Марка: Само Коларов може да се носи са Кејлором!

Ас: У стилу Кристијана! Похвале најутицајнијих страних медија и за Сергеја.

Фудбал 18.06.2018 | 18:15
Марка: Само Коларов може да се носи са Кејлором!
Не мора да се буде посебно мудар, све је јасно на основу онога виђеног у Самари. Александар Коларов израстао је у играча премијерне утакмице Групе Е и осим признања ФИФА за играча утакмице заслужио да осване као ударна вест у свим светским медијима, сложним у оцени да је био централна фигура у победи Србије над Костариком (1:0).

На пример, римски Коријере дело спорт је насловом „Магија Коларова омогућила Србији да полети“ издвојила левог бека Роме у први план. Исту синтагму - магија Коларова - употребио је и торински Тутоспорт, док је  миланска Газета дело спорт осим магије истакла број фудбалера из Серије А у стартних 11 нашег тима, па је изашла са насловом - „Италијанска“ Србија победила Костарику. Све поводом врло запажених улога НиколеМиленковића (Фиорентина), Александра Коларова (Рома), Сергеја Милинковића Савића (Лацио) и Адема Љајића(Торино).

Занимљиво је да и Коријере и Тутоспорт (због повезаности са Јувентусом) сматрају да је Сергеј био наш други најбољи играч у пољу и диве се његовим потезима у којима је разигравао остатак тима.

Шпанска Марка потенцира одлучујући детаљ из 56. минута и каже „Само Коларов може да се носи са Кејлором“. Јасна илузија да је леви бек нашег тима нашао начин да савлада Наваса, троструког узастопног првака Европе, чијом се партијиом, као лист близак Реалу, посебно бавио. У наставку се додаје да је „поготком из слободњака Коларов поднео кандидатуру за пласман Србије у другу фазу“.

И Марка хвали Сергеја Милинковића Савића, потенцијалну Реалову мету, истичући у извештају „какав је то фудбалер“.

Колеге из Аса иду чак даље, те констатују како је „Сјајан гол Коларова у стилу Кристијана орасположио Србе“,најтиражнији немачки дневник Билд додаје да је Коларов испалио бомбу, док острвски медији Скај и Дејли мејл, такође, осим стреле првотимца Роме наводе да је Сергеј Милинковић Савић вукао конце игре нашег тима.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар