Тешка повреда "распарила" Арнаутовића и Јармоленка!

По свему судећи, нападач Вест Хема мораће да на паузу од пола године.

Фудбал 22.10.2018 | 19:00
Тешка повреда "распарила" Арнаутовића и Јармоленка!
Навијачи Вест Хема добили су ове сезоне лепу шансу да прате атрактивни тандем Марко Арнаутовић (29) - Андреј Јармоленко (28), али ће морати да се опет навикну на живот без њих двојице у пару.

Тешка повреда Украјинца у суботњем дербију против Тотенхема најавила је његово значајно одсуство, а прегледима је потом утврђено да је покидао Ахилову тетиву.

Иако су детаљни прегледи заказани за недељу увече, енглески медији пишу о страху Вест Хема да би нападач могао да одсуствује чак шест месеци.

"Јармоленка очекују нови тестови, али тренутни наговештаји говоре да је у питању слична повреда као и она због које је Арсеналов Лоран Кошчелни био приморан да одсуствује са Светског првенства".

Да ситуација за менаџера Мануела Пелегринија буде још тежа побринуо се и Џек Вилшир, који је ван такмичарског тима од 1. септембра због повреде зглоба, али би могао да се врати на терен почетком новембра.

Вест Хем тренутно заузима 15. позицију на табели са седам освојених бодова у девет кола, а Јармоленко је у девет наступа у Премијер лиги постигао два гола (оба на гостовању Евертону). Овог лета он је стигао из Борусије Дортмунд за 23 милиона евра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар