Клоп сија од среће: Бриљантни смо!

Оптимизам у Ливерпулу куља после победе над Тотенхемом.

Фудбал 17.09.2018 | 16:15
Клоп сија од среће: Бриљантни смо!
Најбољи старт сезоне за Ливерпул у последњих 28 година је распалио машту његових навијача. На почетку сезоне, Редси делују као озбиљан кандидат за титулу.

Победа над Тотенхемом уз добру игру је додатно распалила еуфорију међу Ливерпуловим навијачима… А оптимизам шири и Јирген Клоп.

“Резултат је важан али ми је игра још важнија. Приказали смо заиста сјајно издање. Могли смо да постигнемо још који гол, контролисали смо утакмицу… Сигурно нам је ово било најбоља партија од почетка сезоне. Бриљантних 85 минута. Тотенхем је тим који има квалитет да узврати преко контри. Покушали су, али нису ништа урадили. Јако сам поносан на игру. Момци су играли наш фудбал”, рекао је Клоп после победе на Вемблију.

Већ после пет кола се прича о титули на Енфилду…

“Ова победа ништа не мења за нас. Свесни смо тога. Ово је била добра утакмица за нас, али имали смо и неких проблема. И имаћемо их током сезоне. На нама је како да се суочимо са њима. Нисам човек који прижељкује проблеме, али само довољно искусан да знам да ће их бити. Нико не може да има перфектну сезону. Чак ни Сити је ни имао. Фантастично је што смо добили пет утакмица, ова данас је била наша најбоља, али још је рано… Међутим, волим начин на који се развијамо”.

Којим делом игре сте навише импресионирани?

“Сваким! Тотенхем је тако добра, тако мотивисана и тако опасна екипа са пас игром између линија, да морате бити фантастични, храбри и одлучни ако желите да их зауставите. Ми смо у томе успели. Срећан сам због начина на који смо контролисали лопту”, рекао је Клоп.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар