Због чега су раскинули Емина Јаховић и Садетин Сиран

Турски милионер Садетин Саран је био разочаран изјавама Емине Јаховић за српске медије да не планира више да се удаје.

Забава 31.12.2018 | 10:11
Због чега су раскинули Емина Јаховић и Садетин Сиран
Турски милионер Садетин Саран је био разочаран изјавама Емине Јаховић за српске медије да не планира више да се удаје док је он истовремено градио вилу за њих двоје.

Прича о љубавној романси између српске певачице Емине Јаховић и турског бизнисмена Садетина Сарана већ месецима је била главна тема свих медија. Међутим, ова веза очигледно није имала дуг век јер како сазнајемо бизнисмен и певачица су се посвађали због различитих погледа на будућност.

"Несугласице су почеле након што је Емина дала интервју за српске медије где је рекла да нема намеру више да се удаје. Садетин је то схватио као поруку жене која недовољно воли и то јој је јасно ставио до знања. Са друге стране, он је човек који је привржен породици и градио је кућу на обали у којој је требало заједно да живе. Он је њих двоје видео као породицу, али је након тих њених изјава схватио да на њихов однос не гледају истим очима. Након расправе коју су водили пре њеног одласка у Милано, она је одлучила да прекине сваки контакт са њим", каже извор упућен у читаву причу.

Подсетимо, Емина је тада рекла: "Не размишљам о венчању. Нећу се више удавати. Зашто би жена која се остварила као мајка и прошла кроз развод поново неком рекла ДА? Зарад чега?", изјавила је певачица за "Сторy", што се њеном драгом очигледно није свидело.

Да постоје "проблеми у рају" приметили су многи када једно другом последњих десетак дана нису лајковали објаве на друштвеним мрежама, а што су чинили пре тога свакодневно. Приче о раскиду међу њиховим турским пријатељима постале су све гласније када се певачица није појавила на гала журки коју је њен сада већ бивши дечко организовао. Како бисмо проверили наше наводе позвали смо Емину Јаховић, али се она до закључења овог броја није јављала на телефон.

Новости
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

нови светски поредак

31.12.2018 09:54

није он будала ко онај прошли да га воза и узима му лову. Нема лове на јефитине фазоне махалуше из Новог Пазара , пластичаре која све што је могла да промјени је промјенила , ал нормално за туђе паре. Мислим да је ушла у фазу стагнације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

а они

31.12.2018 15:47

Цитали сторy...које глупости и зутило...јос ради тога се растали....ха ха ха ха... ..

ОДГОВОРИТЕ