Јокан довољно куповао, сад празни свлачионицу!

После серије долазака у Фулам, време је за растанке.

Фудбал 16.08.2018 | 09:15
Јокан довољно куповао, сад празни свлачионицу!
Фулам је овог лета уз Вулверхемптон био најактивнији премијерлигаш. Менаџер Славиша Јокановић купио је играче за више од 100 милиона евра и направио потпуно нови тим, који је још неуигран изгубио на отварању сезоне против Кристал Паласа.

Након доласка 12 нових играча, Јокановић је рекао да ће његова екипа бити добра када се уигра, а под тим је подразумевао оне играче на које ће рачунати за стартних 11 и за клупу.

Они који нису у његовим плановима напустиће клуб...

Енглески медији у среду су открили којим играчима ће Јокановић захвалити и коме ће за почетак пружити шансу да ове сезоне оде у средину у којој ће играти.

На првом месту, Фулам ће напустити голман Магнус Норман, који је сада четврта опција пред стативама. Он ће отићи у Рочдејл и играће у трећој лиги (Лиги један).

Попут чувара мреже, са Крејвен котиџа отићи ће и шпански штопер Марсело Дхало (24 године), некадашњи члан школе Реал Мадрида који је стигао у Фулам пре 12 месеци. Он ће каријеру наставити на позајмици у Екстремадури, у другој лиги Шпаније.

Подсетимо, у Фулам су овог лета дошли Фосу Менса из Јунајтеда, Рико из Севиље, Вијето из Атлетика, Чејмберс из Арсенала, Ширле из Дортмунда, Сери и Ле Маршан из Нице, Митровић из Њукасла, Ангулса из Олимпик Марсеја, Моусон из Свонсија, Брајан из Бристола и голман Фабри из Бешикташа.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар