Партизан прославио 73. рођендан и прогласио најбоље

Веља и Андреа најбољи у Партизану, награђени и други спортисти.  Спортско друштво Партизан прославило је 73. рођендан и прогласило најбоље појединце.

Остали спортови 04.10.2018 | 23:15
Партизан прославио 73. рођендан и прогласио најбоље
Најбољи су ватерполисти, кошаркашице и Веља Стјепановић! У Хумској могу да буду задовољни остварењима у претходних 365 дана.

Можда је Југословенско спортско друштво Партизан знало и за боље дане, али када сумирају претходних 365 дана у Хумској могу да буду поносни. Црно-бела спортска породица прославила је данас у Земуну 73. рођендан, присетила се славне прошлости и наговестила лепу будућност.

Традиционално, свечаност у црно-белим бојама оплемењана је доделом награда најуспешнијим појединцима и колективима у периоду између два рођендана.

У конкуренцији сениорских екипа није било дилеме. Награда је отишла у руке учесника Лиге шампиона, ватерполо клуба Партизан. Образ црно-белих дама осветлала је кошаркашка секција која је освојила Куп Србије.

Најбољи спортиста је пливач Велимир Стјепановић, финалиста Првенства Европе који је освојио и пет медаља на Медитеранским играма. Са друге стране најбоља сениорка поново долази из света стрељаштва. Реч је оАндреи Арсовић, девојци која је европска вицешампионка и освјачица Светског купа.

Најуспешнији јуниорски клуб је веслачки, јуниор кошаркаш Марко Пецарски, док је најбоља јуниорка каратисткиња Милица Станимировић. За најбољег пионира ЈСД Партизан проглашен је ватерполиста Зоран Брашњовић, док је у истој категорији боља од свих била шахисткиња Ана Багаш.

Награда за најбољег тренера је отишла у руке селектора јуниора и шефа струке Партизанових јуношаАлександра Бућана.

Извор: моззартспорт/Б92

Фото Стар Спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дјунта бл

05.10.2018 05:11

Питам се јесу ли обишли гроб на мирогоју бившег им преседника???

ОДГОВОРИТЕ