Видео: Бијесни Аргентинци тукли Хрвате на стадиону!

На друштвеним мрежама се појавио снимак са стадиона у Новгороду на којем се види како неколицина Аргентинаца насрће на пар хрватских навијача.  Аргентински навијачи пребили Хрвата на стадиону! Група аргентински навијача претукла је једног Хрвата на стадиону у Нижњем Новгороду у финишу утакмице две селекције на Светском првентсву у Русији.

Фудбал 22.06.2018 | 16:45
Видео: Бијесни Аргентинци тукли Хрвате на стадиону!
На Светском првенству у Русији све протиче како треба, нема инцидената (или нема великих инцидената), осим оног идиотског понашања групе енглеских навијача који су у пабу у Волгограду певали антисемитске песме и салутирали попут нациста у Другом светском рату.

Лепа вест је да већих "навијачких" обрачуна нема, али су се немиле сцене, односно сукоб навијача догодили.

Такав снимак објавио је портал Лифе.ру, на којем се види како пред крај утакмице Аргентина - Хрватска (0:3) у Новгороду, група аргентинских навијача у холу стадиона, гази пар хрватских навијача.

Очигледно је да многи Аргентинци нису могли да сакрију бес због дебакла свог тима.

Захваљујући присебности других Аргентинаца, који су опритрчали и одвукли ратоборне, није било тежих последица.

Али, сцене јесу узнемирујуће:



Већи инцидент спречило је обезбеђење на стадиону и растерало насилнике.

Хрватски фудбалери победом су обезбедили осмину финала Мундијала, док је Аргентини остала теорија и зависи од других резултата из Д групе у којој су још Исланд и Нигерија.



Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

јунаци

22.06.2018 16:33

Бас су јунаци, нема ста. Не волим хрвате много..али ово је бас кукавицки, надам се да це их стици ако не овоземаљска, онда сигурно оноземаљска правда.

ОДГОВОРИТЕ