Да би сви стали, Партизан - Задар у Арени?!

Црно-бели због заузетости дворане "Александар Николић" морају да траже алтернативно решење за меч 5. кола АБА лиге.  Партизан игра у Арени после четири године! Први пут од Нолана Смита. . .

Кошарка 18.10.2018 | 18:30
Да би сви стали, Партизан - Задар у Арени?!
Утакмица Партизан - Задар, која сигурно не спада међу најатрактивније које црно-белима предстоје у АБА лиги 2018/19, могла би да буде одиграна на за то врло неуобичајеном месту.

"Вечерње новости" пишу да челни људи Партизана морају да се определе за алтернативу дворани "Александар Николић", која ће за викенд 27. и 28. октобра бити заузета традиционалним турниром теквондо клуба Галеб.

Раније је у сличним приликама "резервни положај" била новобеоградска хала "Ранко Жеравица", у којој су црно-бели редовно играли као домаћини 70-их и 80-их година прошлог века, али сада због великог броја власника сезонских улазница (око 3.500) постоји бојазан да тамо не би било довољно места.

Меч против Задра, заказан за петак 26. октобра од 21 час, црно-бели би зато могли да организују у "Штарк арени", потенцијално пред петоцифреним бројем навијача.

Постоји и могућност да се меч игра изван Београда, а одлука ће пасти врло брзо.

Партизан се после четири године враћа у Београдску арену! Још није званично, али ускоро ће бити. У питању је утакмица 5. кола регионалног такмичења у коме црно-бели дочекују Задар (26. октобар, 21.00). 

У то време дворана Александар Николић резервисана је за традиционални теквондо турнир "Галебов трофеј", тако да су челници Партизана принуђени да траже решење. Опција са Халом спортова Ранко Жеравица отапала јер је премала да прими све заинтересоване (Партизан има само 3.500 претплатника), тако да се Арена намеће као једино право решење.  

Подсетимо, црно-бели су неславно завршили свој последњи меч у највећој српској дцорани. Било је то 2014. на фајнал фору АБА лиге. Сећају се навијачи Партизана добро - Нолан Смит, биће довољно... 

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар