Пјанић на мети Ситија, Јуве тражи 80 милиона евра!

Манчестер сити заинтересован је везисту Јувентуса и репрезентације Босне и Херцеговине, Миралема Пјанића, преносе медији у Италији.  Гвардиола опет кренуо по Пјанића, Јувентус каже: Може, али за 80. 000. 000 евра! Пошто су остали без Жоржиња, Грађани се враћају на Апенине.

Фудбал 18.07.2018 | 22:30
Пјанић на мети Ситија, Јуве тражи 80 милиона евра!
Јуве за Миралема Пјанића наводно тражи најмане 80 милиона евра.

Како преноси торински лист "Тутоспорт", Сити жели креативног везног играча, а након Жоржиња, Пјанић је алтернатива.

Наводно је енглески тим послао понуду од 50 милиона евра, али су "бјанконери" истакли да везиста "змајева" није на продају.

Међутим исти извор наводи да би Јувентус био пред искушењем уколико би дошла понуда од око 80 милиона евра, пренијела је агенција "Фена".

Како је навео "Фоотбалл Италиа", за Пјанића је заинтересована и Барселона, али се каталонски гигант окренуо фудбалеру Пари сен Жермена, Адриену Рабиоу.

Челси је претекао Манчестер Сити у трци за потпис Жоржиња, али Пеп Гвардиола има још једну мету и она се опет налази на Апенинском полуострву! Ради се о везисти Јувентуса Миралему Пјанићу. Цела прича је, како преноси торински Тутоспорт, још у повоју, а управа Старе даме наводно нема намеру да пусти Пјанића за мање од 80.000.000 евра. Наравно, за Сити ни та сума не представља проблем, само је питање да лиГвардиола сматра да је овај везиста вредан толиког улагања.

Сити је пре него што је уопште пробао да доведе Жоржиња, наводно Јувентусу понудио 50.000.000 евра за Пјанића, али је првак Италије то одбио малтене без разматрања.

Стара дама је у доброј позицији колико год то чудно звучало с обзиром да је потрошила 105.000.000 евра за довођење Кристијана Роналда. Финансијске књиге, а УЕФА правила фер-плеја биће регулисана продајом Гонзала Игуаина и Данијелеа Руганија који би у пакету требало да оду за преко 100.000.000 европских новчаница.

И не само то. Постоји озбиљна шанса, како наводе италијански лист, да Јувентус понуди Пјанићу нови уговор, а садашњи му истиче у јуну 2021. године.

Иначе, од раније за Пјанића постоји и интересовање Барселоне, мада су велике шансе да Каталонци на тој позицији доведу Адријена Рабиоа из Пари Сен Жермена.

Репрезентативац Босне и Херцеговине у Јувентус је дошао у јулу 2016. године из Роме која је на име обештећења зарадила 32.000.000 евра.

Извор: мондо.ба/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар