Партизану стигло на наплату Гордонових 37.000 евра!

Плус још 49. 000 евра од Пере Божића.

Кошарка 15.10.2018 | 13:30
Партизану стигло на наплату Гордонових 37.000 евра!
Духови прошлости опет прогањају Партизан.

Само месец дана пошто је решена мука са исплатом заосталих дуговања некадашњим играчима Друу Гордону, Џејмсу Гисту и Доминику Џејмсу, кошаркашки клуб Партизан нашао се у новом проблему због неисплаћених дуговања из прошлости. Овог пута на наплату је стигла тужба Џамонта Гордона.

Бивши кошаркаш московског ЦСКА и члан Парног ваљка непуна четири месеца (20. јануар - 19. мај) успео је у својој намери да наплати све што је имао од свог последњег клуба у којем је играо и зато ће му рачун пристићи 37.000 евра. Ова информација појавила се и на званичном сајту ФИБА, у секцији пристиглих решења из Суда за спортску арбитражу (БАТ). Гордон је у Партизан стигао у јануару прошле године као замена за Вила Хечера и у клубу се задржао до краја Јадранске лиге. Претходно се кошарком није бавио готово пуне две године због проблема са коленима (кидао предње укрштене лигаменте), па није оставио практично никакав утисак у црно-белој опреми. 

У међувремену Партизану је на наплату стигла и тужба некадашњег капитена и тренера - Пере Божића. Један од тренера у филијали Јуте Џез решио је да дође до својих 49.000 евра на име нереализованих плата и осталих дуговања, а такође ће му бити исплаћене и камате. 

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар