СзП: ”Није тачно да су сви исти"!

Кандидат СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је на предизборном скупу у Рудом да је коначна промјена близу и да сада, као никад прије, зависи од апстинената.

Република Српска 14.09.2018 | 23:11
СзП: ”Није тачно да су сви исти"!
”Није тачно да су сви исти! Погледајте око себе, јесте ли сигурни да наш народ заслужује бахатост? Наш народ је фин и пристојан, само су се фини и пристојни повукли пред силовном СНСД-овом власти и њиховим сљедбеницима. Промјена је ту, вријеме је да Српску вратимо на прави пут, на којем има мјеста за честите. Попијте кафу, па на изборе!”, поручио је Иванић.



- СДС је повео у будућност српски народ а из те будућности родила се највећа побједа а то је Република Српска, поручио је предсједнички кандидат Савеза за побједу Вукота Говедарица.

„СДС је велика породица која је из године у годину, из деценије у другу па и у трећу градила државу, људе, градила сама себе и у тој изградњи учествовали су многи“, рекао је Говедарица.

Он је напоменуо да је разговарао са малинарима о њиховим проблемима и обећао као будући предсједник Српске да ће држава помоћи људе који раде и да ће разумјети потребе народа.



„Гарантујем да ће се сљедеће године окренути нови лист и да ће министарство пољопривреде за почетак одвојити 20 фенинги а мој коначни циљ је да малинари добију 50 фенинги подстицаја“, нагласио је Говедарица и додао да жели да заједно са народом ради а у Рудом је истакао да ће се завршити мост који актуелна власт седам година гради и реконструише.

Јован Драгичевић, кандидат ПДП-а за НСРС из Рудог позвао је суграђане да изађу на изборе, јер је сваки глас важан:

"Немојте допустити да вас убиједе да ваш глас није важан, да нисте битни. Сваки од наших гласова ће се далеко чути, сваки глас ће бити глас за боље сутра, за обнову и да сване за народ и Српску".

БН ТВ

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Борац

14.09.2018 21:40

Господине Вукота,на овим изборима дајем глас за вас. И као цовјек који је своју младост дао у рат и стварање републике српске бих вас замолио. Немојте васу кампању мијесати са ратнимо СДСом. Ми борци знамо који су лопови и пропалитети били у тој власти. Знамо како су нас продавали и лагали. Знамо све господине Вукота. Због тих људи ми смо се окренули Милораду Додику. И схватили смо,бар сам ја схватио да је то једна од највецих гресака у мом зивоту. А сад кад сам одлуцио да окренем ледја Милораду ви ми господине Вукота врацате авети из прослости. Мој глас за вас иде јер вас сматрам цеститим и постеним цовјеком. Ако се везујете уз оне лопове из прослости помислицу да сте као и они. Мислим да ово мисљење дијели велики број бораца из оног бесмисленог рата! Поздрављам вас и зелим вам све најбоље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре борац

15.09.2018 06:13

Такоје.Баш тако

Name

Е

15.09.2018 06:41

Солидан коментар, само мој глас ипак не може ни њему отићи. Једноставно СДС и СНСД је повезано ткиво лоповлука. Памтим све живо од 1990 до овог јутрашњег СвиЋе или под Једном заставом. Х преко листића

Name

100% Босанац Из Шехер Бања Луке

14.09.2018 21:58

Искрено волио би да побједите! поздрављам све искрене србе. Ја се друзим са пријатељима у мојој БЛ и негледамо на нацјоналност. Додик је говно( извињавам се на изразу) завадја нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Странац

14.09.2018 21:58

50 фенинга по чему ???? По једној садници малине,сату рада,по комаду убраних плодова или онако чисто да се купи глас из буџета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скелеџија

14.09.2018 22:59

ДНС јуче обећао мост који ће да повеже Рудо и Прибој. Инвестиција вредна два милиона КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реиздање

15.09.2018 04:12

Немој мо се лагат да нисте !! Сви лажете јер народ то жели . Жели чути лаж . Жели чути сто нема везе са везом. Свака лаж је добро дошла . Јер како објаснити да будете изабраници бас од таквог народа? Овај народу је кукавица који се боји стати пред истину . Они који истину покушају “продат” овом глупом затуцаном народу је остампан и обиљежен као издајица свесрпског . Па није ни чудно сто је Србима све накарадно осим оног сто они и само они сматрају да није . Боје се својих грешака . Србин на србина пуца и убија ( толика убиства) које се не рјешавају јер боље је то сакрит него да се Српска неслога покаже као узрок томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзоо

15.09.2018 04:51

Контам Говедарицу да гласам али овог Иваница дај бозе али нецу ни Додика 100%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

15.09.2018 04:52

Не разумијем да ипак има толико присталица СНСД-а. Ми ко да живимо у највећој совјетској изолацији па не видимо како други живе. СНСД би требао да се бори да пређе цензус , и то подмићивањем гласача. СЗП до победе !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

15.09.2018 05:10

Никад нисам гласао за СНСД-е , тако да се неосјећам превареним а ни као саучесник у девастирани Републике Српске. Али досадашњи гласачи СНСД-а добит ће опрост , нису знали шта чине. То сића а крупне рибе ће морати доказати невиност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

15.09.2018 07:21

Опрости ми,гласацу за снсд и даље!

Name

Хах

15.09.2018 11:28

Нешо крме је 150 марка а твој додо ти даје 100 за глас.у мањи ранг те сврстао него крме .

Name

А

15.09.2018 05:28

Ко му је утупио у главу да су сви исти. Нисте, нисте, сви исти. Има ту мање и више способних лопина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

15.09.2018 05:45

Нажалост сви јесте исти! Причате овамо једно, а чим дођете на власт, сасвим друга прича и гледате само своју корист. А народ ко ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

15.09.2018 06:56

Потпуно си у праву

Name

Коле

15.09.2018 06:10

Пајдо, то сам цуо 2014е на изборима кад сам гласао за СДС. Да вас подсјетим, људи који су то прицали и убједили ме били су Огњен Тадиц, Ненад Стевансиц, Предраг Вулин, Андјелко Граховац...све перјанице бањалуцког СДС. Тројица из њих су постали папци (пресли у коалицију на власти) а Андјелко је амбасадор у Свици. Е па друзе, хајде сад ти мени реци да нисте сви исти. Нема сансе да вам ико повјерује. Да се разумијемо, од 2 зла цу изабрати мање, то јест опозицију па цу за њих гласати. АЛИ ИЗМЕДЈУ ВАС НЕМА РАЗЛИКЕ... НЕ ЛАЗИТЕ..СВИ СТЕ ИСТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

15.09.2018 08:20

Господине Вукота,глас дајем вама али вас само једно молим,а молим вас са разлогом,јер сам била нападана,смјестало ми се све И сваста на радном мјесту од руководецих И цланова ДНС-а,И дан данас то раде ти исти,масовно странацко запосљавање,оболила сам јер сам дозивљавала неправду,морала сам се уцланити у ДНС да би ми се будале скинуле са главе.јер док нисам била,казу ниси дио резима!кад побједите,молим вас сто даље од те странке,спасите овај народ!И казу одлазе младе,па наравно да одлазе,како да опстану у дрзави у којој напредују само истомисљеници,а они су увјек исти,само се врте у круг.поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

пффф

15.09.2018 09:20

У политици нема постених и немој да глумите ту добрицине знамо колико сте били постени прије ове власти али ова власт је надмасила сваки лоповлук.

ОДГОВОРИТЕ