Ухапшен радник Министарства

Према налогу Тужилаштва Кантона Сарајево припадници Федералне управе полиције лишили су слободе Драгана Мајсторовића запосленог у Федералном министарству за питања бораца и инвалида одбрамбено-ослободилачког рата због кривичних дјела злоупотреба положаја или овласти и кривотворење службене исправе.

Босна и Херцеговина 23.10.2018 | 11:32
Ухапшен радник Министарства
Он је осумњичен да је током 2017. године узео новац за издавање фиктивних увјерења о војном стажу.

У току јучерашњег дана припадници ФУП-а извршили су претресе канцеларије, стана и аутомобила у власништву осумњиченог. Пронађено је близу четрдесет печата за које се сумња да су кориштени приликом кривотворења као и други предмети који могу послужити у даљем кривичном поступку. 

Након криминалистичке обраде у Федералној управи полиције, осумњичени ће уз извјештај о почињеном кривичном дјелу бити предат у надлежност Тужилаштва КС на даље поступање.

Извор: Агенције
 
 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

хммммм

23.10.2018 10:26

Драгане,борио си се на погрешној страни и сад попуши и затвор црни Драгане ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

одговор хммммм

23.10.2018 12:47

јест ти јак коментар. Тачно се борио на погрешној страни, на страни криминала. А не на оној на коју ти мислиш кретену један националисгички. Срам те било. На којој си ти страни кад размишљаш као неандерталац. Криминалцима гдје год да су кад тад ће доћи крај. А и таквима као што си ти, надам се. Бруко људског рода

Name

ре

23.10.2018 14:35

Цисте Федерација , једног по једног али сигурно , мислим На криминалце!!