Модрић због Томпсона продужио журку у Загребу!

Више од 100 хиљада навијача дочекало је репрезентативце Хрватске у Загребу. Најбољи играч Светског првенства тражио од Марка Перковића Томпсона још једну песму на крају програма.

Фудбал 16.07.2018 | 23:40
Модрић због Томпсона продужио журку у Загребу!
Хрватски фудбалери добили су велики дочек после повратка са Светског првенства.

Вицешампиони Мундијала неколико сати су путовали отвореним аутобусом од загребачког аеродрома до Трга Бана Јелачића, а друштво им је правио и певач Марко Перковић Томпсон, познат по величању и пропагирању усташтва на својим концертима.

Када су стигли на трг, играчи су пред великом масом навијача захваљивали на подршци, проводили се, а Матео Ковачић признао је "Пијани смо као маце".

Посебно емотиван говор одржао је селектор Златко Далић.

"Ми смо у Русији играли за нас, за породице, за вас, за Хрвате у Босни и Херцеговини, у дијаспори, за бранитеље. Да није било њих, не би било ни ове шаховнице...", рекао је Далић дрхтавим гласом.

"Ово само ми Хрвати можемо направити", поручио је Дејан Ловрен, репрезентативац Хрватске.

После 21 часа, на крају званичног програма дочека, Томпсон се попео на бину, обучен у тамнију варијанту дреса и са шалом око врата на којем је писало "Вуковар".

Заједно са играчима, он је отпевао песму "Лијепа ли си", а онда је на молбу Луке Модрића журка продужена.

"Имамо још једну специјалну жељу, да нам Марко отпева бар још једну песму", рекао је најбољи фудбалер Светског првенства.

"Можемо ми и без озвучења", додао је Томпсон, па запевао: "Чврста рука и поштење, света вода и крштење...", на одушевљење фудбалера и публике.

Извор: мондо.рс

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Дјунта бл

17.07.2018 05:14

Мсм да би Дјоковић требао да му честита на томе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дире Страитс

17.07.2018 06:04

У чему је проблем што им је Ђоковић честитао на успјеху? Образложи ми молим те, да и ја можда нешто ново научим.

Name

за Дире Страитс

17.07.2018 06:23

Па зато што подржава некога ко подржава некога ко велича усташтво и пјева како ће нас стићи казна и у Србији. Ако ниси изгубио никог у прошлом и у овом рату од Хрвата онда ниси Србин.ПА је све јасно. Паметном доста.

Name

УЦИ СЕ Дјунта бл

17.07.2018 06:43

Постоје спортске вриједности уз које сви одрастамо. Наравно, сватко се другачије односи према њима јер је изузетно важан утјецај средине у којој сте одрастали и у којој живите, околине у којој радите, утјецај људи који су око вас и који вас подржавају, какво сте образовање стекли. То су фактори који утјечу на однос према њима, али истовремено постоје и неке универзалне спортске вриједности које сви препознајемо – фаир плаy, поштовање супарника, уважавање спортских правила, посвећеност, пружање свог максимума на спортском борилишту. Спорт прича универзални језик, брише границе међу људима, надилази разлике у вјери, раси, националности, и то је оно што привлачи људе спорту. Зато људи свих генерација, а нарочито млади, гледају на спорташе као своје идоле, јер они пролазе кроз искушења, жртвују се, и кроз спорт илустрирају животну борбу, дају примјер како би се људи требали поставити према бројним изазовним ситуацијама у животу.

Name

Црни

17.07.2018 07:08

Наивност Срба је безграничан !!!! Вук мјења длаку али ћуд никада. У пренесеном значењу значи да могу Србо вољети Хрвате као браћу или им честитати успјехе на било ком терену они ће и даље да мрзе Србе истим интензитетом. Новак је из Србије и као остали Србијанци није искусио "гостопримство" Хрвата никада вјероватно, а из респекта према мајци, па као одгојен и васпитан човјек не види ништа спорно у томе. Хрвати , мрзит ће нас док постојимо јер нас нису све истријебили. Да ли сте чули да неки израелски лик честита било ком њемачком лику било какав успјех или сличан примјер. Срби имају болест мазохизма и то скоро па колективно и уједно Штокхолмски синдром да воле своје злостављаче. Треба нам колективна психо терапија да се окренемо себи и да за почетак игноришемо и Хрвате и друге епске непријатеље биће нам боље и здравије. Назвао ме можете мислити бивши друг из средње Хрват да ме пита шта мислим о хрватској репки како0 каже у финалу и утакмици, одговорио саму нисам гледао. Право се сјебо, горе него да сам га вулгарно испсовао.

Name

Дире Страитс

17.07.2018 08:13

Је ли ти репликанту знаш уопте шта си написао? По теби није Србин нико коме неко није убијен у протеклим ратовима? И још напишеш паметном доста. Видим ја колика је твоја памет.

Name

Па

17.07.2018 06:57

Мали зути главоња је подигао погресну руку, дигне се десна рука као сто је то урадио Домагој Видовдан испод.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

17.07.2018 19:22

Да зна са рукама био би рукометаш. Али с ногама најбољи на свијету. А такав не може бити лош човјек.

Name

Мађар

17.07.2018 13:17

Па то је њихова дрзава, могу пјевати сто год хоце, само да никога не дирају, а не дирају. Ја због тога не бих дизао тензије. Они сто су дирали тих давно нема. а то сто је Далиц рекао да су децки играли и за бранитеље, то исто није страсно. Играли су за све. А, руку на срце, да није било бранитеља, ни Хрватска не би била цијела ко сада.

ОДГОВОРИТЕ