Губи сина због порно афере

Угледни адвокати тврде да би Поповић лако могао да добије пуно старатељство над наследником Александром након што су освануле нове голе фотке његове бивше супруге.

Забава 08.10.2018 | 15:18
Губи сина због порно афере
Угледни адвокати тврде да би Поповић лако могао да добије пуно старатељство над наследником Александром након што су освануле нове голе фотке његове бивше супруге

Северина Којић би због најновијег порно-скандала могла да изгуби старатељство над шестогодишњим сином Александром, сматрају угледни српски адвокати. Певачица и њен бивши партнер Милан Поповић већ годинама воде љуту борбу на суду, а њене најновије голе фотке које су освануле на интернету скроз иду у корист "краљу бакра".
Правник Небојша Перовић објашњава за Информер зашто Милан сада има већу шансу да добије пуно старатељство.

- Због вапаја за гледаношћу и слушаношћу певачице предузимају промискуитетне радње. Сигурно је да ће малолетно дете пре имати нормално детињство и развијати се у нормалну личност поред оца који је пословни човек. Кључну улогу у овоме има Центар за социјални рад, који треба да процени да ли је подобно да дете живи и расте поред маме која показује своје голишаве слике - објашњава Перовић и додаје да наге фотке нису једини разлог због којег би суд могао да додели старатељство Поповићу:

- Уколико је мајка промискуитетна, за дете није корисно да расте поред ње. Имајући у виду делатност којом се бави госпођа Којић, очигледно је да она не може у довољној мери да посвети пажњу и бригу према детету. Не може адекватно да васпитава дете јер због певања често одсуствује од куће - закључује адвокат.

И његов колега Драгош Цукавац сагласан је да новонастала ситуација дефинитивно иде у корист познатог бизнисмена.

- Нема сумње да ће фотографије које су се појавиле бити Северини отежавајућа околност у процесу старатељства над малолетним сином. Чак сматрам да није искључено да у тој правној борби баш ова афера буде тас на ваги који ће преломити у корист оца. Фото са елементима порнографије сигурно ће нанети штету Северини. Слика која се ствара о њој у јавности никако не иде у корист малог Александра и то свакако мора да се узме у обзир - рекао је адвокат и појаснио:

- Сваки суд ће узети у обзир елементе порнографије, који су у овом случају присутни. У последње две године било је неколико случаја где су деца припала очевима. До периода дојења дете припада мајци, а после тога суд одлучује по свим елементима. И центар за социјални рад у Хрватској би требало да има у виду ове порнографске фотографије. Моја дугогодишња пракса је показала да обично ти који су на сликама су сами и објавили фотографије.

С друге стране, адвокат Боривоје Бата Пајевић сматра да Северини не могу много да наштете њене наге фотографије.

- Није упутно да се нон-стоп појављују голе слике и снимци мајке малолетног детета. Олакшавајућа околност је што ово није више толико конзервативна средина, већ је постала доста либералнија. Па сијасет мајки се купа и сунча у топлесу! Северини ово што се десило може да нашкоди на суду, али и не мора - рекао је Пајевић.

Новости
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ах

10.10.2018 13:01

Какво цудо,па ста?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ах

10.10.2018 13:01

Какво цудо,па ста?

ОДГОВОРИТЕ