Барселона жели у нападу Реалово дијете!

Нападач Челсија, Алваро Мората, дете Реал Мадрида, могао би да пређе у редове великог ривала "краљевског клуба", Барселону, пише енглески Мирор.  Мората се нуди Барселони?! У Челсију није успео да се избори за место првог нападача, да ли може на Ноу Кампу?

Фудбал 15.12.2018 | 21:00
Барселона жели у нападу Реалово дијете!
Мората је у другом плану код менаџера Мауриција Сарија и Барселона му нуди да дође на позајмицу од јануара, али да и у том клубу буде резервна опција Луису Суаресу.

Шпански фудбалер тренутно је ван форме, зато предност има Оливије Жиру, па би могао да размисли о повратку у Шпанију.

Барселона планира и да стави откупну клаузулу за Морату која не би била јефтина, пре свега јер га је Челси прошле године платио Реалу 80 милиона евра.

Алваро Мората се нуди Барселони, јавља Радио Каталуња и тако наговештава да је некадашњи нападач Реал Мадрида дефинитивно раскрстио са Челсијем.

Иако су Каталонцима приоритет штопер и везиста, где се помоњу Де Лигт и Де Јонг, ангађовање нападача би такође могло да уђе у обзир, с обзиром да је клубу са Ноу Кампа неопходна дугорочнија замена за Луиса Суареза.

Мората није успео убеди Мауриција Сарија да је право решење за шпиц напада Плаваца, баш као ни Оливије Жиру, па ће и Челси посегнути за довођењем неког голгетера. Једна од опција је и нападач Пари Сен Жермена Единсон Кавани.

Када је у питању Мората, он је у Лондон стигао на лето 2017. године из Реал Мадрида за 66.000.000 евра, а у међувремену је носио и дрес торинског Јувентуса. У дресу Плаваца до сада је одиграо 68 мечева у свим такмичењима и постигао само 22 гола.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар