Виландер и Бјоркман: Новак ће тек доминирати!

Швеђани убеђени да ће Новак Ђоковић у 2019. години бити још бољи и вероватно играти најбољи тенис у каријери.

Тенис 24.11.2018 | 16:30
Виландер и Бјоркман: Новак ће тек доминирати!
Новак Ђоковић тениску сезону завршио је на првом месту. Иако на почетку сезоне није играо најбољи тенис и био далеко од трона, сјајним издањима у другој половини године Србин је успео да претекне све и заузме челну позицију на АТП листи.

Сада следи одмор, а онда припреме за нову сезону, у којој ће Београђанин јурити нове титуле и рекорде.

Легендарни Матс Виландер, који се често врло критички освртао на издања Новака Ђоковића, најавио је још бољу годину за Новака – најбољу у каријери.

"Новак је освојио два гренд слема ове сезоне, Вимблдон и УС опен, али и даље није на оном нивоу од пре неколико година", рекао је Виландер и додао: "Мислим да ће у следећем периоду додатно унапредити свој тенис и вероватно, у следећих 12 месеци, играти боље него што је икада играо", прогноза је седмоструког гренд слем шампиона. 

Јонас Бјоркман, некадашњи четврти играч света и полуфиналиста са Вимблдона и УС Опена, подржао је Виландерова предвиђања.

"Мислим да је пред њим будућност и најбољи тенис. Начин на који је укротио сервис Џона Изнера је био импресиван и када успевате тако да враћате сервисе противника, а своје гемове лагодно контролишете, стварате страшан притисак на друге момке који знају да уопште неће добијате лаке поене против вас", рекао је Бјоркман.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар