Семберац! Када стартује, гол је гарантован: Дејан Јовељић!

Млади нападач Црвене звезде три пута ове сезоне нашао се у стартној постави првог тима и сваки пут постигао гол.  Дејан Јовељић - гол на свака 83 минута! Погађа кад год добије шансу. . .

Фудбал 17.10.2018 | 21:15
Семберац! Када стартује, гол је гарантован: Дејан Јовељић!
Дејан Јовељић за први тим Црвене звезде има девет наступа и чак шест погодака у њима! Ове сезоне му је Владан Милојевић пет пута указао шансу, од чега трипут у стартној постави. Млади нападач узвратио је на сјајан начин - сваки пут када је играо од првог минута, дао је гол (3/3).

"Много пута до сада сам рекао: "На мени је да искористим сваку прилику која ми се укаже и да постигнем гол". Напорно сам радио и поново ми се то исплатило. Наравно да ћу наставити у истом ритму и надам се новим головима. За овај погодак дугујем велику захвалност Симићу који ми је упутио одличну асистенцију. Цео тим је направио одличну акцију, он је одлично послао лопту у дубину и мени је остало само да утрчим и затресем мрежу", захвалио се 19-годишњи нападач саиграчу после утакмице у Врању.

Звезда је победом 2:0 против Динама прошла у осмину финала Купа Србије.

"Још једна тешка утакмица сада је иза нас, играло се по тешком времену. На време смо постигли погодак и отворили утакмицу одличним голом који је постигао Стојиљковић. У другом полувремену успео сам да затресем мрежу након фантастичне акције саиграча. Идемо даље, већ за три дана очекује нас суперлигашка утакмица са екипом Рада".

Био је ово први пут да су фудбалери Црвене звезде играли такмичарску утакмицу у Врању, а атмосфера на трибинама је била одлична.

"Захвалио бих се свим људима који су дошли на утакмицу да нас подрже. Још једном се показало да је Звезда највећи клуб на Балкану. Сви у Врању су се показали као одлични домаћини и видимо се убрзо и у првенству", најавио јеЈовељић и трећи овосезонски дуел два тима.

Пре утакмице у Купу, Звезда и Динамо састали су се 20. јула, у првом колу Суперлиге, када су црвено-бели код куће победили 3:0. Наредни сусрет је 10. новембра, поново у Врању, у оквиру 16. кола националног првенства.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар