''Бинго'' обиљежио 25 година рада

Највећи бх. ланац трговина Бинго д. о. о. Тузла, 15. септембра обиљежио је 25 година рада. Уз бројне активности, велику рођенданску торту, те мноштво поклона, сви посјетиоци Бинго Цитy Центер-а уживали су у слављу током цијелог дана.

Босна и Херцеговина 17.09.2018 | 09:35
''Бинго'' обиљежио 25 година рада
„Ово је велики дан за нас. Сви наши објекти данас славе заједно са нашим купцима, јер у свакој трговини на неки начин обиљежавамо двадесет пети рођендан. Централна манифестација је овдје у Тузли, јер ми смо ипак настали овдје. Стога смо и припремили мноштво активности с циљем да се сви наши посјетиоци данас одлично забаве. Извукли смо и 250 добитника наше наградне игре. Рођенданска кампања је трајала од 15. августа па све до данас. Током кампање наши купци су имали прилику учествовати у бројним активностима у нашим центрима диљем БиХ, гдје су могли освојити и поклоне које смо припремили у сарадњи са нашим пословним партнерима. Све вријеме смо радили активности и на нашим друштвеним мрежама, гдје смо такође даривали наше купце. Вјерујем да су у коначници сви задовољни и да смо овај јубилеј обиљежили на задовољство наших купаца и пословних партнера.

Оно чиме се највише поносимо, јесте наша велика породица која броји 7.500 упослених. Они су својим преданим радом допринијели нашем успјеху и сваки од њих је нама једнако важан за даљи раст.

За овај успјех кључан је и партнерски однос с компанијама с којима сарађујемо, а наша изворна мисија је да развијамо домаћу привреду и да останемо „краљ добрих цијена“. Свјесни смо позиције коју заузимамо на тржишту, али и одговорности која иде уз њу. Стога планирамо да се развијамо и даље, улагати у нашу постојећу малопродајну мрежу, отварати нове пословнице, те инвестирати у производне капацитете, а све то уз помоћ наших упосленика који су наша највећа вриједност.“, рекла је Татјана Пауноски, руководилац маркетинга Бинга.



Елдина Јагањац, пословођа у хипермаркету у Бинго Цитy Центеру, изразила је задовољство што је дио Бингове породице већ 11 година: „Радим у Бингу од 2007. године и свакодневно се трудимо да купци из наших трговина излазе с осмијехом на лицу. Посао је одговоран, а услови рада су добри. Заиста сам задовољна и поносна.“

На прослави је било неколико хиљада посјетилаца, а малишани су уживали уз акробације кловнова, џинова на штулама, а све то уз сласну тору.

Компанија Бинго броји више од 190 малопродајних објеката, унутар ње је и неколико производних погона (јаја, тјестенина, папирна конфекција, текстил…), а у групацији има деветнаест других компанија, од чега је десет фабрика.

Са више од 7.500 запослених, ово је највећа приватна домаћа компанија.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Пффф

17.09.2018 08:31

Некоме рат а некоме бинго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кибе

17.09.2018 18:30

Залибо ме за Бинго и њиов родзендан и власника Недзада Бранковица , радници за 500 км раде 24 х као робови

Name

Др

19.09.2018 19:05

Ово је бизнис а ви то неразумете

Name

Харе

17.09.2018 08:40

Колико ова фирма запошљаје Срба из РС-а па Додик опет пљује по Федерацији

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

17.09.2018 09:09

Па шта ме брига за Бинго,купује код њи и профит Сејо даје гдје и коме.Све има и БОСТ тако да имајте мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ратко

17.09.2018 18:33

Ово сто си ти написао ни бог не разумије да није која цасица сљиве уранила раном зором па те мало проносала , де преведи ста си тио да казес

Name

РАТКО

18.09.2018 20:03

Сада да вам преведем,купујте у СРПСКИМ МАРКЕТИМА,српску робу!Ако постоје такви уопште?Све је туђе на овим нашим просторима.

ОДГОВОРИТЕ