Превише је ''паразита'' прикачено за Мауров новчаник!

Фудбалер Интера Мауро Икарди прекида спекулације у вези са преговорима у Интеру и отпуштању Ванде Наре, коју његов брат Гвидо посредно назива "паразитом".

Фудбал 12.01.2019 | 17:15
Превише је ''паразита'' прикачено за Мауров новчаник!
Капитен "нероаузра" тренутно преговара са својим клубом о продужетку уговора, али у складу са својим доприносом тражи и боље услове.

Ти преговори трају већ неколико недеља и још увек нису донели праве ефекте, па медији по Италији пишу да би нападач могао да отпусти свог агента и партнерку Ванду.

"Хоћу да разјасним навијачима који читају оно што пишу 'псеудо-новинари' у 'озбиљним' новинама, а који пишу или дају инструкције да се ишта пише без трунке знања о чињеницама да ће се моја обнова уговора десити тек када ми Интер да конкретну и коректну понуду. Само тада можемо причати о мојој обнови уговора искрено и да ставимо на страну све лажи које су се рашириле", написао је Икарди на друштвеним мрежама.

Међутим, новинари које прозива Икарди нису једини који не мисле лепо о нападачевој сапутници. Његов брат Гвидо изнео је слично мишљење када су га питали о односу са Мауром.

"Никад нисам рекао да је све лоше са њим, само има превише паразита прикачених на његов новчаник, али је он пример за мене и волим га уопштено говорећи", рекао је Гвидо, алудирајући на Ванду.

У међувремену, нападач Интера је рекао да су глупости писања да ће отпустити Ванду и довести другог агента, а исход преговора је неизвестан.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар