Објављен нови узнемирујући садржај!

Изузетно узнемирујући садржај: Повреде на кољенима Давида Драгичевића су заживотне, а не постморталне како то Каран тврди; Бројне модрице, убоји и крвни подливи на боку и ребрима посљедица су тешких удараца тупим предметима.

Република Српска 15.07.2018 | 19:00
Објављен нови узнемирујући садржај!
Обдуцентски налаз тијела Давида Драгичевића, који је урадио Жељко Каран, аматерски је урадак незналице и хохштаплера, што је учинио све да прикрије стварни начин смрти - тешко убиство Давида Драгичевића.

Каран није навео гдје се све тачно повреде налазе, као ни чиме су нанесене. За неке од повреда користио је, при опису, ријеч “вјероватно”, што је довољан доказ шарлатанства. Каран је ништарија!



Како сам већ објавио, али и доказао, Каран тврди да се убијени Давид утопио, а да при том у његовом налазу нема страног садржаја у свим дисајним органима - нема га у душнику и плућима, а има у носу и душничицама, што је само по себи немогуће.

Важно је нагласити да је Каран свјесно направио још низ пропуста и, што не рећи, пласирао врло намјерно низ лажи.

Он наводи да се “у предјелима горњих дијелова кољена обострано налазе постмортлана оштећења настала стругањем тих дијелова тијела о тврде објекте у води”.


Каран лаже да су повреде постморталне

Интересантни је навести да се реобдуцент Ивица Милосављевић није изјаснио о томе да ли су повреде на овим дијеловима тијела постморталне.


Милосављевић без изјашњења

Слику са обдукције тих дијелова кољена показао сам водећим експертима судске медицине са којима са разговарао досад у неколико наврата и они си били експлицитни: “Повреде на кољенима су, сасвим је јасно, заживотне и могле су настати када је тијело Давида Драгичевића вучено по тврдој подлози, након што је претходно тешко пребијен”. Уосталом, фотографије најбоље демантују Карана.


Узнемирујући садржај: Тијело Убијеног Давида Драгичевића током обдукције (25.03.)

Фотографија панталона које су биле на Давиду, након проналска тијела у канализацији Црквена, показује да су у праву експерти са којима сам разговарао, а не Каран. Панталоне су поцијепане управо на тим мјестима, раздеране од вучења по тлу. Онесвијештеног Давида.


Узнемирујући садржај: Тијело Давида Драгичевића након што је нађено на сувој пјешчаној површини, ади, канализације Црквена

Није случајно да је Каран баш за повреде на кољенима лажно написао да су постморталне: На тај начин он покушава подупријети тврдње злочинаца који прикривају нарко клан који хара Бањалуком - стварне наручиоце убиства, Убице и њихове саучеснике!!! Лажима о "постморталним повредама на кољенима", Каран имплицитно сугреише да није било никакве велике туче иза Металске школе, након тога одвлачења Давида до гепека полицијског аутомобила, потом отмице, мучења и на крају сурове ликвидације.


Узнемирујући садржај: Тијело Давида Драгичевића прије обдукције (25.03.)

Да је Давид тешко пребијен свједочи фотографија број 24., са обдукције, на којој је видљиво најмање десет великих крвних подлива на глави, нанесених изузетно снажним дјеловањем тупе механичке силе.


Изуезетно узнемирујући садржај: Тијело Убијеног Давида Драгичевића током обдукције (25.03.)

Каран није појаснио ни бројне модрице, али ни велике крвне подливе на тијелу Давида Драгичевића, посебно оне које се виде на спољашњој страни десног кука.


Узнемирујући садржај: Тијело Убијеног Давида Драгичевића током обдукције (25.03.)

"Мрљасти крви подливи налазе се, такође, и на спољашњој страни десног кука”, наводи Каран у свом налазу, али не прецизира како су ти подливи настали.



Посебно не прецизира да у унутрашњој страни, на ребрима, постоје бројни крвни подливи, нити наводи како су они настали.

Експерти судске медицине са којима сам разговарао констатовали су да су ти крвни подливи последица тешких удараца тупим предметима и да се ради о заживотним повредама.


Изуезетно узнемирујући садржај: Тијело Убијеног Давида Драгичевића током обдукције (25.03.) Све фотографије са обдукције објавио сам у овом тексту уз дозволу Давора Драгичевића.
 
Ове крвне подливе, на унутрашњој страни ребара, посебно изнад десног кука, Каран у свом налазу није ни констатовао, иако је био дужан навести сваки крвни подлив, тачно мјесто на тијелу на којем се налази, величину крвног подлива и предмет који га је узроковао.

Важно је знати и следеће: Каран свој налаз никако није смио дати на увид реобдуценту Ивици Милосављевићу, који је потпуно незаконито урадио реобдукцију.

Милосављевић се понио као “камиказа” и потпуно уништио остатке своје репутације, када је констатовао да се Давид утопио, а није то могао утврдити ни на који начин, јер су сви органи, на основу којих би се то могло доказати, током обдукције исјечени и опрани.

Милосављевић је, дефакто, преписао већи дио Карановог налаза, а ваљда му је остала мрва образа, па је у закључцима навео да је тијело у води провело два до четири дана (од 20.-24.03.), што је закључио на основу руку на којима су видљиви тек почетни знаци смежураности врхова прстију, такозване “руке праље”.


Изуезетно узнемирујући садржај: Тијело Убијеног Давида Драгичевића током обдукције (25.03.)

Како тих знакова нема на горњим дијеловима шаке, јасно је да је тијело у води провело највише десетак до дванаест часова.



Након тога његово тијело је бачено у канализацију Црквена.

“Задњи пут је мучен између 20 часова и 21 час и 30 минута, 23.03.2018. године”, рекао је Давор Драгичевић, отац убијеног Давида.

Тијело Давида Драгичевића нађено је у канализацији Црквена 24.03. ове године.

Давор Драгичевић апсолутно је у праву када тврди да су његовог сина Давида ликвидирали поједини припадници МУП-а РС. Исти су, уједно, и чланови нарко картела који хара Бањалуком, али и другим градовима у РС.



Саучесници у Убиству Давида Драгичевића су Драган Лукач, Дарко Илић, Дарко Ћулум, Недељко Лубура, Дејан Митрић, Бојан Карановић (сви припадници МУП РС); тужиоци Желимир Лепир, Далибор Врећо, Саша Лаботић, Жељко Каран, патолог, Мишо и Ђорђе Рађен и други. (Наставиће се).

Слободан Васковиц блог

Коментари / 131

Оставите коментар
Name

бањалуцанка

15.07.2018 17:04

Правда за Давида! Браво Васковицу- само храбро и у слузби истине....

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

15.07.2018 19:04

Ово је страшно и животињи да неко нанесе овакве повреде, а не људском бићу. То је производ овог режима. Сад реците опет обојена револуција, политиканство, Сорошевци, обавјештајци, итд. За ово режим мора одговарати! Ко нормалан више за њих може гласати? Сви грађани РС су потенцијални Давид? Правда за Давида!!! Издржи Даворе!!! Гдје су ови што бране режим за шаку новчића? Јесте ли свјесни да тако сутра може завршити ваше дијете? Зато власт није подржала извјештај Анкетног одбора и одлучила да штити убице и криминалце. Они су на слободи, а наш невини Давид труне у земљи. Стиди се Републико Српска ко те води! Мртви се у гробовима преврћу због ове неправде начињене невином момку! То су урадили они који нису стварали РС! Правда за Давида!!!

Name

МС

15.07.2018 19:11

Свски пута кад погледам ове узнемирујуве фотографије покојног Давида осјетим грцење зелуцс ,лупање срца ,ово је мој задњи поглед на Давидове ране.Давиде ,покој ти намуценој дуси а вама зликовци казна од Бога ,народа и црне земље,зликовци ,иматели сан ,миран руцак .Путам вас како мозете својој дјеци ,зени ,родитељимс ,комдијамс погледати у оци,знам да мозете ,ви сте без срца и дусе ....Молим све нс тргу да истрају а Давору од свег срца подрдка,Даворе ,Ти си отац херој ,громада ..

Name

Зоки

15.07.2018 21:31

Срами се Бањалуко, на протестима ни 15000 радјана.. Срами се!

Name

бака

16.07.2018 03:53

.Како монструми затаскиваци ходају по светој земљи .Да ми је срести негдје Лепирапа да му пљунем у лице.Он је у многоме скривио убиство Давида Рацунали су на њега крвници да це затаскати,па су га зато И убили.

Name

сунцица

16.07.2018 05:31

Брацо срби, овакав блам и јавно понизење не битрпјела нити себи дозволила мало која нација. Толико о добру и савјести.

Name

За Давида

15.07.2018 17:13

ГДУСНО УБИСТВО НЕДУЗНОГ МЛАДОГ ЦОВЈЕКА. ЗАСТО ЉУДИ НЕЉУДИ ЗАСТООООО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хајд

15.07.2018 19:51

Засто је стало овима да се сачува полиција, тужилаштво и судство на нивоу ентитета? Ево зашто !

Name

О чему ви

16.07.2018 05:56

ре : Хајд Ајд ми појасни ту тезу мајке ти. Шта код нас је Лукач=Муп, Лепир=Тузилаштво и Додик=Република Српка. Сенвичи су при крају па пожури.

Name

за Хајд

16.07.2018 06:58

Остави ти полицију, судове и тужилаштво на миру. Знамо ми какве су пресуде када нам други суде, а и како бије туђа полиција, имаш примјер на отетом Косову и Метохији. То да појединци не ваљају је тачно и да их треба казнити али нашу борбу за слободу не дамо и нећемо дати никада.

Name

поп

15.07.2018 17:16

Ста је ово мнистре

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

15.07.2018 20:35

не дирај главног бају

Name

Скептик

15.07.2018 21:23

По Лукачу и Илићу повреде су настале котрљањем низ падине ријеке Црквене...окретао се барем тридесет пута...око пет минута...можда двадесет....било је ту стијена и оштрих камења...и тај мост...пао је са њега на падину...висина моста је око петнаест метара...можда тридесет... и онда је тако повређен упао у Црквену која је била набујала..дубина око пет метара...можда двадесет...Кажу да је једном однијела Стевандицевог коња...можда и Стевандића... Тако да је могуће да су те повреде настале како је Каран рекао. АЛИ АКО ЈЕ ЦРКВЕНА БИЛА ТОЛИКО НАБУЈАЛА ОНДА СУ ЊЕНЕ ПАДИНЕ КОЈЕ НИСУ БИЛЕ ПОД ВОДОМ БИЛЕ СМАЊЕНЕ. ЗНАЧИ, АКО ЈЕ ЦРКВЕНА БИЛА ТОЛИКО НАБУЈАЛА ОНДА ПАД НИЗ ПАДИНЕ ЈЕ БИО МИНИМАЛАН АЛИ АКО СУ ПАДИНЕ БИЛЕ ВЕЛИКЕ ОНДА ЈЕ ЦРКВЕНА БИЛА ПЛИТКА! НЕ МОЖЕ И ЈЕДНО И ДРУГО!

Name

За Скептик

16.07.2018 05:07

Браво!Уз то, пад је толико трајао да су ране на кољенима стигле и да се инфицирају и загноје.

Name

Марy

16.07.2018 22:03

Свако зна да постморт не могу бити модрице и подливи

Name

Илић је

15.07.2018 17:17

Нико други него илић дарко...и његови људи.......правда за давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

народ

15.07.2018 17:21

Послије ових слика могу само да позелим и њиховој дјеци исто...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лилика

15.07.2018 22:29

Господо, да ли ико од вас зна или неће да зна да су ове расјекотине од ножа, однодно скалпела приликом сјечења на обдукцији, да ли сте нормални, не спорим да нема повреда али зна се од чега су расјекотине.

Name

нененене знаци нису

16.07.2018 00:01

Засто би неко приликом обдукције на кољену правио "расјекотине"?

Name

Сарказам

16.07.2018 00:20

И ето баш по кољенима га резали на обудкции?

Name

Ре лилика

16.07.2018 03:55

Боте идиоте, послије обдукције сви резови се зашију. Глуп (а) си као Стевандиц(ев) коњ.

Name

тина

16.07.2018 06:49

Е баш га по кољенима сјекли кад су га мучили,то нема ни у филму! Наивни сте као патика!

Name

мама

16.07.2018 06:49

Покусавам бити крајње неутрална и неострасцена, али Лилика твој коментар ми нема смисла. Засто би патолог засјецао нозем кољена? Голим оком се види да су те расјекотине настале од раније, прије обдукције.

Name

ЗА Лилика

16.07.2018 20:56

ЂАБЕ СЕ ТРУДИТЕ! ДОКАЗИ СУ ТУ! Или да не вјерујемо својим очима, онако како сте навикли? КОГА ЛИ ТИ БТАНИШ ЖЕНСКА ЈАДНА ГЛАВО

Name

децко

15.07.2018 17:24

Са циме се ово мозе оправдати? ко мозе ово оправдати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

15.07.2018 19:55

То питање треба поставити свима који стоје иза додика...бисерке...лукача & цо...

Name

брецало

15.07.2018 17:26

Дали ови људи имају цисту савјест дали је могуце поред свега да и дан данас они раде своје послове за које немају диплому па докле све ово да се трпи сра треба да се деси да они одговарају за убиство младог цовјека ста нека ми неко казе ста се треба десити срам вас било сотоне сецикезе убице лопови ви сте највеце зло републике српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тужне слике

15.07.2018 17:29

Шта на ово кажу СНСД-овци? Задња је пресуда ипак од Бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда за Давида

15.07.2018 17:42

Лукац стоји иза свега, он је главни у РС, који зна ко це бити склоњен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxл

15.07.2018 18:09

ДОЗИВОТНА ЈЕ МАЛО ЗА УБИЦЕ А И ЗА САУЦЕДНИКЕ..ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

Name

улог

15.07.2018 17:50

Страхота. казе Бисерка задесна смрт

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉУТА ГУЈА,МИЦО МОЈ!!!

15.07.2018 21:12

Дабогда те бисерка до ујутро задесило сто и Сузану и Давора! Па да видис ста је ЗАДЕС!!! СРАМ те било фрљесо одвратна! Имас ли дјецу? Размисљас ли о унуцима,мозда и о праунуцима? БОЈИС ЛИ СЕ БОГА ??? Изадји на Давидов Трг !!! Стани уз МААААЈКЕЕЕЕ!!! ПРАВДА И ИСТИНА ЗА ДРАГОГ ДАВИДА✊✊✊

Name

Чуооддругих

15.07.2018 21:14

Зашто се "прича" и "помиње" - Бисеркин син? А у Вези Давида? Је ли то "трач"?

Name

не цујем зло не видим зло

16.07.2018 00:12

И ја сам цуо, али не знам детаље

Name

Марко

15.07.2018 17:52

Ово стварно од поцетка и ретардиран цовјек види да је страсно ста су урадили момку,по овоме видис какве су будале на власти кад могу неког оваквг монструма ститити.Ко год био и финансирао ово ако и финансира слуцајно ја за овакав злоцин би подрзао да се открије истина или да се овакве будале склоне и зарворе,била ЦИА,СОРОС и ко год,нисмо ни заслузили да боље зивимо кад смо мазге задрте и ста све трпимо!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

15.07.2018 18:01

Дотакли смо дно зивота

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

15.07.2018 18:04

Питајте Давора како су настале повреде

ОДГОВОРИТЕ
Name

За БЛ

15.07.2018 19:53

Змијо,мислим да ти једном рекох да постоји несто послије овог зивота, а за змије посебан третман.

Name

Ниси ти БЛ

15.07.2018 21:04

О БЛ ти си Илић, САМО он би себе овако грчевито бранио, грчевито! Ух, како те није страх од Божије силе небеске, о како те није грехота шта радиш и мислиш и пишеш???

Name

Правда И само правда

15.07.2018 21:11

Дјубре, смраду И отпатку људски,није те срамота након свега сто је откривено јос увијек лајати. Мрс бре,куш

Name

Здраво БЛ

15.07.2018 21:49

Не потписују се са БЛ јер ти не припадас БЛ. Врати се тамо одакле си и досао и тамо соли памет тим својим кретенима истомисљеницима који су ти наредили да писес идиотлуке . Да ти појасним борицу се свим силама да нестанес на било који нацин из насих зивота па макар те и физицки морамо елиминисати.

Name

Ре БЛ

15.07.2018 22:41

Знас ли ти БЛ ко је све био иза Металске и млатио Давида? Ко је бањалуцки Аркан? Ајд нам кази, немој ти Давора питати. Дакле, иза Металске??????

Name

ЗА БЛ хостаплера

16.07.2018 00:25

Имас ли ти икога свог зивога и цему се у зивоту надас?

Name

куку нама са нама

15.07.2018 18:05

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЦЕ ДА НИ ПОСЛИЈЕ ОВОГА НЕЦЕ ДОЦИ НИ ДО КАКВИХ ЗНАЦАЈНИЈИХ ТАЛАСАЊА У НАРОДУ..НИКАКВИМ ГЕСТОМ НИКО,ПА НИ.ОПОЗИЦИЈА НЕЦЕ РЕАГОВАТИ. ЗУЦНО..СУТРА КАО И УВЈЕК МИ КОЈИ НЕМАМО ВЕЗЕ СА ОВИМ ИДЕМО НА ПИЛАНУ ДА РАДИМО И ЋУТИМО,А ОВИ СТО СЕ БРИНУ ЗА НАС ЦЕ НАСТАВИТИ ПО СТАРОМ...У МЕДЈУВРЕМЕНУ БАКИР СЕ САМО СМЈЕСКА И КАЗЕ ДА ЈЕ ЗНАО ДА РС ЗА, УНИШТИТИ НИЈЕ ТЕСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоки

15.07.2018 21:33

Народ у РС је фукара и науции да само суте...

Name

Вуцицу налози истрагу

15.07.2018 23:38

ЗАЈЕБАО СИ СА ЗАДЊОМ РИЈЕЦИ ПОЛИТИКЕ.ПУСТИ ТО. ОВО ЈЕ ЗЛОЦИН НАД ПОК.ДЈЕТЕТОМ.ПРАВДА И ИСТИНА ЗА ДАВИДА.ОВО ЈЕ ДЕФИНИТИВНО ПОКРЕТ У РС БИХ.ВИДЈЕЦЕМО.

Name

куку нама са нама

16.07.2018 07:28

Задња реценица је пресудна и историјска"Вуцицу",а ти и теби слицни зивите у илузијама.Својим поступцима помажемо Бакиру и ала Бакиру..

Name

?????

15.07.2018 18:07

Сасвим је нејасно засто полиција и тузиластво обмањују јавност? Власт РС у слузби крималне елите. Засто, да ли су и сами уплетени у мрезу сумњивих радњи?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ????

15.07.2018 21:26

Па теби изгледа дзаба говорити. Полиција и тузоластво су у овоме потпуно. Ако се сазна ко убија сазнаце се и ко саље те убице и због којих ситница. Зивот је поново постао јефтин на овим просторима као 92-ге.

Name

Никола

16.07.2018 09:01

Није постао јефтин и слабо се ста мјењало од 9отих.

Name

Светко

15.07.2018 18:10

Правда за Давида Жалосно Све то треба потрпати у затвор а Каран први који је све то омогућио Стока

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉУТА ГУЈА,МИЦО МОЈ !!!

15.07.2018 20:30

Ма ста је Вама Светко? Који затвор??? Ви бисте да их наградите??? У затвору : смјестај,храна,хигијена,посјете,интернет,итд,готива! Зликовце,убице,монструме,малоумнике немам назива како их назвати фукаре,треба извести на Давидов трг да им народ суди! Правда и истина за Давида,а Давору и Сузани нека Драги Бог да снагу да све ово поднесу!!!

Name

Напријед

15.07.2018 18:10

Ко је Бањалуцки Аркан? Постоји ли тај лик?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА

15.07.2018 22:29

Онај сто је пријетио снајпером.

Name

Ре

16.07.2018 10:17

Укуцајте ријеци бањалуцки аркан

Name

ОГОРЦЕНА

16.07.2018 17:13

Браво љута гујо,једина праведна казна да буду изведени на Давидов трг сви до једнога који су уцествовали у убуству ДАВИДА и само народ да им суди и БОГ драги. ПРАВДААААА ЗА ДАВИДАААА,ПРАВДА ЗА СВУ ДЈЕЦУ И СВЕ НЕВИНЕ

Name

ОВО ЈЕ НЕОПРОСТИВО

15.07.2018 18:17

Шта је рађено и какве лажи се монтирају око овог дијетета! Н Е О П Р О С Т И В О !!! СТРАШНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

15.07.2018 20:05

...да.....и додик још јавно каже да треба укинути протесте са трга. Народе...не треба чекати до октобра....

Name

засто

15.07.2018 18:46

Засто би њега убили нарко босови казу фин дјецак гдје су ти ликови нека мене убију радим за 450 км

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

15.07.2018 19:19

Доста ти је 450 марака, поново за Милу гласај. Куци брзо са посла и неце те нико дирати . Обецавам .

Name

реигор

15.07.2018 19:43

Овдје није битно убиство вец за кога цес гласати и казе политика није умијесана јесте и те како

Name

Wодолија

15.07.2018 20:13

За тебе је сасвим нормално да постоје нарко босови у бањалуци ? Тачно .....гласај и даље за бисерку....и уживај са 450 км....можда добијеш пред изборе још 10км за глас....

Name

сазнаће се веома брзо

15.07.2018 20:41

Зашто?Био је паметнији од њих,мало стрпљења видјећеш зашто

Name

Ре засто

15.07.2018 21:58

Немој два пута рећи. Никола Ђуровић је само чекао црвено свјетло на семафору и оде млад живот. Тако да и ти са 450 КМ плате можеш свашта очекивати. Као, уосталом, и сви ми. Просјечан човјек и грађанин је преко ноћи постао свјестан гдје живи и зато је борба за Давида у ствари борба за нас "обичне грађане". Политику и оне који здушно користе крв овог дјетета нећу ни коментарисати, јер је сувишно.

Name

Неопростиво

15.07.2018 19:02

Овде само Васковиц има срце ,храброст или ста већ, овде је цијели један народ сауцесник или у Васковицевим писањима или у прикривању убица изадјимо сви на трг или док не ухапсе убице или Васковица ,истина је једна а власт НАСА СРПСКА ЗНА ИСТИНУ ,Сви на трг ПРАВДА ЗА ДАВИДА ПРАВДА ЗА СВЕ НАС Издржите Даворе и Сузана

ОДГОВОРИТЕ
Name

мистер Но

15.07.2018 20:38

Глупсоне!!Момак је био тата мата за рацунаре....Зар ти не падне на памет да је мозда упао у њихов систем систем и видио ста се ради..Мозда је и исприцао некоме,а тај неко тим наркодилерима..Не пратис слуцај и не лупај ..Цак се и шифра знала...Срецом па у полицији постоји јос цеститих људи па се није сакрило то убојство,вец све документовано предато оцу..Ваљда це ти сад бити јасно..

Name

За Мистер НО

15.07.2018 23:52

ЗАЛИМ СТО СЕ ДЕСИЛО ПОК.МОМКУ.ПРАТИМ ОВО.СВЕ СЕ ВЕЦ ЗНА.ГДЈЕ ЈЕ МОБИТЕЛ МОМКА.ЗАСТО НЕ ДЕМАНТУЈУ ДА НИЈЕ У МУПУ Б.ЛУКА.

Name

Нинџа Корњача

15.07.2018 19:06

За мене лично,послије овога институције висе не постоје,ко да им висе вјерује,тим убицама и мучитељима. Лукач је послије Додика највеће зло,па онда остали сљам,редом.Мислили су процице тај њихов блеф,али нису рачунали да постоје људи професионалци у иностранству који раде свој посао поштено. Правда за Давида, а тамница за убице и помагаче!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хммм

15.07.2018 21:29

Ја не зелим видјети ни једног полицајца близу моје улице. Имам малу дјецу , страхујем за њих. Не требају ми убице у насељу. Сигурнији сам без полиције.

Name

Боже помози

15.07.2018 19:08

Јел ово држава, уређено друштво, институционално о коме прича власт? Јел ово држава, државо????? Дотакли смо дно. Од мене сте одавно добили отказ. Сад сте га сами себи дали. ЈЕЛ ОВО ДРЖАВА!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

15.07.2018 21:29

Није. То што вас је дудук нафиловао лажима типа “ми смо држава, отцјепљење кад ми кажемо, бе може нам нико ништа”, то вама на част иде... сваки петогодишњак би га провалио да лапрда и лаже, док га ви бирате већ висе од 10 година. Али, тип вам зна ударити “у жицу” са својим националистичким бљувотинама. Зато вас и хандри ко нико до сад... Жао ми момка, којег ни кривог но дужног убише. Прије 20икусур година су тако убијали “њихову” дјецу. Сад су почели “вашу” да тамане. А дијете би требало да буде дијете, без обзира како се зове...

Name

Правда

15.07.2018 19:10

Страшно је гдје и са ким живимо, ко нам је у полицији,Тужилаштву,судству,све го сљам,убице и лажови. Правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МС

15.07.2018 19:51

Рудоњу у саци има овај зли Лукац,несто нестима ,мислим измеду Рудоње и Лукац.

Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

15.07.2018 19:18

НИСТА НОВО. ОВО ДАВОР СТАЛНО ПРИЦА И ТВРДИ. МЕНИ САМО НИЈЕ ЈАСНО КАКО ОВЕ РЕЗИМСКЕ СЛУГЕ МОГУ ДА БЛАТЕ ДАВОРА И ЈАДНОГ ДАВИДА. ВАСКОВИЦУ ТЕБИ СВАКА ЦАСТ. ДАВОРЕ ,ЈУНАЦЕ ,ИЗДРЗИ ИМАС ПОДРСКУ ВЕЛИКЕ МАСЕ НАРОДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

15.07.2018 19:52

Правда за Давида

Name

Мајка

15.07.2018 19:56

Ко прати ово од трагичног губитка нашег Давида , кажем нашег цијеле нације па и шире. Схватите да је то дјете дало свој живот да би ми схватили гдје живимо и шта се дешава. Давор је паметан човјек као и његов син сто је био. Ко га пажљиво слуша схватице. Давид је свјетлост у нашим животима. И ми морамо са Давором да наставимо да се боримо да наша дјеца живе нормално. Послушајте Давидовим молитву и ништа друго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарказам

16.07.2018 00:24

Није он дао свој живот, ОДУЗЕЛИ су му га!!!

Name

ГАВРИЛО

15.07.2018 20:00

СУЂЕЊЕ ЈЕ МИЛОСТ ЗА УБИЦЕ! СМРТ УБИЦАМА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зена змај

15.07.2018 23:01

Тако је!

Name

Те л авив

15.07.2018 20:29

Фуј јебо те какви монструми али ови су гори који учествују у лажима, манипулацијама и прикривању доказа....

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

15.07.2018 20:53

Јасно као дан да је младиц претуцен и исјецен.Надам се да је досао моменат да видите колико сте били 90- тих пумпани медијском лази и мрзњом према другим народима.Када је у Титино доба могао да злоцинац и ратник буде полицијски водја? Неки предсједник ентитета сверцер и лопов?Нека премијерка која незна сигурно колико је 2+2 ?Е доци це и та правда када схватите колико сте направили неправде према другима и окренете једну нову страницу књиге.Њемци су брзо схватили али овдје у овом ентитету јос нису. У 80 % опстина владају злоцинци и нормалан и сколован цовјек нема сансе да додје до полозаја јер инаце це заврсити бас као и овај покојни и недузни младиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

15.07.2018 22:58

Разумијем те јер ми је деда био у Јасеновцу, а ја сам једва зиву главу извукао из ратног Сарајева. Све је то тако, ал треба бити цовјек па видјети прво себе и своје, па онда друге.

Name

Противсистема

15.07.2018 20:58

Људи моји зар је могуће ово ми крдни другима да радимо. Да се разумијемо ја сам Муслиман али када су ове ствари у питању није ми битно ко је крив па макар то био мој брат мој бабо. Давору би да задњи атом снаге и ако треба било каква помоћ јер и мени се може исто десити. Доћи ћу ја Даворе БРАТЕ Србине до тебе и заједно ће мо ми надоци на нешто. ПРАВДА ЗА ДАВИДА!! ПРАВДА ЗА СВУ НАШУ ДЈЕЦУ!!! СНАГЕ ЗА ДАВОРА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паја

15.07.2018 21:45

ЛУКАЦУ ВРЕЦО КОМЕНТАР ЈЕ СУВИСАН. НАРОД ЈЕ ВИДИО ...Не заваравајте ни нас ни вас па зар треба икакав коментар хапсите говна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Братунчанин

15.07.2018 22:14

Један од чланова нарко картела који у спрези са дијеловима МУП влада РС је и Славко звани Цакан из Братунца који се понаша као мафијаш из доба Ал Капона. Разбацује се парама, купује локале и зграде, отима туђе локале, вози нерегистровани џип. Ни полиција ни инспекција му ништа не могу и не смију. Од раније познат полицији из афере подвођења малољетнице. Умјесто да по хитном поступку сруши љетну башту коју је подигао насред раскрснице власт га пушта да несметано ради. Ако будемо ћутали, сви ћемо доћи на ред. Знате оно:кад су дошли по Јевреје, ћутао сам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

16.07.2018 08:33

Да, шта је поента приче - власт се мора мијењати. Када је Рудоња дошао на власт циљ је био срушити тада ратни СДС. Неминовно је након толико времена на власти да СНСД постане као СДС из '90-их. Дакле само редовна смјена власти на максимално 8 година може доњети добро.

Name

рип

15.07.2018 22:24

РТРС на апаратима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарказам

16.07.2018 00:30

А да престанемо плаћати "ЈАВНИ СЕРВИС"?

Name

Wодолија за Саркасам

16.07.2018 05:31

...зар ти уопсте плацас претплату за РТРС ?

Name

правдааа

16.07.2018 07:33

Е па тог мафијаса треба питати он сигурно све зна

Name

Модестy

15.07.2018 23:04

Радили су са њим сест дана ста су хтјели. Ја вјерујем, Васковицу да цете заврсити прицу о Давиду. То бе цонтинуед.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

наравно

16.07.2018 00:28

Ко це це је други заврсити. Само Васковиц. Опозиција и сви други новинари могу под руку.

Name

Правда

16.07.2018 00:48

Надам се да це Америцка Циа и друге Свијетске полициске организације једнога дана ухапсити Лукаца и све остале мафијасе који су ратовањем 1993 и 1994 досли на позизије на којој неби смели да буду. Босни и Херрцеговини пријети нова медјународна мисија америцки војника и евроспки војникла да преузме земљу од ратне злоцинацке мафије која је јако ојацала и дрзи земљу и њен народ у потпуном робству.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

17.07.2018 05:17

У праву си потпуно. Треба да додју Руске и Кинеске обавјестајне слузбе као и руска војска и да направи највецу базу у Европи и да ријесе ствар у Босни и Херцеговини.

Name

ИСТИНА

16.07.2018 03:56

Карактеристичне промјене код свих лешева у води, било да су утопљеници или неутопљеници дешавају се на кожи. То је тумесцентио ет мацератио, односно набубравање и гњилење.Већ након неколико сати борављења леша у течности мацерисана наткожица бива избијељена и набубрула, наборана на врховима прстију шака (“кожа праља”) и стопала.Након 2-3 дана такве промјене захватају цијелу површину длана потплата, а након 6-7 дана и кожу надлане стране шаке и натплата. Просјечно након 2 недјеље почиње одвајање епидермиса од кожице.Тако да се око треће недјеље цјели епидермис шаке, заједно са ноктима, свлачи као рукавица (“мртвачка рукавица”).Свако да све ове промјене овисе о температури течности. Тако, ако је температура течности око 10°Ц, онда почетна мацерација наступа за 24-36 сати. Код лешева који су боравили у води може се још наћи цутис ансерина, затим смежураност коже полних органа. Надаље таложење гљивица, алги, на непокретним дијеловима тијела, у виду љигавих прљаво зеленкастих наслага, дешава се код лешева након 1 седмице боравка у течности. При томе треба имати на уму и да сви лешеви избачени из воде, нису лешеви утопљеника, и особе које су након природне или насилне смрти, мртви доспјели у воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

16.07.2018 03:56

Васковиц је зарадио Светитељски цин за износење И разоткривање ИСТИНЕ.Дивљење И постовање Васковицу !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре бака

16.07.2018 07:03

Васковиц је објавио многе ствари које су истина и свака му цаст за то али је проблем сто свако мало пусти неки спин и лаз циме покусава да усмјерава мисљење јавности! Кривци за смрт Давида Драгицевица треба да буду казњени најстрозе могуце због таквих треба вратити смртну казну

Name

правдаааа

16.07.2018 07:37

А ове посјекотине или убоди на кољенима и на руци јесу ли зазивотне видим да сте струцњак зато вас питам. поздрав

Name

Ре

16.07.2018 09:12

Ови задњи Васковицеви текстови ме "бацисе" на његове објаве из 2013. и 2014.год. сто његовом "наставице се" даје дубљи смисао. Задња десавања су изгледа наставак прице која се вуце јос из рата.

Name

недељко

16.07.2018 04:21

Ту васу групу на целу са Васковицем је ухватила колективна сизофренија. Људи моји дај оставите то јадно дијете да поцива у миру, а породицу да тугује и трази одговор. Трујете народ и себе овако болесним прилозима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Недељко

16.07.2018 07:23

Зарадио си сендвиц и сок за данас боту. Питам се само који од убица ти је платио сендвиц? Мозда и твоје дјете сутра буде на столу за обдукцију код злоцинца Карана због "задесне смрти" размисли мало

Name

ре ре

16.07.2018 08:36

То људи не схватају или их није брига. Сутра им дијете крене у школу и на прелазу га погази неко из Рудоњиног крда. На суђењу ће још морати платити поправку фара на ауту које му је убило дијете. Дотле смо дошли!

Name

Фрее@Ласт

16.07.2018 08:59

Породица Ђуровић је на такав начин тражила одговор и добила га је

Name

Wодолија

16.07.2018 04:53

Додик...бисерка итд говоре непрекидно да се нападају и РС ...институције.. .али и питање је коме је потребна оваква РС и овакве институције? Само онима који се баве криминалом јер су апсолутно сигурни да су у оваквој РС каква је сада заштићени.....обичном човјеку који жели да посједује минимално за нормалан живот, оваква РС са овима на власти не треба...

ОДГОВОРИТЕ
Name

прослост

16.07.2018 04:55

Као сто знамо многи да је Зељко Каран патолог који је изнудивао новац ,осуден и помилован , а тако исто има и многи који не знају прошлост патолога Жељка Карана .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело Михаило

16.07.2018 05:01

Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка Нови Град

16.07.2018 05:12

ОД САМОГ ПОЦЕТКА ПРАТИМ СМРТ ДАВИДА ДРАГИЦЕВИЦА . ЗАЦУДЈУЈУЦЕ ЈЕ ДА ЈЕДАН БЛОГЕР СЛОБОДАН ВАСКОВИЦ ИМА ВИСЕ ИНФОРМАЦИЈА ОД МУП - а . ЗАЦУДЈУЈУЦЕ ЈЕ ДА ИНСТИТУЦИЈЕ НЕ РЕАГУЈУ НА ТВРДЊЕ СЛОБОДАНА В . СА ПРАВОМ СУ ГРАДЈАНИ УЗНЕМИРЕНИ . ПРЕСЈЕДНИК МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ ТЕСКИ ПСИХИЦКИ БОЛЕСНИК СТО ЈЕ ЈАВНОСТИ ПРЕДОЦЕНО , ИЗИМАО ЈЕ АНТИДЕПРЕСИВЕ БЕЗ ЉЕКАРСКОГ НАДЗОРА СТОЈЕ И САМ РЕКАО . ТАКАВ ЦОВЈЕК НЕМОЗЕ ДА ОБАВЉА СВОЈУ ФУНКЦИЈУ . НА МЈЕСТУ МИНИСТРА ДРАГАН ЛУКАЦ ОДТРАСЦЕНИ УБИЦА И РАТНИ ЗЛОЦИНАЦ СТО СЕ ДА ВИДИТИ НА СНИМЦИМА ПУСТЕНИМ У ЈАВНОСТ . ЗНАЦИ ОВДЈЕ ИМА ДОСТА СТВАРИ КОЈЕ СУ НЕЛОГИЦНЕ И СА ПРАВОМ НАРОД СЕ ОКУПЉА НА ТРГУ . ТО ОКУПЉАЊЕ ЈЕ НАСТАЛО СПОНТАНО И ЦИТАВ СВИЈЕТ ВИДИ ДА ВЛАСТ ПОКУСАВА ДА САКРИЈЕ ПРАВУ ИСТИНУ . ОВИМ ТВРДЊАМА ВОДИМЕ ЗДРАВ РАЗУМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

16.07.2018 05:42

Ста јос треба да се објави па да слијепи код оцију прогледају ? Да ли то знаци да би они који су до сад цутали на све ово били спремни да мафији, ако им убије дијете, казу - ста цу , нека сте , хвала вам ? Зар нисте свјесни да Давид није последњи и да це наставити даље јер су им руке огрезле у крви и њима је потпуно свеједно кога це убити па и ако им се слуцајно наде на путу ? С горцином и бијесом свакодневно пратим десавања у вези Давидовог убиства. Па да питам сотоне из институција је ли сваки овај убој сто видимо на Давидовом тијелу представља по једног страног плаценика сто руси РС или мозда по једну цвоку како казе онај садиста Лукац. И после скоро 4 мјесеца не могу да вјерујем да је могуце ста раде Давидовим родитељима . Тим висе, сто у земљи у којој зивим , би вец ујутро 27. марта ухапсили ону целаву сподобу и оног патолога због износења лази и јос неутврдених цињеница. Ухапсили би их због наносења стете угледу полиције а министар мафиоза би одмах морао поднијети оставку јос на граници по повратку из убијања зивотиња по Африци ( да ли само зивотиња - није му вјероват ) . Ви , бандо невидена која се крије иза институција, одговараце те и пред Давидовим родитељима, и пред цасним народом а и код Бога цете доци на ред. Да ли це вас казнити или васе близње, то не знам, питајте њега. Одговараце те за сваки убој , рану , посјекотину , подлив на Давидовом тијелу , за сваки ударац и бол који му је нанијет . Па цак и ако Бог заказе постоји космицка правда која је јос острија и брза од бозије. Пресли сте све могуце границе сто је људски ум у стању да прихвати. Је ли то сто ви радите Република Српска?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Канада

16.07.2018 07:16

Лако је теби из Канаде писати: бандо, сотоне и којешта још. Дођи брате овдје па се кур*ци до миле воље. А да ти кажем, није све како пишеш ни у уређеним државама. Колико има случајева у САД-у да људи годинама робијају невини? Колико је црнаца убијено у САД-у у задњих пар година? Недужних? Зна ли ико у Шведској ко им је убио премијера Улофа Палмеа? И смањи брате доживљај, шта си умислио јадан.

Name

ре: канада

16.07.2018 09:35

Ето видиш шта овде раде! СВЕ ЈЕ ЈАСНО! ПА ОВО НЕМА НИГДЈЕ на планети земљи. Али истина се не може скрити и њихова срамота обишла је цијели свијет како државе тако и начин на који штите се ови који су изашли на прес конференцију!

Name

Тања

16.07.2018 06:59

А ста урадисте од онаквог момцине, па гдје це вам дуса? Као мајку сина мало младјег од Давида, неописива ме туга обузме кад видим ове слике. Кад видим ову мртву младу руку, стварно не могу а да се не запитам, засто? Убицо, ко год да си, како ти не би зао младог момцица од 21 годину? Па ста је он могао тако страсно да згријеси, да буде овако муцен и убијен?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комсија

16.07.2018 07:25

Слободане Васковицу свака ти цаст на храбрости. Заслузујес пулицерову награду. ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

УФ

16.07.2018 08:26

Каране - јесу ли ово лакше повреде људска олупино?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИМАШ ЛИ ИКОГА СВОГА - СРАМОТО БИЈЕДНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака цаст Васковицу

16.07.2018 08:33

Храбар си и настави тако,подрска народа је за тебе.Сад знаци ти господ.Васковицу и народ који трази правду за невиног младица сте издајници и страни плаценици а ВЛАСТ са додиком на целу који стите ове доле убице које си навео су патриоте сто је контра продуктивно и залосно.И кад преседник додик казе треба то прекинути протесте,да сте страни плаценици,а пустити институције ткзв. да то ријесе.Сад се треба народ упитати која то има независна институција која није под контролом преседника додика.Свака установа и особа која у њој ради од цистацице до судије је под контролом једног цовека а зна се кога.И онда преседник казе треба пустити институције да заврсе тај слуца давида,да није залосно било би смесно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДААААААААААААААААААААААААААА

16.07.2018 09:42

ЗА ДАВИДААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ХОЋЕ ЛИ ИКО ОДГОВАРАТИ ЗА ОВАЈ МОНСТРУОЗАН ЗЛОЧИН?! ПОчев од ових што изађоше на конференцију са обманама и својом конструкцијом до овог задесног стручњака?! ШТА ЈЕ ДРЖАВО ОВО?! ШТА НИЈЕ ЈАСНО?! ЗАШТО СЕ ЋУТИ! САМО ви ЋУТИТЕ, ДАВИДОВА ТИШИНА ПАРАЋЕ ВАМ УШИ З А У В И Ј Е К! УЗ ДАВОРА ДО КРАЈА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој Васковић

16.07.2018 10:40

Отворим да видим шта је оно Васковић, све ми јасно

ОДГОВОРИТЕ
Name

ништа теби није јасно

16.07.2018 18:59

ЈАДО један, кад и поред слика не видиш!!!!!!!!!

Name

ја

18.07.2018 12:02

У праву си. Кад се само сјетим њега у емисији 60 минута, ФТВ и његовог најбољег јарана Бакира Хаџиомеровића који су се наплаћали одштета за клеветање. Паметном доста.

Name

пу монструми

16.07.2018 12:45

који умањујете злочин према овом дијетету, који водите и настављате да водите демагогију вашег злочиначког ума! #ПРАВДАзаДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доктор

16.07.2018 13:23

Зна све кандидат за предсједника РС !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело Михаило

16.07.2018 15:15

Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

цимер

16.07.2018 17:50

Давороба прица не пролази код искусних људи.Али пролази код неискусне омладине.Мозда се на то и иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко то прича

16.07.2018 18:21

А искусни се саплели јер су лагали, то је сваки поштен човјек препознао, "криминалистичке верзије" су пропале приче.

Name

цимеру

16.07.2018 18:37

ЈЕСИ И ТИ ЈОШ ЈЕДАН СЛИЈЕПАЦ, знаш ли читати кад већ не знаш писати?! На каквом тексту спомињеш ОЦА, ПУ СПОДОБО!

Name

РЕ: цимер

16.07.2018 18:43

ИМАШ ЛИ ОЧИ СОТОНО, КАД ВЕЋ МОЗГА НЕМАШ?

Name

јомлааа

17.07.2018 08:30

Има ли санса Додице да се ова руља похапси ? доста висе, аман

Name

Логичар

17.07.2018 11:55

Цимеру, логично размишљаш!

Name

Младен

17.07.2018 11:25

Давид није дијете. Имао је 21 годину. То је одрастао човјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.07.2018 18:12

Објасни нам детаљније....

Name

бака

17.07.2018 21:00

Крвници И даље зуре овдје,а понекад палацају својим поганим језиком.Марс одавде дзукеле И спремајте се за робију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гага

27.03.2019 16:23

Правда за Давида.