Пацоли је стари Додиков пријатељ

Министар иностраних послова Игор Црнадак је данас у програму Н1 казао је косовски министар Беџет Пацоли стари пријатељ Милорада Додика, те да ће у наредним данима бити познато доста нових информација о њиховим састанцима и договорима.

Босна и Херцеговина 06.09.2018 | 11:18
Пацоли је стари Додиков пријатељ
Босна и Херцеговина је током неформалног састанка министара спољних послова Процеса за сарадњу у југоисточној Европи (СЕЕЦП) добила пуну подршку за своје приоритете и теме које је кандидовала током њеног предсједавања овим процесом, рекао је шеф бх. дипломатије Игор Црнадак.

"Прво морате знати да је ово био четврти међународни министарски скуп који сам ја организовао откако сам министар. Ово је велика афирмација и очигледно да Додику тешко пада да се раде успјешне ствари у Бањалуци а њега ту нема. То је позадина свих његових реакција и напада. Косово учествује у раду СЕЕЦП-а од 2014. након што су постигли договор са Србијом и свим земљама. Врло важно је знати да је за учешће Косова у СЕЕЦП-у гласао СНСД. То је врло типична ствар за њих, они су их позвали и онда дошли да критикују", казао је Црнадак и додао:

"Пацоли је стари пријатељ Додика, друже се већ десетак година. Биће у наредним данима детаља о њиховим састанцима, договорима. Сад чујемо да му је нудио да приватизује аеродром у Бањалуци".

Ко га је позвао?

"Министар Дачић је данас дао изјаву око тога, а медији које контролише СНСД су узели дио. Дачић је прецизно рекао да Косово учествује у раду СЕЕЦП-а, врло јасно", сматра Црнадак и додаје:

"Господин Дачић је казао да постоји договор у учешћу Косова на СЕЕЦП-у, он је на то питање казао да нема потреба да га ико пита".

Шпирићеве изјаве о вама?

"Шта рећи за Шпирића, ето шта рећи за Шпирића. О њему је све речено, о његовим некретнинама, о његовим мутним пословима, о непотизму. Не вриједи трошити ријечи на њега. До наредних избора ми није намјера да се бавим Додиком и Шпирићем, него како се бавити питањем грађана како бисмо боље живјели у РС након седмог октобра".

(Н1)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Харе

06.09.2018 09:37

Додику је криво хајмо реално сматра се неком чивијом а у сред Бања Луке састанци без главног Баје па да су га макар на каву позвали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре харе

06.09.2018 09:53

То је био састанак министара. Додо је заглавио негдје у неком сатору, Биса плесе да га пробуди, а он не мрда. Мисле могу и праве се млади и сназни. Ех Додо није скоро 60 година исто као 30.

Name

Ре ре

06.09.2018 10:37

Е ако ти овај лици на министра онда си за болнице па будала види лази јел то пацолија звао Милорад или овај.

Name

Е

06.09.2018 09:41

Да, Дачић је рекао да нема потребе да га ико за то пита. У реду, а зашто си лагао да је са тим Београд сагласан и реци нам брате зашто господин Пацоли није дошао у БЛ кад си га већ позвао. Додика остави по страни о њему мање више све знамо, а ти нама реци шта то ти радиш?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@глупан

06.09.2018 10:45

Јеси ли ти природно глуп или тренираш? Јеси ли прочитао чланак мамлазе? Сви чланови СЕЦЦП организације су АУТОМАТСКИ позвани на сваки њихов сатанак!!! Домаћин састанка само објави датум и мјесто, не постоје индивидуалне позивнице! Глупане мржњом задојени!!!

Name

Ре

06.09.2018 11:08

А ста теби сад ту није јасно ?

Name

Ре

07.09.2018 11:13

Додик није ни какав председник; он је добер криминалца , унесрећио толики народ " решити ше тог ђубтета што пре !непитај на какав начин, одлази багро ненаситна' одлази.

Name

Браво Игоре

06.09.2018 09:44

Браво Игоре. Свака цаст. Треба имати му.. па лудом народу реци поп је поп а боб је боб.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

06.09.2018 09:47

МОЈ ИГОРЕ,ТОЛИКО ЛАЖИ ЈЕ ИЗГОВОРЕНО ОД ОВЕ ВЛАДАЈУЋЕ КОАЛИЦИЈЕ ДА НЕМА ДАЉЕ.СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

06.09.2018 10:37

Дај Фрљо не млати више, матере ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

06.09.2018 11:15

Како онда Вучић увјек на Додиковој страни , ако сте ви управу ,ја лично да сам у твојој позицији тражио би његово објашњење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кико

06.09.2018 13:28

Па Вуциц мора бити на додиговој страни за ради капитала сто јавног сто тајног од насих богатаса које цува вуциц у србији !! Друзе интерес и само интерес !!! А народ је марвааа слуги за једнократну употребу да гласа и куда који мили моји !! То је демократија на Балкану !!! Интерес лицни а народне паре ја теби ти мени само пребацују зато народ бјези безакоњее и само богацење лицно и нема краја

Name

Додоле За Пацолија

06.09.2018 14:17

Није бас гара ал пјесма мозе проц хттпс://yоуту.бе/0Р-ихкРWЛБц

ОДГОВОРИТЕ