Из Валенсије на ћирилици: Добро нам дошао, Партизане!

Кошаркашки клуб Валенсија, следећи противник Партизана у Еврокупу, на занимљив начин је пожелео добродошлицу "црно-белима".  Кошаркашки клуб Валенсија показао величину и овако је најавио меч са Партизаном у Еврокупу.  

Кошарка 17.10.2018 | 17:30
Из Валенсије на ћирилици: Добро нам дошао, Партизане!
Српски клуб од 20.45 гостује "Слепим мишевима" у трећем колу другог по јачини кошаркашког такмичења.

"Након дугогодишње кошаркашке историје ова два клуба и међусобних сусрета самих играча, данас ће се тимови први пут срести и на терену као противници. Гробари, добро нам дошли у Валенсију", објављено је на званичном "Твитер" профилу клуба уз фотографије бројних играча који су носили дрес оба тима.

Величина клуба не мери се само по трофејима, успесима, резултатима. Величина клуба се мери и понашањем, гестовима, спортским манирима.

Управо такву величину показала је шпанска Валенсија, објавивши на свом Тwиттер налогу заиста сјајну најаву за утакмицу против Партизана у 3. колу Еврокупа.

Администратор налога Валенсије је на српском језику, ћириличним писмом, пожелео добродошлицу екипи Партизана и његовим навијачима, уз фотографије некадашњих играча београдског клуба који су носили и дрес Валенсије - Вулета Авдаловића, Косте Перовића и Владимира Лучића.

Из Партизана су одмах одговорили:

"Грациас!" (Хвала).

Заиста, више него леп гест Валенсије!

Партизан је до сада у Еврокупу остварио по победу и пораз, док Валенсија има скор 2-0.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар