Памер оперисао срце у Тузли

Аустријски амбасадор у БиХ Мартин Памер оперисан је јуче у Центру за срце БХ у Тузли.

Босна и Херцеговина 30.11.2018 | 10:33
Памер оперисао срце у Тузли
Он је на свом „Фејсбук“ профилу објавио информацију да су му у болници уградили дупли бајпас јер је био пред срчаним инфарктом, пише Клиx.ба. 

– Имао сам много среће, могло је за све бити касно. И све ово упркос чињеници да водим здрав живот и бавим се спортом. Тек за три мјесеца ћу опет моћи на ноге – написао је Памер који почетком 2019. одлази с функције аустријског амбасадора у БиХ.

(Српскаинфо)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

носталгија

30.11.2018 10:55

ПА ДА.ДР КАБИЛ НЕ СЈЕДИ У СКУПСТИНИ КО НАСИ ИЗ БИЈЕЉИНЕ.ЦОВЈЕК РАДИ.И МОМ ОЦУ ИЗ БРЦКОГ СТЕНТОВЕ УГРАДИО И УЦИО МЛАДЈЕ КОЛЕГЕ КАКО СЕ САВЈЕСНО РАДИ.А ЕТО СРБИН ИЗ БРЦКОГ..АМБАСАДОР ИЗ АУСТРИЈЕ..А КОД НАСИХ..АКО ИМАС ПАРА ДОДЈИ ИМ ПРИВАТНО..И ТАКО У КРУГ ДОК НЕ ЦРКНЕС...ДИГНУ НОС У БОЛНИЦИ..СЕСТРЕ СЕ ДЕРУ ВИЦУ..НЕМА ТЕРМИНА..СТА ХОЦЕС..КУД СИ НАВРО...ЦЕСТИТКЕ ЗА ДОКТОРА КАБИЛА И ЕКИПУ СТО СИ СПАСИО АМБАСАДОРА НЕК ЈОС МАЛО НЕРВИРА ДОДИКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аqуа

30.11.2018 12:49

Друго је кад др има диплому коју је знањем стекао кроз године сколовања а сасвим друго кад се др постаје у кафани и плати тј купи диплома доктора. Свака цаст др.Кабилу

Name

У здрављу

30.11.2018 11:49

Брз опоравак!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дда

30.11.2018 13:59

Поред стручности Др Кабила постоји на тој клиници још стручнх љекара(Др Софтић и многи други)који су прави професионалци и мајстори свг заната,а посебно фасцинира љубазност и сусретљивост осталог медицинског и техничког особља.Ја као "спашени"пацијент тиме сам посебно одушевљен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Странац

30.11.2018 16:12

Брз опоравак! Велика је част што странци имају повјерење у наше докторе. Мога стрица из Канаде спасили у тој болници захваљујући брзој реакцији др. Нишића из Брчког. Доктори у Канади после му на контроли рекли да је све урађено што би и они у Канади урадили.

ОДГОВОРИТЕ