Закарић из Жеље: Хоћу само у Партизан!

Најбољи фудбалер Премијер лиге БиХ за сезону 2017/18. Горан Закарић у разговору за МОНДО каже да има велику жељу да дође у Партизан. Зашто Партизан? "То је велики клуб, са традицијом, навијачима", каже он.

Фудбал 21.06.2018 | 11:00
Закарић из Жеље: Хоћу само у Партизан!
Горан Закарић се налази пред улазним вратима Партизана.

Вицешампион Србије и везни фудбалер сарајевског Жељезничара договорили су све око трансфера, али је у међувремену залепо на релацији два клуба, око обештећења. 

Иако је на Грбавицу за Закарића стигло неколико примамљивих понуда, пре свега из Пољске и Румуније, двадесетпетогодишњи репрезентативац Босне и Херцеговине жели само у Партизан.

Најбољи фудбалер Премијер лиге БиХ за сезону 2017/18. у разговору за МОНДО истиче наду да ће се клубови договорити и да ће се убрзо прикључити новим саиграчима, ако не у Београду, онда у Птују, где Партизан наставља припреме. 

"Моја жеља је Партизан, и око тога немам дилему. Стигло је још неколико иностраних понуда у Жељезничар, али сам се определио за црно-беле. Договорено је све што је до мене и Партизана, али је проблем настао око обештећење. Надам се да ће се клубови што пре договорити и да ће се све завршити најбоље за све три стране. Решио сам да је мој наредни клуб у каријери Партизан и једва чекам да дођем", рекао је Закарић за МОНДО. 

Зашто Партизан? 

"То је велики клуб, са традицијом и навијачима. Желим да играм у таквом амбијенту, верујем у себе и не плаше ме амбиције 'парног ваљка', јер се поклапају с мојима. На мени је да радим, тренирам и да се борим, јер само тако могу да се докажем. Привукла ме је прича о Партизану". 

Закарић је тренутно на припремама Жељезничара у Међугорју, где га тренира некадашњи играч и тренер у Партизану Слободан Крчмаревић, од овог лета нови шеф стручног штаба вицешампиона Босне и Херцеговине. 

"Причао сам са тренером о Партизану. Рекао ми је све позитивно, да је у питању велики клуб, са сјајном атмосфером и навијачима. Објаснио ми је неке ствари и да је за мене најбоље да што спремнији дођем у нову средину". 

Закарић од актуелног састава Партизана добро познаје Огњена Ожеговића. 

"Из истог смо места, у контакту смо, добри смо другови. Надам се да ћу и са његове стране имати помоћ", рекао је Горан Закарић.

УТИСЦИ О МУНДИЈАЛУ

"Пратим утакмице Светског првенства и много ми је драго што су Србија и Хрватска почели такмичење победама. Свака утакмица је важна, а посебно прве на оваквим турнирима. Желим им сву срећу и да се што дуже задрже у Русији", каже Закарић.

- Прелазни рок у Партизану -

ДОШЛИ: Немања Николић, Рикардо Гомеш.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар