Нови ''папци'' на политичкој пијаци

Милорад Додик нашао је нове "папке" на политичкој пијаци Републике Српске и маниром искусног трговца вјешто им оборио цијену до те мјере да ће их добити за багателу.

Република Српска 14.10.2018 | 12:34
Нови ''папци'' на политичкој пијаци
Сва је прилика да ће за ситне паре скупити "крдо" од преко 50 "грла" са којима ће кренути у нову четворогодишњу "испашу" која обећава. Јер, изгледа да у новом "крду" неће бити "овнова бунџија", ни "мангупа", већ само добро дресирани послушници који слијепо слиједе свог "чобана".

Као кад богати шверцер уцјењујући напаћеног сељака обара цијену стоке на сточној пијаци, Додик је уцјењивањем Марка Павића и ДНС-а, и фингирањем појединаца из СДС-а, кренуо у увећање свог "сточног фонда". И као кад се накупцу неко "жгебче" само почне мотати око ногу, почели су сами искакати нови "папци" нудећи се новом газди.

Затечен ситуацијом пошто што га је на изборима Милан Радовић промовисао у другог човјека ДНС-а у Бањалуци, а ваљда свјестан и да га даље бивствовање на мјесту вјечитог другог човјека ДНС-а у сјенци Марка Павића убрзано води у политичку пензију, Недељко Чубриловић својевољно је сам себи закачио етикету "овна предводника" нових "папака".



За њим је, као за звонцем кренуо његов вјерни пратилац Милан Дакић, који више није прва личност ДНС-а у Бијељини пошто је на изборима по броју гласова остао далеко иза Ђорђа Поповића. Свјесни да у ДНС-у могу даље само да пропадају јер су избори показали да ДНС има и бољих и јачих од њих, а вођени нагоном за преживљавање и примитивном логиком "боље папак у власти него ован на ражњу", два нова добровољна "папка" спремни су да издају ДНС и Марка Павића.

Они ће са својим послушницима да се "осоле" у власти а ДНС ће гурнути у опозицију и вјероватно у потпуни распад. Чека се само да нови газда климне главом, и извади из џепа ситниш да пазари јефтину робу. Да ли ће за њима кренути још неко из ДНС-а, можда тандем "Споменка и Споменко", остаје да се види. Велике су шансе да ће и они окренути леђа Павићу.



Слична је ситуација и у СДС-у. Појединцима је очигледно досадило да буду опозиција, стижу их године, и можда је ово посљедњи воз да изађу из својих локалних "торова" и осјете сласт републичке власти. То би и СДС гурнуло у расуло и потпуни нестанак, што би било испуњење дугогодишњег заједничког политичког циља Милорада Додика, многих других у БиХ и неких великих сила.

Као потенцијални "папци" из СДС-а помињу се Обрен Петровић од Добоја, Милован Бјелица од Сокоца и Мићо Мићић од Бијељине. Они су можда нешто скупљи од "живуљки" из ДНС-а јер већ дуго господаре у својим градовима. Али, Миле је превејани трговац, ипак он диктира цијену на политичкој пијаци Републике Српске. Има ту још доста багателе. Обара цијену и чека прави тренутак да изабере нове "папке" који ће "обрстити" још ово мало "испаше" што је остало.

(БН)

Коментари / 190

Оставите коментар
Name

Реха

14.10.2018 10:35

Дери Миле овце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

14.10.2018 11:04

Више не важи она Сјаше Курта да узјаше Мурта. Сад су Курта и Мурта у коалицији.

Name

Стар Wар

14.10.2018 11:24

Република папака узвраца ударац!

Name

Михајло

14.10.2018 11:49

То миле покрао си народ изборе а сад покради и локалне серифе.

Name

поклопац кључанице

14.10.2018 11:57

Онај Стевандић ће сигурно на позицију министра здравља, он као истакнути папак то заслужује.

Name

Дадо

14.10.2018 11:59

Бице теско јер це добити звоно сто ови прије нису имали. Неце се Вукота бас лако предати. Сад кад је добио подршку највећег града РС, мсм да це бити љута борба.

Name

Семберац

14.10.2018 12:05

Све сте уболи у центар од ријечи до ријечи. Само сте заборавили да на листу папака додате и Васлију Перића из Углевика испод Мајевице (гдје мајке некада нису рађале издајице) и доктора за жене Раду Савића из Лопара. И овај двојац ће заједно са поменутим тројцом. Савића су већ обрадили браћа Стевановић. Као што видите папака никада боља понуда. Можда ће их Додик преко Вучића да извезе у Кину у замјену за летеће аутомобиле. Они на струју, за Њемачку пошту, нису се нешто показали.

Name

децко

14.10.2018 12:20

Браво, Миле! Ј.би им маму свима!

Name

Мк

14.10.2018 12:23

КАО СТОЧНА ПИЈАЦА .ПАПКАРИ НА ЦИЈЕНИ.СВИЊЕ ОВЦЕ КОЊИ И РАЗНЕ ДРУГЕ ЖИВОТИЊКЕ.ПА ВИ САДА ИЗВОЛИТЕ ПАПЦИ НЕКА ВАМ ВЕТЕРИНАР ДОДИК УДАРИ ПЕЧАТ ИЛИ МИНЂУШУ НА УХО ПА ПОНОСНО КОРАЧАЈТЕ Р.СРПСКОМ.

Name

Сербо64

14.10.2018 13:13

Као сто реце наслов текста удрузења Цаст отадзбине.... Бјез'те овце, вукови долазе

Name

ре Скептик

14.10.2018 13:22

Тако је! Зато пола народа није ни гласало.

Name

Деки

14.10.2018 13:27

Има удба јос својих пулена.Има Вуциц свој интерес да нас у РС користи за своје циљеве око Косова.И да преко Додика изазове кризу у БиХ кад то Вуцицу затреба.Зато и слузе ови удбаси,а ми их зовемо јос и папци.

Name

Бањалука

14.10.2018 13:37

Ово постаје сукоб измедју младих,образованих,паметних људи и убоге сиротиње са села која вјерује РТРС и Додиковим будалестинама.Теско је неком паметном продати прицу о патриотизму а сви гледамо како Дидикова дјеца отварају ресторане гдје се слузе,дагње,лигње...отвара им тата АТВ,радио станице,зграде им купује МТЛ,пола Козаре је купио возд и посијао воце,Проинтеру милиони из будзета...Купујете неке квази аналитицаре,политицаре да убијају ову сиротињу у појам и пласите их неким непријатељим....младе цуре запосљавате тако сто она с 'даје'неком од вас смрадова...То је систем вредности.О каквом ви јединству прицате???С вама??Само кроз ресетке прицати.

Name

Истина

14.10.2018 13:37

Додо легенда

Name

РЕ

14.10.2018 13:38

ЕЕЕ мој Миле . Сви они заједно не вриједе једног постеног цовјека. Кад будес падао и прузис руку да ти неко помогне само цес остати без руке. Па тај Стевандиц би продао родјену матер за фотељу а тебе би издао за дзабе. Јадни сте сви а и ми са вама.

Name

Покојна Милева

14.10.2018 13:43

Знате којег куцног љубимца има Додик.Свињу(види слуку)

Name

крња РС

14.10.2018 15:27

РС је изгледа рај за папке док они који тразе посао и зараду хватају маглу за Њемацку и Аустрију! Папци на цијени а струцњаци багатела.

Name

Зворник

14.10.2018 16:18

Заборавили сте додати брацу Васиц из Зворника, безрезервно су се борили за Бисерку и Рудоњу.

Name

Ратко

14.10.2018 17:04

Вукота спрема терористицки напад будите опрезни

Name

Мајка покојног Давида

14.10.2018 18:03

Зелим да се обратим свим додиковцима - ботовима, слусајте ме добро. Пробајте ми, послије цитања мог писамцета ( како казе најјаци блогер на овим просторима ), дати одговор. Конкретан. Покусајте се ставити у Даворову и моју позицију. На минут. Имамо дијете. Студента, спортисту. Воли музику, дредове. Дрцан, поносан, праведан, скроман. Преко ноци остајемо без њега. Убија га полиција. Систем стити убице. А ста је систем? Ко је систем? Институције на целу са предсједником. Униставају доказе убиства. Ниста не раде по правилима. То је јасно и лаику. Само један примјер : Давида су претукли и отели испред Маталске сколе. Постоје видео снимци. С њима би се све открило. Цак, да су их изузели на вријеме, постоји велика могуцност да би Давид био пронадјен ЗИВ !!! Мозда су их и узели, погеледали, видјели ко је на снимку и....УНИСТИЛИ ! Мени је јасно, кад саберем два и два, да се убиство моје љубави, мог сина првенца, неце ријесити све док су ови криминалци на власти. Да ли ме пратите додиковци? Е овако...имам сва права овог свијета да пљујем и русим власт која ми је убила дијете и уцествовала у прикривању злоцина! А кога ја то русим? Ко је то на власти? Лопов до лопва!!! Себи и својим фамилијама су узели СВЕ, али дословно СВЕ. Обезбиједили своја покољења. Ста мислите да ли су некад помислили на свој народ? Мислите да их је брига за народом? Толико су бахати у својој похлепи да иступају јавно, тј.додо иступа јавно и пријети људима отказом у слуцају да не гласају за њега. Да ли је то демократија? Онај гад, лукац, његово дијете не смије ни цвоку добити али зато мог смију 6 дана муцити и убити. И ја треба да сутим? Крију се иза србства, као они су националисте. Они се боре за Републику. Па зар не видите да се боре само за себе ??!?! Интересује их само НОВАЦ, МОЦ !!! Моц је слатка. Теско се одреци кад је осјтис. Сви знамо да су покрали изборе, јер бозе мили, па ко би гласао за бисерку ??? Ајд за доду али за бисерку ! Дај не будите смијесни. Да ли сте свјесни да су све унистили и покрали? Цитаву ту Републику за коју се "као" боре. Сиромаство на сваком цоску. Зиви се од кредита, а он сину даје 3 милиона да не буде наркоман ! Да ли видите да је све унистено? Само пар људи блиских власти несто ради. Сви ти тендери, сви ти директори .... Ко је највеци рекетас у Републици? Ја сам радила у дрзавној фирми. Који је то лоповлук !?!? Кога ви подрзавате? Ратног профитера? Галамдзију? Његову приватну Републику? Ево, нецу дузити. Одговорите ми. Засто ја немам права да се залазем за русење система који ми је убио дијете? Засто Давор и ја немамо право да их све псујемо и пљујемо? Ста је овај систем вама добро донио? Одговорите ми само на ово задјње питање, цисто да ме пробате разувјерити да нисам у праву. Ста вам је додо дао? Мајка убијеног Давида Драгицевица

Name

Ре за Мајка Из Н.Тополе

14.10.2018 19:02

Знам за цовјек Драго Вујиц из Градиске,тј однегдје је избјегао,који јавно напада вас и писе сваста о Давиду иако појма нема о њему.Тај цовјек је скупљао паре од избјеглица за струју у селу Ровинама и покрао заједно са Адзицем.Тај цовјек је од СНСД добио куцу,и добио донацију да отвори неку фирму,било је скоро у новинам у Градисци.То су људи који су дузни СНСД и страх их је ако изгуби Додик да губе и они све.То су људи који немају карактер.Њима је странка вазнија од смрти.Болест је то.

Name

Милија

14.10.2018 19:22

Ма какви папци из СДС-а Цицко Бјелица и МИћо Мићић нису посланици, Обрен Петровић јесте за парламент БиХ, али знајући га повући ће се, неће он лако оставити Добој. О чему ми причамао. Треба њих добро стиснути и недати да отму Вукоти мјесто предсједника странке. И Босић је губио изборе па није одмах поднио оставку кад је први пут изгубио. Вукота није ти лако, али не дај се, ти си млад, а они су историјска прошлост.

Name

Лека

14.10.2018 20:50

За Бисерку нико није гласао. Бисерка је безврједни пион у Додиковим рукама којим он руководи владом РС. Њезина једина битност је та што је апсолутно небитна, и као таква погодна за Додика јер му је до краја одана и послушна иначе би предавала енглески језик у некој школи где би је ученици зезали. Бисерки су давали гласове по директиви странака СНСД, СП, ДНС, УС. Страначка дисциплина је то. Бисерка без Додикове подршке, сама, не може освојити више од хиљаду гласова. Много гори од Додика су заправо ови други. Такозвани папци, издајници. Ако смо до јуче мислили да су два папка изолован случај, данас знамо да то није тако. Много забрињава чињеница да су скоро па сви на продају. Сви имају цијену. Додо је у позицији да може свакога да купи фотељицом. Може да цијепа странке, уноси немире, расколе, изазива свађе. Очигледно да већина у политику улази због личног интереса. Опозиција је обесмишљена. Ми гласамо за опозицију, сваки глас је и те како вредан, а онда Додо понуди фотеље и појединци се продају? То је издаја и превара.

Name

Ре за Мајку

14.10.2018 22:13

Требас да се борис мајко. Видис мени је овде ок, имам троје дјеце, родјена сам овде, али сам свјесна система. Требас да се борис, али ниста од тога Мајко нецес добити. Сина ти неце вратиту. Овде нема правде, све је у парама, и то треба да ти буде јасно. Зивце цес изгубити, туга голема. Недо бог никоме. Касно је, требала си дјецу одавно извуци одавде кад си вец и ти отисла. Да су људи слозни и да зеле, били би на улицама одавно. Тразили одговорност за поступке, изасли би због тог кредита којег спомињес. Неце Мајко људи, лаксе им је у свјет отици него зивце на будале тросити. Не дају људи снагу јер знају да ниста не могу. Самљели би их.

Name

Дјуро

15.10.2018 01:58

Једино вас Додик мозе спасти... а ви пљујете по њему... Без господина предједника Додика неби сте ималини леба да једете.... Па не оцекујете ваљда да вам Баки да несто... он ни господину Цовицу нити телевизију не дозвољава...

Name

ре бањалука

15.10.2018 06:35

Мислим да ниси у праву то за градове. Ако мало боље анализираш видећеш да у градовима попут Добоја и Бијељине где је сваки СДС кандидат годинама узимао у старту десетине хиљада гласова предности, сад је то на пар стотина. А кад делиш људе на то шта делиш, све ми је било јасно на ком си нивоу (интелектуалном). Баш бих волео са тобом онако у четри ока попричати да видим из које си ти селендре (како их сам зовеш), а овамо си Бањалучанин!

Name

ре дадо

15.10.2018 08:27

Ма о којој подршци највећег Града ти причаш прикачили се Правди и окупили по 500 грђана од којих је пола дошла ради Правде и долази сваку вече 204 дана, ако имају подршку нека крену по градовима и општинама РС па да се види подршка.

Name

РЕ СКЕПТИК

16.10.2018 06:00

БРАВО НАЈСТОРЕ,ИЗУЗЕТНО ДОБРО ЗАПАЖАЊЕ! Удружују се и курта и мурта да опљачкају јиш ово што вриједи а мкади ПУТ ПОД НОГЕ!

Name

мад маx

14.10.2018 10:38

Браво БН!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Српска

14.10.2018 11:40

Зар они до јуце нису били успјесни градонацелници!

Name

РЕ Само српска

14.10.2018 12:13

Јесу и висе него успјесни само у лицном богатцењу.

Name

Злоцин И Казна

14.10.2018 16:54

Ко год предје градјани му требају пресудити

Name

Да да

14.10.2018 17:33

Овај Петровић никад није ни био цовјек као и ови Додикови послушници . Додик мозе и и под сатор са Говори бендом то му најбоље пристаје

Name

Боки

14.10.2018 10:42

То миле,нас предсједница,неможе ти нико ниста,покажи које баја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дусан

14.10.2018 11:05

Води га куци кад ти је вец испрао мозак

Name

Добој

14.10.2018 11:39

ДНС папци, не могу да вјерујем, зар они нису владајућа коалиција и на изборима су били заједно са СНСД, а што се тиче опозиције они су увијек били папци, 100% ће неко од њих приступити Доду

Name

Ре Дусан

14.10.2018 12:31

Ајде сто вас је побједио него сто је расформиро тај несретни сдс и јос несретни днс

Name

ТО ЈЕ

14.10.2018 10:44

ОРГАНИЗОВАНИ ПОЛИТИЧКИ КРИМИНАЛ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

14.10.2018 10:46

Погледај те ко су папци СДСа, управо они који су највише узели од СДСа преко јадног народа и под заставом патриотизма.Три најбогатија цлана СДС су Обрен, Мицо и Бјелица. Сваки коментар је сувишан.Али мислите мало и о својој дјеци, немој те им тај јарам ставити на врат бит ће им тежак после важе диктатуре, они морају живјети и после вас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тацно

14.10.2018 11:10

Не зна се који висе има пара и то све од СДСа..фујјјј и сад као трце код Додика па јел им мало пара!Казнице то народ на локалним за двије године све...Ниједан од њих се не смије појавити у народ нигдије него це као и ови папци од куце куповати гласове преко посредника....

Name

Добој

14.10.2018 11:43

Замислите народе да је побиједила опозиција какво би то отимање и борба за фотеље била, банкротирали би за 6 мјесеци

Name

Ре Добој

14.10.2018 12:08

А овако ћемо банкротирати за мјесец! Ја се стварно питам ко може да брани овај режим. Разумјем ухљебе коју имају користи али за остале стварно мислим да су глупи. Али оно право, Иq испод 90 глупи. Што би се рекло нису ни тупи нормални! Ово се и на тебе који си оставио коментар односи. И такви остатку кроје судбину. Јад и бједа!

Name

Ре

14.10.2018 20:40

Тацно тако,највеца три лопова али вратице им се на покољењима.

Name

ре ре Добој

15.10.2018 07:03

Па не би се сложио да ћемо за месец дана пропасти и ти то знаш, а да би опозиција била нешто другачија то сигурно не би (да било б и појединцима у којима си можда и ти па тако пишеш). Ово је Балкан и то ће увек бити

Name

Бас тако

14.10.2018 10:47

Боље је бити и папак па пријеци у друге редове него све људе око себе одвуци у провалије сто це по свој прилици урадити и Говедарица и Бореиновиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гласач којег покушавају преварити

14.10.2018 11:23

То се зове политичка корупција , да неко због свог богаћења и стицања имовинске користи прода вољу грађана који су гласали за њега на изборима и пређе у супротни табор без одобрења органа странке.Против таквих особа су дозвољена сва средства репресије дакле од најблажих па до најсуровијих.Занимљиво ће бити видјети ко ће од горе наведених имати петљу да то уради сада.Није ово 2014 , што је много много, ал ето вријеме ће показати.Имам осјећај да би се могло десити свашта

Name

Абе

14.10.2018 13:24

Зашто је боље бити папак, па прећи у велики тор? Па тамо су већ сви остали папкари, а и остале домаће животиње. Права Животињска фарма или прави Орвел. Бата Миле, да ли је могуће да си ти први на свету применио Орвела?! ЧЕСТИТАМО...

Name

Тако Бас

14.10.2018 13:36

Знаци у Њемацкој је направљена велика коалиција то су исто папци?!Је ли Цицко и Мицо правио велику коалицију и у Аустрији.Људи клели сте се у Мица Обрена пљували Павица сада Павиц је добар не ваљају Мицо и Обрен.Не ваља Патријарх Вуциц Путин Страхе једино је добар Сукало и по вама и Васковиц.Цијели свијет признаје резултате избора осим пар будала али правих.

Name

ре баш тако

14.10.2018 13:44

Хоћеш рећи да народ није у провалији. Па гдје ти живиш? Сад се враћам из маркета испред којег се скупља помоћ у храни за социјално угрожене категорије. ДА ЛИ ЈЕ ТО ДРЖАВА? ДА ЛИ ЈЕ ДРЖАВА ГДЈЕ СЕ ДЈЕЦА ЛИЈЕЧЕ ПУТЕМ ФОНДА СОЛИДАРНОСТИ И СМС ПОРУКА?

Name

Лагано

14.10.2018 14:02

Ала смрди код папака, дзаба им паре!

Name

Локални шерифи Ре Бас тако

14.10.2018 22:54

Папак је морална и карактерна особина тих локалних шерифа, кији су се по својим општинама страшно обогатили, милионски. Кад им је све мало, а у принципу се зна какви су, њима су душе празне, они мјере немају, дик су живи само ће грабити, то је болест. Суштина папкарења је "остати у фотељи", док год могу ходати, гмизати, камелеони.... Вукота је један од ријетких од Сдс-ових функционера9 који нема ораха у џеповима, који није брукан. Зати ће народ остати уз њега, ови папци и јесу за историјски отпад, јашу нас деценијама.

Name

Има их свуда

14.10.2018 10:47

Има их и кпд нас у Фоци..Добију мандате у једној странци, а онда ради лицних интереса и материјалне користи прелете у СНСД..Инаце је у Фоци СНСД у коалицији са СДА ..Па ви мало размислите..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

14.10.2018 19:30

И у Вишеграду је, а није стид њихових ботова да нас поштене грађане зову Бакировцима. Па то је све без образа и части, багра невиђена. Па зар је могуће да је пола Републике кварно ко мућак.

Name

Дада

14.10.2018 10:47

Акцизна роба!!! Па знамо ста је рудоља радио цијели рат!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симке

14.10.2018 10:48

Засто је Мицо Мициц "папак"нису му дозволили да буде председник странке,нису му дали ни једно министарско мјесто,тј.Бијељини као најјацој регији сто се СДС-а тице.Јесина прилика,а мозда последња да се несто уради по питању опстанка СДС-а на целу са правим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.10.2018 11:13

Ти изгледа ниси разумио Мицо напуста СДС јер нема подрску вецине да смијени Вукоту тако и Обрен и Бјелцан.То висе није политика него лицни интерес....

Name

дејанпд

14.10.2018 11:14

Да ли је то оправдање да погази своје ставове? Да ли се то рјесава на органима странке или...? Да ли је Бијељина стварно толико јака, ако не мозе унутар странке да побиједи? Да ли је СДС једноумна партија, као СНСД, па да ето тамо неки цовјек неда несто Бијељини? запитајте се мало, сами са собом, па онда лупетајте по јавним коментарима, није СДС саврсено организована странка, мана има и превисе, али ово о цему Ви писете асоцира ме на перспективу неког из ДНС-а, СНСД-а....на тај нацин те странке функционису и то је оно против цега се боримо...резим, једноумље, криминална организација, основана у циљу остваривања профита, измјенама Закона, крадјом, корупцијом, пријетњама, застрасивањем, ....свим могуцим средствима, а у циљу лицних и странацких интереса, а гдје се градјани појављују као најнизи ниво улазних ресурса, којима се покреце масинерија, а ција колицина није од битног утицаја на ток поступка и крајњег производа...

Name

сдс модрица

14.10.2018 13:33

Коме не одговара сто је Вукота постен и цестит цовјек на целу СДС-а, сретан му пут и нек буде сигуран да за њим нико неце заплакат.

Name

Никола

14.10.2018 14:03

Златко Максимовиц је био папак кад је због Мицка напустио СДС , а по Вама Мицко није ако због Говедарице напусти СДС.

Name

А народ?

14.10.2018 10:49

Народ ће да ужива следеће четири године! Као неко ко се надао да ће коначно доћи до промјена сада ми уопште није никога жао... Ни пензионера, ни студената које посебно треба да буде стид, ни радника, ни просветара, ни жељезничара, никог. Све што вам слиједи сте заслужили! А верујем да Додик за нас има спреман сценарио који нам ни највећи непријатељ не би наменио! Тако да господо нема кукања, док се они и њихова дјеца бахате а ви својима немате шта дати, нема кукања! Што лепо рекоше, није Слоба крив, ми смо говна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

14.10.2018 11:13

Браво за коментар . Ово се зове филм " тразили сте гледајте " , па срецно брацо Срби , јаме су отворене , сами ускацемо у њих

Name

Логистика

14.10.2018 17:57

Од ријеци до ријеци се слазем са вама.Од нас за двије или најдаље цетири године неце остати ни камен на камену,а и не треба.Ми као нација смо највеца говна која постоје.

Name

Сани

15.10.2018 05:56

Свака част.Слажем се у потпуности,само туга је велика што морамо ми остали дебело испаштати због залуђених и продатих.

Name

ЗОКИ

14.10.2018 10:50

НЕМА ВЕЦЕ БАГРЕ И ИЗДАЈНИКА ОД НАС СРБА,ЗА ТАЊИР ПИЛАВА ПРОДАЦЕ ВЛАСТИТИ НАРОД,ТАКО СУ ТУРЦИ ГОВОРИЛИ И ВЛАДАЛИ 500 ГОД.СТО ПРИЈЕ ТО БОЉЕ ИЗ ОВОГ КАВЕЗА СТО СЕ ЗОВЕ РСа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФБиХ

14.10.2018 11:10

Ово је висе од циркуса,докле вас Додик води ви сте стварно у том стадију да на вас нико не гледа,изгледа све ко бувља пијаца...

Name

РЕ

14.10.2018 12:30

500 година Турци су овдје владали на нагори начин. Одводили мушку дјецу у јањичаре , ј..авали нам мајке и сестре по правилу прве брачне ноћи, и нико се није бунио. Ејјјјј пола миленијума све под изговором, може бити горе. А сад очекујемо да ће се неко бунити због избора. Смијешно

Name

Ђоле Обудовац

14.10.2018 16:14

Бора Чорба је паметно рекао......били смо 500 година под Турцима,бићемо још 500 под овим к..цима.Скидаћемо га горе него Милошевића!!!

Name

Тханкс фор тхе инфо

14.10.2018 10:50

Хаххахаа, који циркус. Понадала се политичка нејач из СзП да може равноправно и на истом нивоу играти ову игру са мајсторима политичке сцене као што је чика Милорад Додик. Сада им од властитог народа стигло горко отрежњење и гле чуда, сада народ не ваља овим политичким пајацима из СзП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вид

14.10.2018 11:16

Драги пријатељу погодио си да народ не ваља али не СзП-у. Народ не мисли добро самом себи и зато под уцјенама, претњама и пропагандом лажи гласа против сопствене воље и интереса. У мојој улици су за Додика гласали најсиромашнији и најобесправљенији. Буквално сви високообразовани су за промјене.

Name

Ре тханкс фор тхе инфо

14.10.2018 11:18

Ти си посебан кретен! Надам се да ће закукати и пред твојим вратима. Писање хвалоспјеве о шверцеру и олошу само говори која си ти морална наказа!

Name

Радо

14.10.2018 11:53

СА БИЉОМ СВЕ ЈЕ ПОЦЕЛО,СА ОВОМ ПЛАВУСОМ ЗАВРСАВАМО.

Name

оргинал76

14.10.2018 12:05

Сто се радујес.? Купује их твојим парама,народним а ти глабај коске...

Name

борац

14.10.2018 10:52

Фукаре политичке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре борац

14.10.2018 15:38

Највеца фукара је чубро

Name

лwрст

14.10.2018 17:18

Није чубро фукара, он је папак!

Name

демократа

14.10.2018 10:55

Суштина диктатуре у којој живимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кхал Дрого

14.10.2018 10:56

Па тренутни владајући блок има око 51 посланика у скупштини Српске. Остварио је повљан резултат на свим нивоима, јако је важно да су избири прошли са пуно мање нерегуларности него ранији, и ствари су овдје кристално јасне. Ови што су закмечали (а кмечање се не плаћа) износе благо речено смијешне примједбе и само ће се огадити својим бирачима. Е сад, могуће су разне комбинаторике, и у владајућем блоку има превирања, као и у СзП, могуће је из СзП да се неко приклони владајућем блоку, ту им помажу ови који су ирационачно закмечали. Но доћи ће то све на своје. Власт треба да влада, опозиција треба да критикује власт, не са буде опозиција Српској, да ради у корист непријатеља Српске па и хушкањем руље у неки хаос, него да буду истинска опозиција у нашој отаџбини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Увлацис се цирилицом а потписујес се као ...

14.10.2018 11:25

Знамо ми цитати саопстења на РТРС-у и без тебе. Хвала. Додји на трг да цујес истину о тих твојих 51.

Name

Бранка

14.10.2018 11:32

Добро ти цивјек реце, ртрс мозак.

Name

Ре

14.10.2018 11:38

Јос да набројис те непријатеље ..

Name

ре

14.10.2018 14:53

Кад су толико убијеђени у побједу зашто нема славља и ликовања као послије претходних избора. Смрди, смрди, ужасно смрди.

Name

Ре ре

14.10.2018 15:13

Инфо из прве руке: славља је било у ужим круговима, а ликовања и великог славља нема јер није вријеме за то . Таква је директива из врха снсд.

Name

ББ

14.10.2018 17:29

Кажеш избори били регуларни? Можда али за стандардеФранциска Франка и Јосифа Висарионовича. Никада више подметања, медијског црнила, лажи и пријетњи гласачима. Ови избори су све само не демократски и регуларни. А Централне Изборне Крађе (ЦИК) може да прича шта хоће о својим послодавцима.

Name

мј.за ре

14.10.2018 22:01

Када вец смрди толико одмакни се мало од тих сто само п.де а ниста нераде.

Name

Дуле

14.10.2018 10:59

Набројали сте пуно образованих и паметних политицара који рационално размисљају и вец сте их осудили као ,,папке,, Па како је могуце да толико људи обмане или промијени један цовјек а не њихова свијест. Ако је то тако како се не постави питање о грескама опозиције и прије избора, за вријеме избора и нароцито сада послије када неце да признају губитак и да се сад мора радити на интересу насе Републике Српске (заједницки наступ) а не и даље продубљивати мрзњу и јаз одбијајуци позив на уједињење од насег Предсједника. Како год ко имао мисљење цињеница је да су избори једини нацин за промјене, а народ је показао ста хоце и кога хоце. Љутња и мрзња према појединцу нас не води напријед према бољем вец даје апетите насим непријатељима којих вец имамо довољно и без насих неслагања. Престанимо са политицком борбом и мрзњом медју нама и кренимо у борбу са актуелним проблемима - за бољи и квалитетнији зивот. ЖИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Дуле

14.10.2018 12:52

Па о чему се овдје ради? Ваш коментар изгледа у фазону “село гори а баба се чешља”. У овом тренутку нису битни ни позиција ни опозиција већ Република Српска. Политичари због својих личних интереса спремни су продати рођену мајку.

Name

РЕ Дуле

14.10.2018 19:38

Мрш тамо, ЖИВЈЕЛА НАРОДНА РЕПУБЛИКА СРПСКА, а не СНСД-еова. Доље партократија, доље корупција, усцјене и пријетње. ЖИВЈЕЛА ПРАВДА!. ЖИВИО НАРОД! ДОЉЕ ПОЛТРОНИ И УЛИЗИЦЕ, ДОЉЕ МАЛОУМНИЦИ, БИТАНГЕ И МРЗИТЕЉИ СВИХ КОЈИ ДРУГАЋИЈЕ МИСЛЕ.

Name

Заиграли се Обрен и Урош

14.10.2018 11:12

Скандирају синоћ "Обрену олошу" а човјек је урадио само оно што ради за сваке изборе...мало подијели коалиционим партнерима СНСД-у а мало више на своју воденицу и сви задовољни....и тако 20 година. СНСД се у страху мало прерачунао па узели обије функције и сада се СДС као буни и одједанпут Обрен више не ваља!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

14.10.2018 11:12

Размислите, која је то снага и моћ на нивоу БиХ са комбинацијом СНСД + СДС + ПДП + ДНС. То је одбрана Републике Српске и напредак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дуле

14.10.2018 11:33

Ја бих исправио на СНСД-СДС. Ови остали нису вриједни спомена. Навијам за велику коалицију.

Name

Бранка

14.10.2018 11:35

Слаба ти меморија. Нема са Додиком постеног договора. Народ памти,а ти се присјети.

Name

Дуле

14.10.2018 12:52

Меморија ми је врло добра и доказало се ко и како није остао доследан интересима Републике Српске, а то су на крају крајева показали и избори. Ево сад излазе на улицу умјесто да се спремају за посао који их чека. Па молим вас лијепо јел треба опет четири године ружних ријечи и оптужби на рачун власти умјесто програма и активности за интерес свих

Name

ре Дуле

14.10.2018 14:54

Ма о каквој ти одбрани причаш? Човјече рат је завршио прије 23 године. Хооооћуууу да жииивииим.

Name

Андрија

14.10.2018 19:44

А од кога ти браниш Републику од сопственог народа, је ли? Узми ове изборе мачку о реп, па возај све покрадене и празне листиће широм Републике Српске. Незабиљежена изборна крађа. Чиме се несрећниче хвалиш, катастрофално сте изгубили главни град, Шукало и Станивуковић вас помели. И тек ће да вас помету. Није нико дуго владао ко је изгубио главни гард. Гдје вам је Радојичић, ућутао се зар не. Хоће градску топлану на дрва, ко да Република Српска има Амазонску прашуму, па сијећи брале...

Name

Аве Цезар

14.10.2018 11:23

И управо због тога што сте написали до неба цјеним Додика,то је наш лидер, свака му част! А и вама по први захвалан на овој забавној басни, ни сами свјесни ста сте писали сво протекло вријеме! Хвала вам, и нек нам је још што година жив и здрав Додик, наш лидер! Лп, за вас ован, али сте ви ипак испали магарци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранка

14.10.2018 11:39

Ви опсједнути додиком сте задовољни било цим сто вам да. Али није вас брига за развој и напредак. Боље признај ста си добио од резима.

Name

Ре

14.10.2018 11:39

Свака ти је за самара

Name

РЕ - Бранка

14.10.2018 13:26

Као прво нисам цлан ниједне партије. Као друго никад нисам ниста ни тразио ни ста приватно добио од власти било које и било када. Не казем да је свима добро и бице боље, вјерујте, али треба кренути са радом, а не овим негативним иступима због губитка избора. Бранка, лијеп поздрав и сагледај ситуацију реално а не заслијепљено неком мрзњом. Зивјела Република Српска.

Name

Слађана

14.10.2018 19:52

Видиш Бранка и ја радим. Не радим већ црнчим по десет до дванаест сати за 400 марака. И већина која ради ради углавном тако. Без суботе, без недеље, без празника. Кад дођемо кући нисмо ни зашта већ ко цркнуте мачке се вучемо по њој да дјеци скувамо ручак. Е па баш би ми добро дошло мало нерада, али да нам ови велики радници са платама од три до пет хиљада дају 400 марака да преживимо. То је за њих ништа, а за нас богами доста. И не гадите ми моју Републику за коју сам дала два брата са ти излизаним паролама Живјела Република Српска. Дабогда са вама таквима не живјела, кад нам младост у гробовима труне док ви злупотребљавате на сваком кораку ове пароле.

Name

Сезам

14.10.2018 11:33

Сад ће ново задузење од ММФ од пет милијарди,а вајни народ ће да враћа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прелетац Јефто(Нико)

14.10.2018 11:35

Да ли уопсте коментарисати...имамо невидјену подјелу друства, тотални раскол, мноство лицних интереса, сјај и бједу, богатство и сиромаство, несто радости висе туге, прегласавања у свим сегментима узимајуци у обзир и коментаре, сви смо у праву и сви видимо другације, Какав народ такви и политицари а мозе и обрнуто, све у свему болесно стање и нема лијека на трзисту. Боље и не заслузујемо, Дон Милорад свакако заслузује титулу Дон јер је доказао да му припада. Добар или лос, опозиција му није дорасла и неки нови клинци, нека Нова странка, Нова визија има сансу да несто промјени у будуцности, за промјену је вријеме одавно

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре прелетац јефто

14.10.2018 12:17

Скидан капу за коментар.

Name

Ема

14.10.2018 15:17

Браво професоре, погодили сте у мету, као и обично. Само његујте слободу говора, па ће израсти неки нови клинци у јаке људе који мисле својом главом и раде у интересу народа којем припадају.

Name

Зиле

14.10.2018 11:41

Народе уз помоц опозиције срусити ову багру протестима блокадом сви институција одбити плацати све обавезе блокирати све паце багра увидјети како они фукционишу несто се мора промијенити овако се неможе са народом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

14.10.2018 11:42

Опозиција је ставила на листе људе које сада називате папцима. Убједјивали су нас све вријеме кампање да су то најбољи представници народа који доносе промјене и дазали их у небо. Сад су преко ноци постали папци. Па засто сте нас лагали опозицијо? Да ли је то све сто сте нам имали понудити? Засто сте гори од ових које русите? Зар мислите да је народ глуп. И немојте нас висе лагати. Тек сад кад би поновили изборе изгубили би и то сто сте добили зато сто нисте досљедни зато сто лазете народ као и ови на власт. Разоцаран сам као и многи моји пријатељи и никад висе нецу гласати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре опозиција

14.10.2018 12:11

Понављам незнам висе колико пута НИСТА ДРУГО НЕЗНАЈУ ОСИМ КУКАТИ. Нити јадна странка нема написан програм РС ЈЕ ПУКЛА ПО СВИМ САВОВИМА. Само цекај да Сарајево надје Комсице медју србима Мектиц и његови нису далеко.Зиви били па видјели

Name

тт

14.10.2018 12:18

Тако је пријатељу, власт је лоса а опозиција јос гора

Name

Опет исто

14.10.2018 11:53

Кад се мало вратимо уназад. Гдје је сада Огњен Тадиц? Све се понавља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радомир

14.10.2018 12:13

Обрен Петровиц издао је Говедарицу и СДС кад се отварао Аутопут где је Рекао „без визи Пресједника неби био овај пројекат остварен“ а Мициц је одмах на поцетку кад је говедарица посто Прјеседник СДС и Говедарица да нема разговора са кадром СНСД Мициц је одмах се Састао у Бијељини са кадром СНСД сто све о обојци казе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избор

14.10.2018 12:16

Ево, и они су КАО добили највисе гласова. Све мафиоза, криминалци и сви 60+ година. Узас. хттпс://yоуту.бе/лПхЈј3ихаХ0

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

14.10.2018 12:21

ОВОГА ЈАДНИКА БИ ТРЕБАЛО ЗАЛИТИ. ОН ЈЕ ПРАВИ КНЕЗ ТАМЕ. ДЗАБА ЈЕ ЊЕМУ СВЕ. ДЗАБА ЈЕ ЊЕМУ СТО ИМА МИЛИЈАРДУ ,ОН ЈЕ НЕРВОЗАН ,НЕСРЕЦАН ЈЕР НЕМА ДВИЈЕ МИЛИЈАРДЕ. ДЗАБА ЈЕ ЊЕМУ 10 МИЛИЈАРДИ ОН ЈЕ НЕСРЕЦАН ЈЕР НЕМА 11. И ТА ЗЛА ЗЕЉА НИКАД НЕМОЗЕ ДА СЕ ЗАУСТАВИ. И ЈЕДНОГА ДАНА ПОД ЗАМЉУ У ПАКАО. ЕТО ТО ЈЕ ТАЈ СОТОНСКИ ЗИВОТ МИЛОРАДА ДОДИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина и правда

14.10.2018 12:51

Он само има новац и ниста друго,нас новац,отет од нас и насе дхеце.Овај бунт,сада,надајмо се донијеце промјену.Он је сам изненадјен,колико му је успјела пљацка,али је ли бас успјела???Митинг испред РТРС,500 сектаса,нервозни говор,бјег куци...Неце пљацка моци,висе!Зна он добро,а и К.Дрого!

Name

Доми ре правда

14.10.2018 13:00

Најбољи коментар године!!!

Name

Скептик

14.10.2018 14:01

Да је Додик несретан, несретан је али не зато што нема довољно пара већ што га народ не воли. Ни његови гласачи који су гласали за њега зато што су морали, што су натјерани. Додик има ВЛАСТ, има НОВАЦ али нема узвратбу ЉУБАВ и ПОШТОВАЊЕ. Можда само СТРАХОпоштовање. Зато он не воли народ и МРЗИ што га мора тјерати да га воле и да гласају за њега. Зато је тужан и несретан. У сваком случају је за психијатра.

Name

Ре скептик

14.10.2018 15:17

Немаш појма. Додик је највољенији политичар код Срба. 95 % људи који гласају за снсд то раде искључиво због њега, а не странке, програма и сл.

Name

Грег

14.10.2018 15:59

Додига је највеца папцина у РС и то нема везе са љубављу.

Name

Дрински Вук

14.10.2018 19:30

Ма проклети,нек ураде добра дјела за нас народ ја нецу гледати на странацку припадност.Мени је Српска Светиња и зивим за то.

Name

Паја

14.10.2018 12:25

Зато народ на улице и дзаба папци дзаба све КРС ЛОМ ПРОТЈЕРАЈМО БАГРУ И УСТАСКУ УНУКУ. Она мени председница неце бити ЗА.МЕНЕ ЈЕ ГОВЕДАРИЦА ПРЕДСЕДНИК

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мк

14.10.2018 12:28

ГЛАСАЊЕ ЈЕ ПОКАЗАЛО ДА ЈЕ ГРАД ИПАК ПО ПИСМЕНОСТИ ДАЛЕКО ДАЛЕКО ИСПРЕД СЕОСКИХ МЈЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА ГДЈЕ ПАКАРИ И УСПЈЕВАЈУ ТЈ .УЗГАЈАЈУ СЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нове снаге

14.10.2018 12:33

Нема од ове труле опозиције ниста. Мени је то било јасно и прије избора. Мислим да је једино цист онај мали Станивуковиц. Треба формирати своју политицку странку и све из поцетка поцети. Ако привуце младе и образоване људе и буде досљедан за двије године је градонацелник Бања Луке. Ови остали су историја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИСТА НОВО

14.10.2018 12:41

ЗАПИТАЈТЕ СЕ ЗАСТО СУ ТУРЦИ ВЛАДАЛИ НАМА 500 ГОДИНА. ЗАТО СТО СУ СЕ ИСТО ОВАКО СИТНО СРБИ ПРОДАВАЛИ. БИЛО ЈЕ И ТАДА УСТАНАКА, БИТ ЦЕ И САДА. МОЗДА УСПИЈЕМО. МИСЛИМ ДА НИСТА ГОРЕ НИЈЕ БИЛО НИ ПОД ТУРЦИМА, ПЛАТИ ХАРАЦ, ЦУТИ И НИКО ТЕ НЕ ДИРА. И САД ИСТО, ДРЗАВА ДИЗЕ ЦИЈЕНЕ, НАМЕТЕ, ПОРЕЗЕ .. ПЛАТИ И ЦУТИ. САМО СТО ЈЕ САД БОЛНИЈЕ, МИ СТО СМО СЕ БОРИЛИ И СТВОРИЛИ ОВУ ЗЕМЉУ ПЛАЦАМО ДЕЗЕРТЕРИМА. МОЗДА НЕКАД И ПРОГЛЕДАМО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преваранти

14.10.2018 12:42

Стварно не мозе се висе цитати коментари ових залудјених идиота сто бране резим криминалаца,лопова И убица. Срамота ме гдје зивим И у каквом окрузењу.десет посто људи зиви богато а остали презивљавају.у тих десет посто спадају политицари,Додикови,министри И ови приватници дупеувлакаци сто би продали родјену матер за своју корист.И спозорису њихове изборе јер тим криминалцима купују гласове а И они тако опстају јер не плацају пирезе И остале намете. Гадите ми се сви И има Бога Свануце И нама који спадамо у осталих 90% посто,који презивљавамо а треба нам само пристојна плата И мир. Доле снсд И днс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА

14.10.2018 12:51

ПА У ПРАВУ СИ. ВИДЈЕТ ЦЕМО СТА ЦЕ ВУКОТА ВЕЦЕРАС РЕЦИ НА ТРГУ. ВРЛО ЈЕ ВАЗНО СТА ПРАВИ ПРЕСЈЕДНИК РС ИМА ДА САОПСТИ ПОСЛЕ СВЕГА ОВОГА.

Name

Топаловић

14.10.2018 13:01

А да ли ти је добар Обрен Петровић? Гласали сте за њега, а он предје код Додика. Одакле дођоше "папци"? Ваши "папци" су омогућили овима да владају 4 године! Да ли ти се они гаде? Образа немају.

Name

Макс

14.10.2018 13:23

Коме не пасе,границе су отворене.Нико за вама неце плакати сто одосте.Зивио Додик!Зивјела Република Српска!

Name

Брезовљан

14.10.2018 12:45

Ста реци сви који издају сдс сада нека иду ону који остану прио нити на посао недати да унисте сдс и да нестане самим нестанком сдс нестаје и рс па сјетите се кад се југа распала која је странка партија нестала храбро се дици из пепела и оцувати р српску вец за две год прилика је погасати снагу папке унистити не само политицки тразити да нас радован карадзиц подрзи вукота вецерас у бл реци све и сацувај странку и уједно р СРПСКУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА И ПРАВДА

14.10.2018 12:46

МИ СМО НАКАРАДАН НАРОД, ЈУЦЕ ПУТУЈЕМ И У ВЛАСЕНИЦИ СТОПИРА ЗЕНА СА ДВОЈЕ ДЈЕЦЕ, ДЈЕЦАК И ДЈЕВОЈЦИЦА. СТАНЕМ ИМ НАРАВНО ИЗ САЗАЉЕЊА. И ЗАМИСЛИ СОК .. КАЗЕ ЗЕНА ,, НЕ ПАЛИ МИ СЕ ВИСЕ ТЕЛЕВИЗОР НЕМОГУ ГЛЕДАТ ОНОГ ОЦА У БАЊАЛУЦИ МУКА МИ ЈЕ ОД ЊЕГА, УБИЈЕН ПА УБИЈЕН ,НЕМОЗЕ ГА ВРАТИТИ,,. ЈОС НИСАМ ДОСАО СЕБИ ,ЈЕДНА МАЈКА ДА ТАКО МИСЛИ. СТВАРНО ЈЕ САМ ДЈАВО ЗАВЛАДАО ВЕЦИНОМ НАСЕГ НАРОДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда за Давида ..Едо

14.10.2018 12:49

РС...ЈЕ НАЈ ВЕЦА СТОЦНА ПИЈАЦА У ЕВРОПИ У ОВОЈ СТАЛИ МОЗЕТЕ ИМАТИ СТОКУ ПО НАЈ ПОВОЉНИЈОЈ ЦЈЕНИ НАРАВНО САМО КАД СУ ПОЛИТИЦАРИ У ПИТАЊУ .ТРГОВИНА НА ВЕЛИКО И МАЛО У КОЈОЈ ЈЕ ГАЗДА ДОДИК . ИСТОРИЈА ЈЕ ПОКАЗАЛА ДА НИКО НЕЗНА НИКОГ ЗАЈЕБАТ КАО СРБИН СРБИНА .ПАВИЦУ И ОСТАЛИ ЈЕСТЕЛИ ВИ ОЦЕКИВАЛИ ДА МОЗЕТЕ БОЉЕ ПРОЦИ СА НЕКАДАСЊИМ СВЕРЦАРОМ ЦИГАРИМА ..МИЛОРАДОМ ДОДИКОМ. СРАМОТО СРБСКОГ НАРОДА НА ВАСЕМ МЈЕСТУ БИЛО БИ МЕ СРАМОТА И СПОМЕНУТ ДА ВИ ТАКО БАХАТИ.КРИМИНАЛЦИ МОЗЕТЕ ПРЕДСТАВЉАТИ НАРОД СТРАНКУ ИЛИ БИЛО СТА . ПОЛАКО ДОЦЕ ЦАС КАД ЦЕТЕ БИТИ СРЕТНИ ДА СЕ ПРИДРУЗИТЕ МИГРАНТИМА И ТРАЗИТЕ АЗИЛ У БИЛО КОЈОЈ ЗЕМЉИ А ПОСТО СТЕ СВИ ВИ ТАКО ФИНИ ..ЉУДИ СА ЦРНИ ЛИСТА ..ЈЕДИНО ЈЕ ПИТАЊЕ ЗЕЛИ ЛИ ИКО КРИМИНАЛАЦА У СВОЈОЈ ЗЕМЉИ. ОЦИГЛЕДНО ЈЕ ДАСТЕ ДЕ ОВОМ НАРОДУ ЗГАДИЛИ И ДАСЕ ЦУЈЕ СМРАД ВАСЕ ВЛАДАВИНЕ НА ДАЛЕКО. ТИК ТАК.ТИК ТАК .МОРАТ ЦЕ ДА ДОДЈЕ ЦАЦА ДА УПИТА ГДЈЕ ЈЕ МОЈ ДЈАК. ПРАВДУ ЗА ДАВИДА И СВУ ДЈЕЦУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

14.10.2018 12:55

Види Стеваније види Вука Бранковица е крме неписмено продано дабогда ти за лијека требало црвена беретка курац црвени по хотел босни ратовао смеце љигаво засто Миле не ухапсите Стевандица за злоцине над цивилима посто рата није никад ни видио јунацио се над немоцним људима пицкетина

ОДГОВОРИТЕ
Name

БВС

14.10.2018 12:56

НАСИ СЛАВНИ ПРЕЦИ СУ ГЛЕДАЛИ ,И КАД БИ СЕ КО ЗЕНИО ИЛИ УДАВАЛА ,КО МУ ЈЕ ОТАЦ, КО МУ ЈЕ ДЈЕД, КО МУ ЈЕ ПРАДЈЕД .. ТАКО И ЊЕНИМ .. А ДАНАС УНУКА ЈЕДНОГ УСТАСЕ ,ЦУВЕНОГ УСТАСЕ, КОЈИ ЈЕ УЦЕСТОВАОБУ КЛАЊУ 2500 СРБА ,ЦИЈИ ЈЕ УЈАК БИО ИСТАКНУТИ БОРАЦ ХВО И ДАНАС ПОМИЊЕ ВЕЛИКОСРПСКУ АГРЕСИЈУ, ДА ЊИХОВ ПОТОМАК БУДЕ ПРЕСЈЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. ЉУДИ ЈЕСМО ЛИ МИ ЗДРАВИ У ГЛАВИ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владимир

14.10.2018 14:09

Ти лажеш па сам вјерујеш у то :)

Name

Мима

14.10.2018 15:33

А ти не желиш прочитати и сам закључити,што Бисерка није демантовала?Сад нек унука настави гдје је Пејо стао,доћи ћеш и ти на ред,само полако.

Name

5

14.10.2018 20:58

ПОСТО САМ БРАТА ИЗГУБИО А И САМ САМ БОРАЦ ОВО ЈЕ ПОРАЗ НАС СРБА..СВИ МРТВИ СЕ ОКРЕЦУ У ГРОБУ..ПИТАМ..КАДА БИХ КОЛИДА ИМАЛА ДЕДУ ЦЕТНИКА ДАЛИ БИ ПРОСЛА..СВА ЈЕ ВЛАДА ИЗМЈЕСАНА ТО СУ УНИСТАЦИ РС ....НЕПРИЗНАМ УСТАСКИЊУ НИ ПО ЦЈЕНУ ГЛАВЕ...БОРАЦ СРБИН

Name

Зв

14.10.2018 13:04

Никакво цудо, кад нам се политиком само и бави олос који нема другог нацина да заради за зивот. А онда се осиле па им све мало. Треба нам висе политицара попут Станивуковуца, који имају идеале и ситуирани су довољно да им није ни плата неопходна а камоли да краду, продају се и слицно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

14.10.2018 13:14

Ово висе није ни пијаца вец стоцна пијаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дијаспора

14.10.2018 19:06

Па стока се и продаје, папцине!

Name

Драско

14.10.2018 13:21

Бог је стао на страну антихриста.тацка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ДРАСКО

14.10.2018 13:44

НЕ РАЗУМИЈЕС СЕ У ТЕ СТВАРИ, ЦИТАЈ МАЛО СВЕТО ПИСМО. БОГ ЈЕ БОГ. БОГ ЈЕ ПРАВДА. БОГ ЈЕ РИЈЕЦ. И ТО СЕ НИКАД НЕ МИЈЕЊА У ВИЈЕК ВЈЕКОВА. АНТИХРИСТ ЈЕ СВЕ СУПРОТНО И ТО ДАНАС ВЛАДА. ТАМО ПИСЕ ДА ЦЕ АНТИХРИСТ ВЛАДАТИ ОКО ТРИ И ПО ГОДИНЕ АЛИ ПРИЈЕ БИТ ЦЕ ПРЕТЕЦА АНТИХРИСТА .. ЕВО КАО СТО ЈЕ ДОДИК .. СВЕ ПРЕВАРА, КРИМИНАЛ .. А ЗНАМО ДА ЈЕ БОГ МИЛОСТИВ И ДУГОТРПЉИВ И ЗАТО ОВО ЈОС ТРПИ. Е КАД СЕ БОГ УМИЈЕСА ... СТА ОНДА .. ЦИМЕ ЦЕ ОВИ ЉУДИ СТО РАДЕ ПОПУТ АНТИХРИСТА ПРЕД БОГА. СТА ЦЕ ДОДИКУ И СЛИЦНИМА САВ СВИЈЕТ, ЦИМЕ ЦЕ ПРЕД БОГА, БЕЗ ВЈЕРЕ ,ПРАВДЕ, ИСТИНЕ .. НЕБИХ ИМ БИО У КОЗИ НИ ЗА СТА.

Name

Синиса

14.10.2018 13:24

Па он је из Бакинаца и као сверцер накупац има велико искуство у куповини стоке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

У коме је проблем

14.10.2018 13:24

Опозицијо проблем је у вама. Не купује Миле папке у инострансрву него управо у васим редовима. Купује оне које сте ви кандидовали и који су били прије избора најбољи од вас. Па у коме је проблем?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владимир

14.10.2018 14:10

То они не контају. Не мозе се купити несто сто није на продају

Name

Елена

14.10.2018 15:37

Нек је вама је у реду,крадете,отимате,убијате,а понешто и купите.

Name

ББ

14.10.2018 17:39

Сједи један. Прочитај новинарски текст поново. Јасно пише да је кривица у папцима а не оном чије се име не изговара.

Name

Свиће,ал' сутра.

14.10.2018 13:37

Тата игрице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цето4

14.10.2018 13:40

Све су то куке и мотике.Погледај све горстак до горстака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алпски србин

14.10.2018 13:44

Само Баја шишај ове овце нису они дорасли да се баве политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

14.10.2018 18:02

Тако је нисмо боље ни залужили.

Name

5

14.10.2018 21:00

Браво незаслузујемо боље..Баја сисај...устасе су на целу..цццц

Name

Гласац

14.10.2018 13:49

ДНС је донио побједу Додику а види ста ради.Са сектом се не петља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пих

14.10.2018 15:21

Днс је гласао за Додика како би га послали у Сарајево, а да они овдје праве власт и тразе мјеста за своје . Само, прерацунали су се

Name

Ре гласац

14.10.2018 15:49

Да цубриловиц је 100% додиков цовјек, зато и јесте овако

Name

Драско

14.10.2018 13:49

Молим вас додјите и подрзите вукоту.покраден је и млад.ја тек сутра могу у бл.има вас који данас мозете.будите јаки и људи.хвала унапред.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сви

14.10.2018 15:42

Па дали су гласове и Жељки, нису само Додику, али видиш да не држе ријеч , нуле су ови из СНСД-а, ја да се питам с њима никад и ништа.Доле сило и неправдо.СВи на улице мирни протести.

Name

хахахахаха

14.10.2018 16:02

ево сад цемо летимо да подрзимо то политицко недоносце ...

Name

Драско

14.10.2018 13:54

Подрзите вукоту.ако стигнем ето ме вецерас.пустите мицу и остале фукаре.вукота.вукота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цава

14.10.2018 13:56

Види стевандица мудре главе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будо

14.10.2018 14:04

100 пута вам је Будо рекао ово. Чубро би продао оца мајку вјеру за вечеру да вечера Додикове спирине. Схватите он је мултимилионер који једино уз Бају мозе сасацувати милионе. Знате ста је морање. Болесни сујетни Чубро це издати све и домоћи се опет трона у скупстини и чекића. А не зна ни водити сједнице смијесан је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сс

14.10.2018 15:11

Мицо Мициц је одавно сахранио СДС у Бијељини и РС, није подрзао ни Огњена Тадица ни сад Вукоту Говедарицу, он је играц само за себе са Додиком

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ауф Wиедерсехен

14.10.2018 15:20

Ицх бин Ду бист... АУФ Wиедерсехен Босниа унд Херзегоwина Толико о коментарисању уопсте "политицке" сцене

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

14.10.2018 16:04

То цобане мало њемацког сто си науцио на баустели да се мало сељак промовисе јадан си !!!

Name

снсд

14.10.2018 15:36

Зивио снсд и милорад додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

14.10.2018 16:05

Хаха зивиооооооооо

Name

сдс

14.10.2018 15:38

Да,то је то,то,али одржаће они сдс а колико њима треба,зато што сдс и снсд годинама функционишу системом спојених посуда,само глуме пред народодм конфротацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрац 2

14.10.2018 15:44

Дајте СДС Миллану Комљеновицу да га рестартују он и његов прика Цедо Вуковиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бруда

14.10.2018 15:44

ДНС-14, СДС - 18, ПДП-9, НДП-4= 45 + ЗАЈЕДНО ЗА БИХ 4= 49, па који ће вам враг Додик и СНСД да вас све правеи будалама, шта је то људи?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

14.10.2018 17:43

Т о је јасна реченица али је проблем у ДНС-у који се фемка ко и прошли пут и на крају изабере криминалца умјесто народну вољу.

Name

Лоша процјена Гсн Павића

14.10.2018 15:53

За ову новонасталу ситуацију кривим искључиво предсједништво односно преседника Павића јер поучен искуством из претходног мандата требао је да закључи да је омча око врата неколико пута покушавана да се ДНС-у наметне од стране СНСД-а избјегнута пуким случајем и срећом и чему се надао овај пут?!Умјестро да је правио коалицију са СДС-ПДП-НДП и узео власт, добио би шта жели са тим бројем гласова он је то сервирао на тацни оном Додику и шта сад?!ПРеварант Баја ко и до сад наставља што је започео аа то је да уништи ДНС...и сад може да вам помогне само срећа, Бог или неко чудо или пак можда да се удружите јер још није касно, правите кризу из које ће пасти сви па и ДОдик с њом јер очито он прави вама кризе из којих он излази као побједник...за сада.Али утакмица још није готова...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС Лукавица

14.10.2018 21:51

Друзе Павицева највеца греска је НЕНАД НЕСИЦ и АЛЕКСАНДАР ГЛАВАС два највеца криминалца која он стити. А тек је сконтао коју је греску са њима направио,зато Додик хоце да их хапси и онако прица о њима тј. ,,мангупима''. Зато Марко Павиц сада хоце да их пусти низ воду и треба. Мислим да није коректно да се због ове двојице распадне коалиција након толико година. Боље је ,,мангупе'' отјерати и ријесити ствар и да наравно траје коалиција и даље. А ове из СДС-а не треба ни коментарисати,права стока за куповину

Name

Добриња

15.10.2018 07:22

Ненад Несиц и Александар Главас су подигли ДНС на Сарајевско - Романијској регији, да није њих двојице никада ДНС на овој регији не би оставрио овако добар резултат (наравно, не треба заборавити да су ова два цовјека "погинула" и за коалиционе партнере). И сада одједном " не ваљају"... И Додик и људи око њега искористили су ова два момка и сада их зеле "пустити низ воду"... Ова два цовјека су успјели да се изборе за 20% позиција које припадају ДНС по коалиционом споразуму, и подијелили су их "својим људима", али има једна ствар... Вецина тих људи су након сто су сјели на "позиције" окренули ледја овој двојици момака и радили су на овим изборима против њих двојице... Момци су добри, али изгледа да се " не уклапају" у " постене радње" неких других људи, па их се зато покусава пустити " низ воду"...

Name

Ре Добриња

16.10.2018 19:58

Ахахаха Ко је добар? Ти си соу. Такве сам цифре цула за рекетирање, лицно. У соку сам била да ми неко тако отворено казе колико да донесем. не мозес у путевима ниста добити да не платис цовјеку болесног погледа. Узас. Не могу да вјерујем да неко Несица правда.

Name

Драган 1990

14.10.2018 15:56

СДС лаганим али сигурним корацима улази у власт, кад вец не мозе на изборима ајмо се увуци у њихове редове. Мудре су то главе за двије године у целу снсд-а Цицко, Мицко,Босиц, Петровиц, Тадиц, Бојиц и смијаце се Додику како је испао сам папак на крају! Хаххахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зива истина

14.10.2018 17:04

Пази да неце они неста преузети. Па ови СДС--овци тј. папци који иду Додику су јавно радили против Вукоте. Цицко бјези из Сокоца зато сто је Опстину сравнио са земљом. Опстина му је у минусу 12 милиона,радницима касни 5 плата,15 топлих оброка,регрес за 2017 годину. Да му Додик да да цисти клозет у влади он це да пристане јер мора да бјези због криминала који је урадио. А Вукоту је продао за доларе које је дјелио на дан избора по Сокоцу јавно лобирајуци за себе и то сви знају. И замисли недо Бог да он удје у Владу или неко јавно предузеце.? Куку се нама онда.

Name

Мајдан

14.10.2018 16:02

Свисмо ми овчице за шишање,ово је земља стараца и криминалаца заробљена у раљама мафије.Сви су дали свој допринос овој пропасти и позиција и опозиција а ова рупа и провалија одговара и међународним мрсимудима....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ник Слотер

14.10.2018 16:05

Да ли вас је бар мало срам?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шпилер

14.10.2018 16:07

Било је то у једној земљи сељака папака на брдовитом балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Федерација

14.10.2018 16:44

Људи, док год су на власти ови што су до сад били, никада нам неће бити боље. Ни нама у федерацији ни вама у рс-у. Избори су покрадени у цијелој БиХ, само да би они себи обезбиједили још који милион и да би се заштитили од кривичног гоњења. Поздрав свим добронамјерним.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Федерација

16.10.2018 20:00

Хвала Богу да неко из Федерације има коментар без вриједјања. Хвала Богу да неко схвата да смо исти народ зељан нормалног зивота. У истој смо прици, зали бозе.

Name

Са стране

14.10.2018 17:20

Ови избори су изгубљени. Све снаге треба преусмерити на консолидацију СДС. То Вукота нити може, нити уме. Људи, без СДС неће бити добро, у памет се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

14.10.2018 20:10

А ко то може, ова омражена тројка. Те маните се бога Вам.

Name

ветеран

14.10.2018 18:24

Таквих смрадова као у НСРС, теско да игдје има...ФУЈ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

14.10.2018 18:41

Овај Кал Дрого је Срђан Мазалица, СНСД говно за дезинформације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Домаци Странац

14.10.2018 18:45

зато је стоцна пијаца скоро поред НС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

14.10.2018 18:57

Није коректно према ДНС-у који је годинама у коалицији.Разбице се о главу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стане

14.10.2018 20:22

зна мафијас пос'о и како се то ради са српском стоком,ма јесцете ви њему из руке гамади кукавицја.Дразе би ми било да су нас све побили у рату него ли сам дозивио овакву срамоту,мислио сам,цеститих срба.Бас смо говна велика српска,дај ми пара мало и јеби ми све по куци...у преводу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Благојевић

14.10.2018 21:46

Оцена за текстописаца је 0.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустриа

15.10.2018 04:51

Добро сте изабрали свака цаст само је питање како до пара доц јер њих висе неце бити тако како замисљате

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВО

15.10.2018 10:13

Ево, Додик му се изругује. ВИДИ КОГА САМ ДОВЕО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОВЕО СИ

15.10.2018 13:47

ДОВЕО СИ ОБРЕНА ПЕТРОВИЋА, МИЋУ МИЋИЋА И ЦИЦКА БЈЕЛИЦУ. СРАМ ИХ БИЛО. СВЕ ИМ ЈЕ СДС ДАО А ОНИ ИЗДАШЕ СДС КАД ЈЕ СДС-У БИЛО ЊАПОТЕБНИЈЕ. А ТЕК ХУЉА И УБИЦА СТЕВАНДИЋ! СТЕВАНДИЋУ, СТЕВАНДИЋУ!

Name

МИРКО

16.10.2018 05:57

Ако смо такво и толико СМЕЋЕ онда ништа боље и не заслужујемо него да нас воде ДОКАЗАНИ ЛОПОВИ И ПАПЦИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

16.10.2018 15:41

Овај стевандиц као прасац,ранљеник!

ОДГОВОРИТЕ