Ножем нападао мигранте на улици

Друштвеним мрежема проширио се снимак из Велике Кладуше на којем се види како једна особа насрће и удара мигранте на улицама овог града. Из МУП Унско-санског канотна је потврђено да се ово десило јуче у поподневним сатима у близини старе аутобуске станице, практично у самом центру града.

Босна и Херцеговина 17.10.2018 | 12:00
Ножем нападао мигранте на улици
– Ради се о Е. П. (24) из Велике Кладуше и ријеч је о особи са одређеним психичким проблемима. Припадници полиције у Великој Кладуши су у протеклих неколико дана више пута интервенисали када је ријеч о дотичној особи. Тачније, 11. октобра је приведен због нарушавања јавног реда и мира у Великој Кладуши и пребачен у Кантоналну болницу у Бихаћу. Дан касније поново је приведен због истог дјела и још једном пребачен у болницу – наводе из МУП УСК:

Према информацијама из полиције, јуче је Е. П. избачен из једног угоститељског објекта након чега је почео правити проблеме на улици.

– Нападао је мигранте и уз себе имао нож. У том тренутку неколико полицајаца је након завршетка службе примијетило нарушавање јавног реда и мира те су одлучили интервенисати. Један од миграната је чак пружио помоћ нашим службеницима како би се осумњиченом одузео нож. Након тога он је лишен слободе и одведен на лијечење у Кантоналну болницу у Бихаћ – наводе у МУП, преноси Клиx.ба.

С друге стране, из МУП УСК су истакли да се и међу мигрантском популацијом биљеже све чешћа нарушавања јавног реда и мира те различита кривична дјела. У протекла 24 сата забиљежена су чак три кривична дјела и сва су забиљежена у Бихаћу.



(Српскаинфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Xx

17.10.2018 10:59

Ударат него ста и треба ударат истјерат дзабалебароше то је гамад

ОДГОВОРИТЕ
Name

накот

18.10.2018 08:54

Може и из пушке по мигрантима

Name

цеца

17.10.2018 11:20

То смо ми, све док не убије некога, полиција неце реговати. Приведи, пусти, приведи, пусти....... док се зло не деси.

ОДГОВОРИТЕ