Ево како данас изгледа “Наташа“

Публика је и даље зна као малу Наташу, јунакињу истоименог филма у режији Љубише Самарџића који је за Тијану Кондић био одскочна даска у глумачке воде. Ипак, није све ишло по плану – Тијана није више у глумачком свијету, изгубила се из јавности и многи и не знају како сад изгледа и шта ради.

Занимљивости 05.08.2018 | 18:17
Ево како данас изгледа “Наташа“
Тијана је била ученица Пете гимназије, кад су је у школском дворишту примјетили као потенцијалну кандидаткињу за главну улогу у новом филму Љубише Самарџића. Сликали су је, а Самарџић је наводно случајно видео њену фотку и изабрао баш њу, међу скоро 500 дјевојака које су биле узете у обзир за Наташу.

Драматична прича о бунтовној кћерки убијеног полицајца која у свијету пуном корупције покушава да сазна ко јој је убио оца наишла је на сјајне реакције и публике и критике, а Тијана је освојила Златну мимозу у Херцег Новом, затим награду Најбољи натуршчик на Филмском фестивалу у Нишу, Златну арену у Пули и Статуету слободе на фестивалу у Сопоту.

Тај успјех донио јој је улоге у филмовима “Бумеранг”, “Ледина”, “Систем”… Ипак, кад је завршила гимназију и покушала да настави глумачку каријеру – није баш ишло по плану.



Тијана је трипут покушала да упише Факултет драмских уметности и, упркос таленту и искуству, није успјела. Одлучила је да упише свјетску књижевност на Филолошком факултету и само се изгубила са сцене.

Данас има 33 године и изгледа овако.

Тијана и даље повремено иде на кастинге, али се више посветила другим врстама умјетности – мултимедијалним изложбама, књижевности…

Извор: Пулсонлине.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Жиле

07.08.2018 07:01

Уф,радо би је интервијуисао за улогу у мом филму

ОДГОВОРИТЕ