.

Црвено-бели ће у Пафосу највише радити на физичкој спреми, а уигравање кроз пријатељске утакмице доћи ће на ред у Анталији, где овосезонски учесник Лиге шампиона има пет заказаних провера.

Ривали у познатом турском летовалишту ће им бити Вакер Нортхаузен (28. јануар), бечка Аустрија (30. јануар) Лудогорец (2. фебруар), скопски Работнички (5. фебруар) и Марибор (8. фебруар).

ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ПРЕЛАЗНИ РОК ЗИМА 2018/2019:

ДОШЛИ: Немања Милуновић (БАТЕ Борисов) и Милош Вулић (Напредак), Дејан Видић (Златибор), Ерик Јирка* (Спартак Трнава).

ОТИШЛИ: Ненад Крстичић (АЕК), Немања Милић (БАТЕ Борисов), Милош Дегенек (Ал Хилал).

*Јирка је купљен летос, али је остављен на позајмицу Спартаку из Трнаве.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар