Кливленд и Клиперси спремили понуде за Ленарда!

Једна од највећих звезда лиге мијења средину!

Кошарка 21.06.2018 | 11:30
Кливленд и Клиперси спремили понуде за Ленарда!
Пре неколико дана коначно је потврђено оно што се месецима нагађало, Кавај Ленард незадовољан је у Спарсима и овог лета жели да напусти екипу из Тексаса. Чим је та информација почела да кола медијима, многе екипе кренуле су у мисију довођења МВП-а финала из 2014. године.

Како преноси портал Спортландо, пакет за Ленарда припремили су у Кливленду и Лос Анђелесу. Што се Кавалирса тиче, довођење Ленарда вероватно је једна од последњих шанси да на останак приволе најбољег играча лиге - Леброна Џејмса. Кавси би у том случају Спарсима послали осмог пика на предстојећем драфту и Кевина Лава који ће у следеће две сезоне да заради 49.000.000 долара.

Друга понуда је она од Лос Анђелес Клиперса. Након што су их напустили Крис Пол и Блејк Грифин, Клиперси су пропустили плејоф први пута после 2011. године. Њихова понуда укључује крило Тобијаса Хериса и 12. или 13. пик на овогодишњем драфту.

Од раније се зна да је Кавај прилично заинтересован за играње у родном Лос Анђелесу, па се у Клиперсима надају да би то могло да превагне у његовој одлуци. Ипак, нешто се пита и тренерски маг Грег Поповић, који се сигурно неће одрећи најбољег играча за "кикирики".

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар