Наполи понудио 30.000.000 евра и Нијемца за Чакија!

Мексиканац је прва мета!

Фудбал 13.01.2019 | 14:45
Наполи понудио 30.000.000 евра и Нијемца за Чакија!
Иако је у једном тренутку изгледало да ће Кристијан Куаме бити прво појачање Наполија у јануарском прелазном року, од тога изгледа нема ништа и Наполитанци су се потпуно фокусирали на другу мету – Ирвинга Лозана.

Популарни Чаки је Наполијев приоритет до краја зимске пијаце. Понуда од 20.000.000 евра за Куамеа није задовољила Ђенову и уместо једног од открића сезоне у Серији А, сада је циљ понајбољи играч ПСВ Ајндховена.

Лозано се често промињао и као могуће појачање бројних европских великана. Био је на прагу преласка у Манчестер Јунајтед из Мексика, али је ипак завршио у ПСВ Ајндхповену. Уз гласине да је у трансферу учествовао Манчестер Сити како би имао право прече куповине. Али како се Сити не оглашава, отворен је лов на Мексиканца. Помињали су се и Барселона, Челси, Милан, али Наполи је први изашао са конкретном понудом.

Де Лаурентс нуди 30.000.000 евра за Лозана. Плус немачког везисту Амина Јунеса кмоји је летос дошао као слободан играч из Ајакса, али због тешке повреде још није дебитовао.

Лозанов менаџер је контроверзни Мино Рајола и то би могло да отвори пут Наполитанцима, с обзиром да Рајола заступа и Лоренца Инсињеа, прву звезду клуба са Сан Паола. Недавно је Милан показао жељу да купи Лозана, али је ПСВ тражио 40.000.000 евра што је било превише за Росонере. Наполи се нада да би укључивањем Јунеса у причу могао да задовољи апетите Филипсоваца...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар