Селектор о помјерању: Паклен распоред, али то је што је!

Одлагање утакмице са Русијом пореметиће ритам Србије на ЕП, која ће играти три меча у четири дана, али Љубомир Обрадовић поручује да његова екипа мора да се адаптира на промене.

Остали спортови 08.12.2018 | 19:45
Селектор о помјерању: Паклен распоред, али то је што је!
Масовни протести и нереди у Француској одложили су мечеве Европског првенства за рукометашице, укључујући и дуел селекције Србије.

Србија је требало вечерас од 18 часова у Нанту да започне другу фазу шампионата дуелом против Русије, али је тај меч померен за 24 сата.

Европска рукометна федерација после разговора са организаторима ЕП и државним врхом Француске донела је одлуку да се у суботу не игра, што је први пут у историји шампионата Старог континента да мечеви буду померени за један дан.

Селектор Србије Љубомир Обрадовић рекао је да се против тога не могу борити.

"То је виша сила, шта да се ради, морамо да послушамо одлуку. Да се ми питамо, не бисмо тако, али ово је нешто другачије. Истина, ово ће нам пореметити ритам, али морамо да се адаптирамо на тај проблем", поручио је у разговору за "Спортски журнал" Обрадовић.

Његовим изабраницама неће бити лако, јер их очекује далеко тежи посао, будући да ће после дуге паузе одиграти три меча у четири дана.

"Да све буде горе имамо и одличне противнике, јаке и захтевне екипе", навео је селектор Србије.

Србију после меча са Русијом у недељу од 18 часова, очекују дуели са Црном Гором у понедељак у 21 сат, а два дана касније и утакмица са Француском у исто време.

"Нећемо стићи ни да се опоравимо од меча са Русијом, а већ долази утакмица са Црногоркама, које ће имати до тада неколико дана одмора", навео је Обрадовић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар