Уз Нектар пиво на СП у Русију

Међу бројним активностима којима Бањалучка пивара његује друштвено одговорно пословање, овога пута одлучила се да награди групу ентузијаста, заљубљеника у фудбал и Нектар пиво. Наиме, седморица Бањалучана, пријатеља још из основне школе, данас су из Бањалучке пиваре кренули на пут у Русију како би на Свјетском првенству у фудбалу подржали репрезентацију Србије.

Република Српска 20.06.2018 | 11:39
Уз Нектар пиво на СП у Русију
Навијачка подршка из Бањалуке и Републике Српске стиже на први наредни меч српске репрезентације који је, у оквиру овогодишњег Мундијала, заказан за петак, 22. јун. Орлови ће снаге одмјерити са репрезентацијом Швајцарске, а на трибинима ће се виорити и застава Нектар пива.

 “Бањалучка пивара одлучила је да награди пријатељство и узајамно поштовање, које ови Бањалучани његују већ 30 година. Пословање Бањалучке пиваре је у потпуности посвећено јачању и подршци широј друштвеној заједници, али и истинских људских вриједности на које су нас овога пута подсјетили ови Бањалучани. Управо из тог разлога, ми смо се одлучили да подржимо њихов сан и помогнемо им да отпутују у Русију”, поручили су из Бањалучке пиваре.

Пријатељи из бањалучких насеља Росуље и Нова Варош репрезентацију Србије већ годинама бодре из првих редова крај малих екрана, наравно, заједнички и у друштву омиљеног Нектар пива. Одлазак у Русију биће прилика да са трибина, уживо, прате српски тим у борби за што бољи пласман на овогодишњем Свјетском првенству.

“Желим да изразим велику захвалност Бањалучкој пивари јер је наградила нашу вијерност и оданост Нектар пиву и преузела на себе трошкове пута”, рекао је Бранко Курбалија један од учесника групе навијача Србије.

На пут од 7000 километара одлучили су се из љубави према најважнијим споредним стварима на свијету: фудбалу и Нектар пиву.  

Бањалучка пивара овој групи навијача жели срећан пут, а све љубитеље Нектар пива подсјећа да је у току и велика наградна игра „Шаљи и вози”. Осим главне награде, аутомобила Фиата 500, до 9. августа све учеснике наградне игре очекује 480 сјајних дневних награда, саопштено је из Бањалучке пиваре.

БН ТВ
 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гастарбеитер

20.06.2018 12:33

Ја сам мислио да је њихова репрезентација БИХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

20.06.2018 20:31

Мозда си мислио али погресно мислис ни један србин не навија за реп БИХ као ни хрват..као сто сви муслимани навијају за реп БИХ и то знају птице на грани и то се не мозе промјенити и свако има право да навија за кога хоце..

ОДГОВОРИТЕ