Челси понудио Азару плату од 335.000 евра седмично!

Белгијанац на потезу. . .  Управа Челсија чини све да убеди најбољег играча "плаваца" Едена Азара да продужи уговор.

Фудбал 07.12.2018 | 15:00
Челси понудио Азару плату од 335.000 евра седмично!
Белгијанац је увелико обасут понудама са свих страна, најконкретнија је она из Мадрида од Реала, али Челси не жели лако да се одрекне његових услуга.

Роман Абрамович је спреман да Азара са платом од 335.000 евра учини најплаћенијим фудбалером у клубу, али Белгијанац још није преломио. Зна се само да неће напустити клуб у јануару.

Познато је да је Азар више пута рекао како би волео да заигра у дресу Реала, али је такође рекао и да му је лепо у клубу из Лондона. 

"Све зависи од њега. На столу му је нови уговор, али само од њега зависи да ли ће продужити сарадњу. Наравно да желим да Еден буде са нама, али моја је жеља да остане само ако и он то исто жели. Добро знам да управа клуба има разговоре са њим по том питању на недељном нивоу", открио је Сари новинарима уочи утакмице 15. кола са Вулверхемптоном. 

У уторак, клуб је продужио уговор са Сезаром Аспиликуетом, он ће остати на "Стамфорд бриџу" још четири године за плату од 168.000 евра, а Сари је рекао да би волео да уговоре продуже и Сеск Фабрегас и Давид Луиз.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар