"Какво ривалство са Бостоном, кад нам увијек испраше гу*ице?!"

Кошаркаши Филаделфија Севентисиксерса Џоел Ембид и Џеј Џеј Редик сматрају да између њих и Бостона на Истоку не постоји право ривалство.

Кошарка 17.10.2018 | 14:45
"Какво ривалство са Бостоном, кад нам увијек испраше гу*ице?!"
Оно тек треба да се "бруси" наредних година пошто је Леброн Џејмс отишао у Лејкерсе на Запад, а Кливленд по први пут после четири године неће бити фаворит за освајање Истока.

Фила је претходних година пролазила кроз "Процес", добро бирала на драфту и сада има скуп младих звезда у Ембиду, Симонсу и Фулцу.

"То са Бостоном није ривалство, не знам наш скор са њима, али је прилично лош. Увек нам испраше гу*ице", рекао је Ембид после пораза од Бостона 105:87 у ноћи између уторка и среде.

Селтикси су прошле сезоне против Филаделфије имали скор 3-1 током регуларног дела сезоне, а онда су их елиминисали и у плеј-офу у полуфиналу конференције.

"Чврсто верујем да једна страна мора да побеђује другу и обрнуто, да би ту постојало ривалство. То није ривалство док их не избацимо у плеј-офу. За сада они имају предност и то није ривалство", сагласио се са Ембидом и Џеј Џеј Редик.

Сиксерси имају шансу да се реванширају "Келтима" за овај пораз за Божић крајем децембра.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар