Чаробни кутак Софије Бајић

Архитектура је једно од оних занимања којим не може да се бави свако. Овај стваралачки позив је урођен, а архитекта Софија Бајић је једна од оних која има срећу да је изабрала позив који воли И да сваким даном ужива све више гледајући резултате свог рада. Тренутно је на докторским студијама, а недавно је излагала у у изложбеним просторима Београда и Новог Сада.

Република Српска 22.06.2018 | 17:08
Чаробни кутак Софије Бајић
Архитекте су одувијек изазивали дивљење међу људима, јер је њихов доживљај живота и свијета око нас увијек био посебан и другачији, а нека од архитектонских рјешења широм свијета и даље су невјероватна и с питањем да ли је ријеч о сну или јави.

Софија Бајић из Бијељине је мастер архитектуре која је тренутно на докторским студијама. Каже да она није бирала овај позив него да је архитектура изабрала њу.

Софија је у посљедњих неколико мјесеци имала прилику да буде и један од излагача на престижним изложбама у Београду и Новом Саду.

Поред тога била је и предавач на недавно одржаном “Бест десигн wеек-у”, И како каже то је било посебно искуство имајући у виду да је прије неколико година и она сама била полазник.

Софија путем своје wеб странице Концепт покушава да едукује и да прича о неким стварима које могу бити од велике помоћи да се схвати суштина данашњег пословања и важност промоције и брендинга.

И док ради на великим пројектима, припрема се и за Ликовни салон у Бијељини гдје ће такође учествовати и са публиком подијелити дјелић тајанственог свијета архитектуре.



(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар